ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کرک dll
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
توابع خروجی رو میشه لی پارامترها رو نه
پارامترها رو هم باید برنامه ای که از این dll استفاده میکنه کنارش باشه تا بشه ارتباطشون و پارا مترهایی که به هم پاس میدن رو snif کرد
(۰۴-بهمن-۱۳۸۷, ۰۹:۲۱:۵۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]توابع خروجی رو میشه لی پارامترها رو نه
پارامترها رو هم باید برنامه ای که از این dll استفاده میکنه کنارش باشه تا بشه ارتباطشون و پارا مترهایی که به هم پاس میدن رو snif کرد
ممنون از پاسخ شما

من سورس برنامه ای که این dll و یک dll دیگه رو لود میکنه براتون میزارم (همینطور اون یکی dll) منتها dll پست اول بعنوان قفل عمل میکنه
در ضمن برای در آوردن الگوریتم توابع خروجی dll پست اول چه اطلاعاتی نیاز هست ؟ چون یه سری از خروجی های توابع گفته شده رو دارم ، نمیدونم کمکی میکنه یا نه
[attachment=2091]
آقا کسی نمیتونه کمک کنه ؟ من نیاز مبرم دارم به این برنامه
اگر مشکلتون با این حل شد که هیچ اگر نشد باید حتما فایل اجرایی dll باشد چون به این صورت کار سخت می شود.
(۰۹-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۰۰:۰۷)Strong Bytes نوشته است: [ -> ]اگر مشکلتون با این حل شد که هیچ اگر نشد باید حتما فایل اجرایی dll باشد چون به این صورت کار سخت می شود.

دوست عزیز ممنون از زحمتی که کشیدین ولی این هم مشکل رو حل نکرد ، اون روش هم امکان پذیر نیست چون خیلی پیچیده میشه
من تونستم این فایل رو دیکامپایل کنم منتها تو بعضی قسمتها هنوز تکه هائی از اسمبلی باقی مونده ، شما با اسمبلی آشنائی دارید ؟
دوستان میتونید این دو فایل dll رو به صورت دستی آنپک کنید ؟ چون به صورت اتوماتیک فایل ها آسیب میبینند
main
license
صفحه‌ها: 1 2