ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان.
یه راهنمایی می خواستم ازتون.
تیتر مربوط به من نیست. مربوط به یکی هست که خیلی به برنامه نویسی علاقه داره. می خواد یاد بگیره. چه زبان یا زبان هایی رو بهش معرفی می کنید؟
راستش شنیدم که ویژوال بیسیک داره از رده خارج میشه. راست که نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کافیه تو فوروم بگردین در مورد این مسله تاپیکهای زیادی میتونین پیدا کنین
از کجا شنيدی؟
انتخاب زبان بستگی به کاری داره که دوستت ميخواد انجام بده
فکر نميکنم با اين همه کاربر از رده خارج بشه حالا حالا ها
(۲۵-دى-۱۳۸۷, ۱۷:۱۸:۰۴)crazyfull نوشته است: [ -> ]فکر نميکنم با اين همه کاربر از رده خارج بشه حالا حالا ها
مایکروسافت حدود 1-2 سالی میشه که پشتیبانی خوشو از این زبان برداشته و کل وقت و انرژیشو روی .net گذاشته شما تو سال 2009 که ویژوال استودیو2008 وجود داره میخواهی پیشنهاد vb6 سال 98 رو بدی ؟
نه از محیط نه راحتی نه user firendly در هیچ زمینه ای vb قابل مقایسه با vb.net نیست پس دور vb رو خط بکش
(لطفا یه کم به روز باشین)
من به delphi رأی دادم نه vb6
با اين حال vb6 هنوز طرفدار داره و خواهد داشت ولی vb6 رو پيشنهاد نميدم
از هر لحاظ ببینی هرکاری که توی ویژوال بیسیک می شه کرد نگیم 100 درصد حداقل 99 درصد توی زبانهای دیگه بخصوص زبانهای
سال 2008 می شه انجام داد
به دلایل بسیاری می شه از ویژوال بیسیک دست کشید :
نقل قول: پشتیبانی نکردن از اشاره گرها
پشتیبانی نکردن از اسمبلی
سرعت پایین و حجم بالای برنامه ها
Stand Alone نبودن
4 تا از اصلی ترین مشکلات این زبان رو گفتم که خوده این مشکلات باعث به وجود امدن مشکلات دیگری می شود

منم بین این گزینه ها دلفی رو انتخاب می کنم بخصوص دلفی 2009
سلام

با کدوم زبونه 2008 میشه ActiveX هم طراحی کرد ؟ و DHTML ؟ ؛
dhtml که بخثش جداست ربطی به زبانهای برنامه نویسی pc نداره
انتخاب زبان بستگی به نوع کاری که ميخوای انجام بدين بايد صورت بگيره
اصلاً مقايسه بين جاوا با delphi معنی نداره زبانهای تحت وب رو داری با زبان تحت ويندوز مقايسه ميکنی

(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۲۱:۵۶)yeketaz نوشته است: [ -> ]از هر لحاظ ببینی هرکاری که توی ویژوال بیسیک می شه کرد نگیم 100 درصد حداقل 99 درصد توی زبانهای دیگه بخصوص زبانهای
سال 2008 می شه انجام داد
به دلایل بسیاری می شه از ویژوال بیسیک دست کشید :
پشتیبانی نکردن از اشاره گرها
پشتیبانی نکردن از اسمبلی
سرعت پایین و حجم بالای برنامه ها
Stand Alone نبودن

منظورت رو از حجم بلا و سرعت کم نميفهمم مگه چقدر حجم برنامه های ساخته شده بالا ميره يا چقدر سرعت کم ميشه
مگه vb6 به چه چيزی وابستست که توی ويندوز نيست
سلام

(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۱۹:۲۲:۵۳)lord_viper نوشته است: [ -> ]dhtml که بخثش جداست ربطی به زبانهای برنامه نویسی pc نداره

ولی جزوه امکاناته VB6 هست ! یکی مزیاتایه مفیدهشه ! با دستورات VB میشه نوشت ! خیلی راحت.
(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۲۱:۲۵:۳۵)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۱۹:۲۲:۵۳)lord_viper نوشته است: [ -> ]dhtml که بخثش جداست ربطی به زبانهای برنامه نویسی pc نداره

ولی جزوه امکاناته VB6 هست ! یکی مزیاتایه مفیدهشه ! با دستورات VB میشه نوشت ! خیلی راحت.
اگه اینجوری بخواهی حساب کنی تو دلفی میتونی php,asp,pyton,perl,ruby و چند نوع زبان مفسری دیگه رو بنویسی و استفاده کنی و همین طور ارتباط مستقیم با اسمبلی که هر جای برنامه با یه تگ asm میتونین اسمبلی بنویسین و همین طور میتونین کدهای ++c رو به صورت obj. در بیارین و تو دلفی استفاده کنین ارتباطات دیگه لازم به ذکر نیست
صفحه‌ها: 1 2 3