نقل قول: erip2008 مدیر محتوی سایت
B
اين چي هست .
بعد به نظرت من مي تونم از عهده اش بر بيام !
نقل قول: بخش هم، مدیر محتوی می خوایم چی کار الان می یاد یه فکری می کن
اين مدير محتوي يعني چي ؟
اين چي صيغه ايه !
بعد يه چيزي :
مگه چند تا بخش مي خواد داشته باشه !
همون iranled خوب بود .
فقط ميكرو چند قسمت شه . ( avr - pic - x51 )
و بقيه قسمت ها هم همينطور .
تو اپرا هم بهم ريخته نباشه !
نقل قول: ببینم می تونیم یه کار توپ بکنیم کل این سایت های الکترونیکی رو تخته کنیم بره
پايتيم .
اون قالب رو هم نمی دونستم فارسیش هست البته اگه از اون استفاده می کردیم باید اسم کسی که فارسی کرده رو هم می زاشتیم یه RTL و ۲ تا تغییر دیگه دادم مهم نبود
و اما مدیر محتوی ببین سایت رومی شه ۲ قسمت کرد
۱ - نرم افزار، طراحی، امنیت، امکانات و ... که تخصص یه نفره که مثلا PHP و HTML و ... بلد باشه
۲ - مطالب و محتوی سایت مثل بخش ها و خود برنامه هایی که توش قرار داده می شه که باید دست یه نفر باشه که با اون موضوع آشنایی داشته باشه مثلا نمی شه از کسی که PHP بلده بخوای که بخش های یه سایت که مربوط به الکترونیک هست رو در بیاره
الان این چیزی که می گی تو اپرا بهم ریخته گی نداشته باشه مربوط به مدیر نرمافزار سایت می شه و اون که میگی بخش های iranled خوب بود مربوط به مدیر محتوی
من کاری نمی کنم ها منتظر من نشینین اگه قرار هماهنگی بشه اگه چیزی کم یا هر چیزی با خودتونه می خوام ببینم می شه یه کاری رو با کمک همه انجام داد یا نه (اریک ریموند می گه می شه)
راستی خانوم ها رو هم فراموش نکنین اون ها هم کارهای خوبی می تونن انجام بدن
من چندتا قالب فوق العاده دارم.
البته نمیدونم رایگان هستن یا نه!!
و یه قالب هم خودم قبلا ساختم که یه مقدار از نظر کد فکر کنم اشکال داره.
(مال 2 سال پیش هست)
برای وردپرس هست و طرح سایت آموزشی هست.
اگه خواستین آپ کنم
راستی اینهم هست:
کد:
http://www.arabrasad.com/
البته همین نه چون قالبش فروخته شده، ولی تغییر میدیم
سلام
آقا ساعت فروم فکر کنم یه نیم ساعتی عقبه ها !!!!
زمان دادن پست رو یه نیم ساعتی عقب مینویسه ؛ شما این مشکل رو ندارین ؟؟؟
ببین قالب ها خوبن البته حتما کپی رایت رو رعایت کن
من پیش نهاد می کنم یکم مطلب توش بزاریم بخش ها درست بشه بعد رو قالب بحث بشه (البته هر جور خودتون می دونید)
مثلا همین عکس که گذاشتی جالبه اگه مالب هر بخش تو یکی از این بلوک های وسط باشه
هردو قالب کار خودمه.
اون هم ارسالها میاد تو بلوک های وسط
کدوم قالب؟؟ :)
باز بگین هیچ کاری نمیکنن!! ;)
ببین به نظر من این عکسی که گذاشتی خوبه اونی هم که الان رو سایته خوبه
من می گم برای اینکه دوباره کاری نشه صبر کن مطالب بیاد توش یکم باهاش کار کنن بعد یکی ۲ تا قالب پیشنهاد بده نظر سنجی کن هرکدوم رای بیشتری آورد همون رو
ولی نظرم اینه که فعلا نمی خواد رو اینش وقت بزاری فعلا مطالب و امکانات رو درست کن می یاریمش بالا یکم بالا باشه یه چند نفر ببینن
میخوای اون عکس رو حذف کن بخش ها رو هم با بخش های ایران لد یکی کن و اگه تنظیم دیگه ای می خواد انجام بده تا دامین ایران لد رو پارک کنم روش تریپ هم یکم سرش شلوغه امتحان داره اونم تموم بشه می یاد یه کارایی می کنه
با کجاش یکی کنم ؟ با صفحه ی اصلی یا با بخش مقالات؟
نیوک بی نیوک کلا ورش می داریم ورد پرس می یاد صفحه اول و فروم هم که الان تو هستیم می شه یه ساب دامین و یه لینک درست حسابی هم از ورد پرس بهش می دیم
سلام .من توی فرو م های دیگه یه چیزی دیدم خیلی خوب بود .اونم این که وقتی یه نوشته و عکس رو توی قسمت پاسخ کپی می کنی همش پیست میشه و توی صفحه نشون میده ....ولی این جا فقط نوشته ها پیست میشن و برای تصویر باید اونو وارد کنی .....برای اکثر کاربر ها که از مرور گر های قدیمی استفاده می کنن براشون ارور میده (همون نوار زرد رنگ که بالای صفحه میاد) و باید فایل یا عکسشون رو بزارن تو فضاشون ..
شما نمی تونید چنین قابلیتی رو اضافه کنید ..که عکس هم همراه نوشته کپی بشه ..