پیرو بحث چشم انداز می خواستم یه بخش نرم افزار آزاد اضافه کنم دیدم خیلی شلوغ می شه چند تا ویش نهاد آماده کردم گفم بقیه هم نظر بدن و اگه ویشنهادی برای ادغام دارن بدن
۱ - دیگر مباحث مرتبط با برنامه نویسی با مباحث دیگر کامپیوتری ادغام بشه (چون تقریبا یه معنی می ده)
۲ - گفتگوی کامپیوتری، اخبار کامپیوتری و متفرقه یکی بشن (هم زیر مجموه ها زیاد نشه هم باز یه معنی می دن و آدم رو گیج م یکنه برای انتخاب بخش مناسب
۳ - لینوکس و ترفند های آن بره زیر مجموعه یه مبحث اصلی به اسم نرم افزار آزاد که فعلا یه بخش دیگه هم می تونه داشته باشه به همین اسم "نرم افزار آزاد"
موافقت ها و مخالفت ها تون رو بگید
ممنون
بخشهایی مثل روشهای تحلیل و طراحی و الگوریتم نویسی و fapiمدتهاست داره خاک میخوره اینها رو میشه حذف و تاپیکهاشونو میشه به بخش برنامه نویسی منتقل کرد و یه زیر گروه مسایل مرتبط با برنامه نویسی قرار داد که اینها رو شامل بشه گزارش گیریها هم که کد نویسی و طراحیشون تو زبانهای مختلف فرق داره میشه اونها رو زیر مجموعه زبانهای برنامه نویسی که از این قبیل کامپوننتها استفاده میکنه کرد کلوپ گوشیها و موارد مرتبط با موبایل رو میشه با هم ادغام کرد به عنوان دنیای موبایل یا تلفن همراه برنامه نویسی موبایل هم که تو قسمت برنامه نویسی خلاصه شده اینجا بودنش زیادیه اعلامیه ها و اخبار سایت رو میشه با درخواستها و پیشنهادات یکی کرد با عنوان مسایل مربوط به فوروم و بخش مدیران رو هم میشه به این زیر مجموعه منتقل کرد
(البته همه اینها یه پیشنهاده)
موافق ، اینجوری شلوغ پلوغ هم نمیشه
سلام.
به نظر من api و الگوریتم و روش تحلیل و پروژه گروهی میتونن حذف شن. ویندوز و ترفنداش ولینوکس میتونن برن تو مباحث دیگر کامپیوتری. در این صورت مسایل دیگر برنامه نویسی حذف میشه. تو مباحث دیگر کامپیوتری اخبار کامپیوتر و گفتگوی کامپیوتری و لینک ها و سایت ها و متفرقه میتونن یکی شن.
منم با سه تاش موافقم ... جای بخش جداگونه نرم افزار آزاد خیلی خالیه ...
حالا ویشنهاد با پیشنهاد چه فرقی داره ؟! :d
نقل قول: حالا ویشنهاد با پیشنهاد چه فرقی داره ؟!
فرقش تو کیبرد. تو لینوکس پ و و کنار هم هستند و پ هم رو کیبرد ئ نوشته شده بنابراین این اشتباه زیاد ویش می یاد شما به دل نگیر
پس تغییرات می شه این؟
۱ - دیگر مباحث مرتبط با برنامه نویسی با مباحث دیگر کامپیوتری ادغام بشه (چون تقریبا یه معنی می ده)
۲ - گفتگوی کامپیوتری، اخبار کامپیوتری و لینک ها و سایت ها و متفرقه یکی بشن (هم زیر مجموه ها زیاد نشه هم باز یه معنی می دن و آدم رو گیج م یکنه برای انتخاب بخش مناسب
۳ - لینوکس و ترفند های آن بره زیر مجموعه یه مبحث اصلی به اسم نرم افزار آزاد که فعلا یه بخش دیگه هم می تونه داشته باشه به همین اسم "نرم افزار آزاد"
۴ - روشهای تحلیل و طراحی و الگوریتم نویسی و fapi بره زیر "دیگر زبانها و تکنولوژی ها" یه لول پایین تر
۵ - گزارش گیریها بره زیر برنامه نویسی (یعنی حذف نشه فقط گره اصلی یکی بشه)
۶ - کلوپ گوشیها و موارد مرتبط با موبایل ادغام بشن
۷ - برنامه نویسی موبایل خذف بشه ( که من موافق نیستم)
۸ - اعلامیه ها و اخبار سایت با درخواستها و پیشنهادات ادغام بشه با عنوان مسایل مربوط به فوروم
۹ - بخش مدیران بره زیر اعلامیه ها و اخبار
۱۰ - ویندوز و ترفنداش بره تو مباحث دیگر کامپیوتری (لینوکس و ترفندها که می ره یه جا یگه)
۱۱ - مسایل دیگر برنامه نویسی حذف (برنامه نویسی رو داریم دیگه)
به این می گن انقلاب
سعی کردم همه رو باهم جمع کنم سعی کنید شما هم دقیق بگید اگه حذف بشه کجا بره و از بعد از این شماره بزنید
اگه کسی مخالف شماره عنوان رو مشخص کنه با دلیلش
بعد از چند روز که همه نظراتشون رو دادن اعمال می کنیم
اگه امکان داره يه بخش هم برای برنامه نويسی برای ياهو! درست کنيد
علاقه مند زياد داره ولی تو ايران هيچ سايت تخصصی و فعال در اين ضمينه وجود نداره
چرا سایت گرگان هک هست تو کار برنامه نویسی یاهو
(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۲۳:۱۳:۳۹)lord_viper نوشته است: [ -> ]چرا سایت گرگان هک هست تو کار برنامه نویسی یاهو
نقل قول: علاقه مند زياد داره ولی تو ايران هيچ سايت تخصصی و فعال در اين ضمينه وجود نداره
به جز چند تا سورس ديگه فعاليت زيادی نداشته اگه قرار به سورس گذاشتن باشه پلنت از همه جا بهتره
بحث اینجاست که ایران ویج فروم نخصصی نیست
یعنی فقط روی یه موضوع خاص بحث نمی کنه
ولی اگه یه فروم تخصصی بود مثلا فقط مخصوص زبان VB بود می شد زیرمجموعه های زیادی درش به وجود اورد
مثلا برنامه نویسی اینترنت،بازی نویسی و ...
برنامه نویسی یاهو رو هم می شه توی خوده بخش برنامه نویسی و مرتبط با زبانی که هرکسی بلده انجام داد