۲۸-دى-۱۳۸۷, ۰۲:۳۳:۵۴
سلام
سايت www.iranled.com كه معرف حضورتون هست .
اگه نمي دونيد كجاست بدونيد كه الان تو فرومش هستيد .
خوب يه چند وقتيه كه سايت تخصصي الكترونيك و كامپيوتر ايران ال اي دي از رونق افتاده و آپديت نشده و حسابي كابرها و محبوبيتش رو هم از دست داده .
به نقل از آقا هادي ( مدير سايت ) ( الان من كاسه داغ تر از آشم ) اون سايت بر پايه نبوك بوده كه ديگه پشتيباني نمي شه و ارزش وقت گذاشتن نداره و به جاش دانشنامه الكترونيك و كامپيوتر رو راه اندازي كردن .
به نظر مياد از اين دانشنامه اصلا استقبال نشده و علتش معلوم نيست . ( جالبه كه من لينكش رو هم بلد نيستم ! )
به نطر من شايد برتريهاي ايران ال اي دي رو بشه اينگونه دونست :
1- اسم ساده و جالبي داشت كه سريع حفظ مي شدي . iranled
2- خود سايت هم ساده و كابرپسند ( همون يوزر فرنلي ) بود و تركيب رنگ جالبي داشت .
3- سريع مي تونستي چيزي كه مي خواي پيدا كني .
4- چون پروژه هاي جديد در صفحه اول نمايش داده مي شد سريع مي تونستي برنامه هاي جديد رو ببيني و ازشون استفاده كني . ( اين قضيه خيلي خوب بود ، چون اكثرا هرزگاهي سر مي زنند و اين حس رو دارند كه سايت اپديت مي شه و برنامه هاي جالبي رو مي شه هر دفعه دريافت كرد ، پس حداقل هفته اي يه بار رو سر مي زنن . ) ( من اينطوري بودن اون زمان !!! )
5- محيط كوچولو و دوستانه اي داشت . بحث ها هم همش الكترونيكي بود . ( آخه منو چه به كامپيوتر ! )
6- يه برنامه اگه مي ذاشتي مي تونستي بفهمي چقدر استقبال شده ! ( با تعداد مشاهده ها ) ( هر چند تا برنامه هاي كه من اونجا گذاشتم خيلي سطح پايين بود ! )
7- چيزي ندارم بگم ، فقط واسه اينكه عدد هفت مقدسه اينو نوشتم !!!
خوب دوستان عزيز نظر شما چيه ؟
چي كار كنيم كه بهتر شه ؟
كدوم قسمت هاي ايران ال اي دي خوب بود و كجاهاش بد بود ؟
چي كار كنيم كه بهتر شه ؟
كدوم قسمت هاي ايران ال اي دي خوب بود و كجاهاش بد بود ؟