ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آقا خيلي قشنگ نوشتي ايول دستي هم كه تو ادبي نويسي داري!
:wink: اقا ولي زود تمومش كردي !Amaze تازه رسيده بودي به جاهاي جالبش!Amaze Amaze :wink:
آقا خيلي قشنگ نوشتي ايول دستي هم كه تو ادبي نويسي داري!
:wink: اقا ولي زود تمومش كردي !Amaze تازه رسيده بودي به جاهاي جالبش!Amaze Amaze :wink:
ashkan نوشته است:گسترش عزيز خيلي جالب نوشتي ، اصلا متن نوشتت خيلي باحال و گيراست.
راجب اون مسايلي هم كه گفتي :wink: خوب با اين تفاسير يهو ديدي اشكان رفت اوكراين Amaze
بقول اون يارو :wink: خوبه ولي يكم عشقش رو بيشتر كن.(شوخي)
يه خبر هم من بدم الان خوندمش :
طبق گزارش بانک جهانی، اوکراين (۱۲ درصد)، جمهوری آذربايجان (ده و دو دهم درصد) و ارمنستان (ده و يک دهم درصد) به ترتيب در رتبه اول تا سوم ايستادند که نشانگر رشد پرشتاب جمهوريهای سابق اتحاد جماهير شوروی است.

به به آقا اشكان چشم خانومت روشن !! هند اومدي ديدي چيزي گيرت نمياد حالا مي خواي بري اوكراين !! ؟؟ Amaze Amaze Amaze Amaze

جناب گسترش هم خيلي جالب تفاسير تكميلي خودشون رو ارايه كردند و سخنها بسيار بگفتند چنان گونه كه دست از دامن همه عزيزان به خصوص اشكان خان برفت !!! Amaze Amaze Amaze
ممدجان صداش رو در نيار بابا هيسسسسسسس :roll:
ashkan نوشته است:ممدجان صداش رو در نيار بابا هيسسسسسسس :roll:

پس شتر ديديم نديديم ! Amaze
احتراما اين هفته در تهران خواهم بود از شنبه لغايت دوشنبه بعد هم دمم رو ميذارم رو كولم برمي‌گردم اصفهان.
البته براي دوره CRM ارو توف دارم ميآم. شنبه و يكشنبه از صبح تا 5/4 درگيرم. بعد نوكر هر چي آدم باحاله. تلفن تماس رو مي‌دم به اشكان خان. بقيه‌اش با اشكان خانه؟! :wink: Amaze Amaze
واقعا قشنگ گفتي كاش تموم نميشد
يه پيشنهاد
حالا نوبت محمد كه برامون بگه از وقتي كه تو ايران بود تا وقتي كه به هند رفت و از مشكلات و شانس هايي كه براش پيش اومد Biggrin
انگار داره جالب ميشه
بچه ها بياين به ممد فشار وارد كنيم بنويسه Biggrin
يه سوال اونجا رشته ي هنر هم داره؟(خوب چرا اينجوري مي خنديد نمره ي هنرم شد 13. چه ربطي داره به درسش Amaze Biggrin )
gostaresh نوشته است:بخش اول-
جستارگشايي: پس از آن گرفتاري 16 ساعتي ما در فرودگاه بوريس‌پل اوكراين. اشكان خان از من خواسته‌بود تا مختصري بنويسم در مورد وراي آبهاي سياه.كشوري سبز و البته يخزده! :(

من اوكراين را در پاييز و زمستان فقط ديده‌‌ام ولي مي‌گويند بهار و تابستان دل‌افزايي دارد با شيشه‌هاي آبجوي رهاشده در سر گذرها. البته در پاييز 2002 هم اوكراين همين‌طور بود. عصرگاه يك يكشنبه پاييزي بر سنگفرشهاي گريشتاتيك قدم مي‌زديم. بر سر هر خيابان در كنار تمامي سطلهاي زباله انبوه شيشه‌هاي تيره آبجو خود را مي‌نماياند. بر روي پله‌هاي كليه ادارات دولتي و حتي پله‌هاي بلند كليساي جامع از اين پايين تا آن بالا شيشه‌هايي است كه خورده‌اند و گذاشته‌اند و نبرده‌اند.
و البته دختر و پسرهاي جوان مسابقه باشكوه بوسه‌هاي بلند را به راه انداخته‌اند. اما همان خيابان در سرماي زمستان 2004 اصلا قابل مقايسه با آن وقت نيست. گرچه هنوز مردمش مي‌نوشند ولي نه آبجوهاي كم‌غلظت (2 و 3 گريونايي*) كه بسيار مي‌نوشند.چيزي مي‌خورند در حد همان الكلهاي سفيد خودمان با همان عطر و طعم و بو و البته به نام ودكا :?
مردم سرمست در روزهاي تعطيل و جشنهايي كه گهگاه به مناسبتهاي مختلف دست مي‌دهند. منتظر رشد روزافزون كشورشان هستند. رقيب و پسرخاله آنها لهستان به اتحاديه اروپا پيوسته‌است و خاله‌زاده‌هاي اوكرايني هم همه اين بداقبالي را از چشم عموزاده‌هاي مسكويي مي‌دانند و بس.
ولي ما ايرانيان در اين بين چه مي‌كنيم. سيل دانشجويان ايراني اندكي پس از جدايي اوكراين از روسيه شتاب بيشتري گرفت. شايد در همان سال 76 به بعد بود. قبولي در كنكور دانشگاهها سخت و سخت‌تر شده‌بود. زيرا نظام جديد متوسطه ترتيب كار را به خوبي داده‌بود و كنكور نشان داد كه اين نظام در ترك تحصيل دادن استاد است و در آموزش دادن كودكي بسيار كودن! :wink:
براي همين اوكراين دم دست‌تر بود و البته كلاس اسمش از باكو و دوشنبه و بخارا بالاتر و البته ايراني‌ها از مدتها پيش اودسا رفته‌بودند و سن‌پترزبورگ را از مسير استانبول-اودسا بيشتر دوست مي‌داشتند تا سرزمينهاي يخزده روسي.
براي درس خواندن سرزمين ساده‌آي است فقط دو ترم بايد زباني بخواني كه در هيچ كجاي دنيا ارزش يك دهشاهي هم ندارد غير از روسيه و اوكراين و چند كشور دربدر ديگر. و اينقدر سخت است. كه نگو نپرس. شبهاي طولاني سيبري و پيرمردهايي كه با غلظت بالاي ودكا هوشياري خود را حفظ مي‌كردند دستورزباني را ساخته‌اند كه بايد بشيني و پايش شبانروز گريه كني تا اندكي درياب. همه صرف افعال سماعي است و همه بخشهاي جمله بر هم تاثير گذار. از اين سر ميز تا آن سر ميز هرچه بر روي يكديگر باشد مونث باشد مذكر باشد خنثي باشد بر روي هم اثر مي‌گذارد و يكباره مي‌بينيد كلمه تهران يا تخران به لفظ روسي‌اش چيزي مي‌شود مثل تهراناسكايا Amaze

*: هر گريونا معادل 1750 ريال است.

جاي ما خالي !!!!‌ :roll: :wink: :arrow: :arrow: بايد جاي قشنگي باشه !!!‌ من خيلي دوست دارم بدونم كه ادم هاي خارج از ايران نصبت به ما ايراني ها چه طوري فكر مي كنند !!‌
آحه من بايكيشون كه ويتنامي بود صحبت مي كردنم خيلي از دست ما ايراني ها ناراحت بود و نمي خواست با ما ارتباط داشته باشه !!!‌اين خيلي بد ما ايراني ها خيلي بد جا افتاديم تو جهان :cry:

موفق باشيد
آقاي پت
ويتنامي ها كه خودشون افتضاحند . عجب دوره زمونه اي شده(سير به پياز ميگه پيف)
ashkan نوشته است:ويتنامي ها كه خودشون افتضاحند . عجب دوره زمونه اي شده(سير به پياز ميگه پيف)
Amaze اين طوري جا افتاديم ديگه حالا باز خدا بيامرزتش يارو بعد از اينكه من واسش توضيح دادم از من معظرت خواهي كرد

اي بابا آقا اشكان كجا كاريم
چي كا مي خوايم بكنيم توي اين كشور به اين ماهي چرا اين بلا ها رو سر ما و موقعيتمون توي جهان در مي يارند :cry: