سلام
آقا با FireFly Visual Designer طاحی میکنم ، هنگام کامپایل ؛ صفحه تنظیمات باز میشه ! و کامپایلرم اونجا ناشناختست !!! باید چی کنم ؟؟ pb 9 و هم pcc5 که شما لینکشو دادین ؛ نصب هستش !!!
اینم اکسش !
اول از منوی Option گزینه Environment Option را انتخاب کنید
بعد از پنجره باز شده به قسمت Compiler بروید که در آنجا سه ورژن PowerBASIC ویندوز از 7 تا 9 را مشاهده می کنید
روی PowerBASIC 9 کلیک کنید
و گزینه Set as default compiler را انتخاب تا به عنوان کامپایلر جاری مورد استفاده قرار گیرد
در قسمت PBWin Compiler آدرس کامپایلر پاوربیسیک 9 که با نام PBWin.exe در پوشه Bin محل نصب موجود است را بدهید
در قسمت Include Path آدرس پوشه WinAPI
در قسمت PBRES آدرس مبدل فایل های RES به PBR را بدهید که در پوشه Bin با نام PBRES.exe موجود است
در قسمت RC Compiler کامپایلر فایل های RC به RES را بدهید که در پوشه Bin با نام RC.exe موجود است
در قسمت RC Include Path بازهم آدرس پوشه WinAPI را بدهید
سپس OK کنید
===================================================================
برای بقیه ورژن ها نیز می توانید این کار را بکنید که لازم نیست
چون پاوربیسیک 9 تمامی قابلیت های قبلی را در بر می گیرد
در این حالت برنامه های با کامپایلر ورژن 9 کامپایل خواهند شد که در همان عکسی که گذاشتید می توانید در صورت پر کردن
اطلاعات دیگر ورژن ها از آنها نیز استفاده کنید
سلام
همه گزینه هاشو چک کردم ، اد همین یکیو چک نکرم ! حل شد !
بهترین طراح همین FireFly Visual Designer ؟؟
خوب طراح های زیادی هستن که دوتا معروفشون همین FireFly و Phoenix ه که FireFly بسیار خوشدست تر و راحتتره
البته در ازای این راحتی حجم برنامه تقریبا 2 برابر می شه اما به راحتیش می ارزه
اما یه طراح دیگه هست به نام EZGUI که اونم بد نیست و با استفاده از دستورات خوده پاوربیسیک فرمها و کنترل ها رو می سازه
در نتیجه حجم برنامه تغییری نمی کنه
ولی من همین FireFly رو پیشنهاد می کنم،پروژه های بزرگم رو هم با همین می سازم ولی درباره برنامه های کوچیک
از EZGUI یا PBForm استفاده می کنم
سلام
طراحی نیست که Auto List داشته باشه مثل VB ؟؟ مثلا با نوشتن form1. لیست خواصش اتومات باز بشه !
ممنون
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۴۴:۵۴)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
طراحی نیست که Auto List داشته باشه مثل VB ؟؟ مثلا با نوشتن form1. لیست خواصش اتومات باز بشه !
ممنون
RAD Developer هست که توی همین انجمن گذاشتمش
البته فقط برای راحتی در کد نویسی می شه ازش استفاده کرد و برنامه ها فقط توی خودش
اجرا می شه یعنی اگه برنامه رو کامپایل کردی دیگه کار نمی ده
این پست مربوط به این محیط :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...3#pid63533
و اینم عکس از Auto Complete :
سلام
دانلود کرده بودم ؛ ولی نتونستم Form بهش اضافه کنم ! نمیشه هم بشه فرم طراحی کرد ، هم Auto List داشته باشه ؟؟ مثل vb ؛ ولی فقط کامپایلرش pb باشه.
نه تا حالا همچین طراحی ندیدم