۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۲۱:۰۵
۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۰:۳۱:۴۹
اینا محیط برنامه نویسی هستند نه زبان.
۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۲۰:۳۹
++c خودش زبان هست
turbo کامپایلر قدیمی 16 بیتی هست
++visualc و ++devc هم ide هایی هستن که برای کامپایلر های ++c طراحی شده که اولی مال مایکروسافت و دومی هم فکر کنم از gcc استفاده میکنه
turbo کامپایلر قدیمی 16 بیتی هست
++visualc و ++devc هم ide هایی هستن که برای کامپایلر های ++c طراحی شده که اولی مال مایکروسافت و دومی هم فکر کنم از gcc استفاده میکنه
۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۰:۴۳
borlandc++چی؟؟
۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۲۰:۰۸:۰۲
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۰:۴۳)mahbooob نوشته است: [ -> ]borlandc++چی؟؟
اون هم کامپایلر ++c مال شرکت بورلند هست
۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۰:۵۶
سلام
ما توی ++C محیط ویژوال نداریم؟
پس اگه بخوایم کامند و تکس باکس و از این چیزا استفاده کنیم چی؟
باید نرم افزارهایی که محیط ویژوال رو برای کاربر فراهم می کنند رو همراه با ++C نصب کنیم تا محیط ویژوال داشته باشیم؟
حتی کامپایلر رو هم باید جدا نصب کنیم؟
اصلا یکی کلا توضیح بده من برای اینکه با ++C کار کنم چه ابزاری نیاز دارم؟و بهترینشون کدومند؟
ما توی ++C محیط ویژوال نداریم؟
پس اگه بخوایم کامند و تکس باکس و از این چیزا استفاده کنیم چی؟
باید نرم افزارهایی که محیط ویژوال رو برای کاربر فراهم می کنند رو همراه با ++C نصب کنیم تا محیط ویژوال داشته باشیم؟
حتی کامپایلر رو هم باید جدا نصب کنیم؟
اصلا یکی کلا توضیح بده من برای اینکه با ++C کار کنم چه ابزاری نیاز دارم؟و بهترینشون کدومند؟
۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۰۹:۵۷
من به شخصه از codeblocks استفاده میکنم خیلی جامع و کامل هست حتی برای کار با AVR
البته اطلاعات من زیاد کامل نیست ولی
شما میتونین برای کار با محیط ویژوال از ++visualc یا ++borlandc استفاده کنین یا از mingw البته تو codeblocks هم میشه ویژوال کار کرد باید فورم رو تو QT یا mingwطراحی کنین و کد نویسیشو اونجا انجام بدین
شما میتونین برای کار با محیط ویژوال از ++visualc یا ++borlandc استفاده کنین یا از mingw البته تو codeblocks هم میشه ویژوال کار کرد باید فورم رو تو QT یا mingwطراحی کنین و کد نویسیشو اونجا انجام بدین
۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۰۰:۵۲
سلام
ممنون از راهنماییاتون ولی(ولی نداره) من نمی خوام از محیط ویژوالی استفاده کنم که فردا روز پشیمون بشم که:
اشتباه انتخاب کردم
این محیطی که من انتخاب کردم محدودیتهایی داره
این محیط رو با محیط ویژوالی دیگه ای که امکاناته بیشتری رو فراهم می کنه و در عین حال ساده تر هم هست,چرا تعویض نکردم و
.
.
.
از این قبیل تاسفات
و برای مواجه نشدن با این مشکلات و انتخاب گزینه مناسب به شما اساتید رجوع کردم.
حالا اونچیزی که من میخوام اونه که نه محدودیتی برای برنامه نویس داشته باشه(حداقل کمتر از دیگر محیط ها),نه زیاد سخت باشه(اگر هم باشه اشکال نداره این یکه زیاد مهم نیست).
حالا نظر آقا مبین(دو ساعت گشتم تا اسمتون رو پیدا کنم) اینه که
سلام
راستی می خواستم ببینم برنامه ای که با زبان ++C نوشته می شه توی همه سیستم عامل ها کار می کنه؟؟
ممنون از راهنماییاتون ولی(ولی نداره) من نمی خوام از محیط ویژوالی استفاده کنم که فردا روز پشیمون بشم که:
اشتباه انتخاب کردم
این محیطی که من انتخاب کردم محدودیتهایی داره
این محیط رو با محیط ویژوالی دیگه ای که امکاناته بیشتری رو فراهم می کنه و در عین حال ساده تر هم هست,چرا تعویض نکردم و
.
.
.
از این قبیل تاسفات
و برای مواجه نشدن با این مشکلات و انتخاب گزینه مناسب به شما اساتید رجوع کردم.
حالا اونچیزی که من میخوام اونه که نه محدودیتی برای برنامه نویس داشته باشه(حداقل کمتر از دیگر محیط ها),نه زیاد سخت باشه(اگر هم باشه اشکال نداره این یکه زیاد مهم نیست).
حالا نظر آقا مبین(دو ساعت گشتم تا اسمتون رو پیدا کنم) اینه که
(۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۰۹:۵۷)lord_viper نوشته است: [ -> ]من به شخصه از codeblocks استفاده میکنم خیلی جامع و کامل هست حتی برای کار با AVRممنون بابت راهنماییتون.پس با همین شروع کنم دیگه (البته به احتمال زیاد بعد از کنکور آزاد شروع می کنم.راستی کسی کرج کنکور نمی خواد بده تا اونجا(جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم)همدیگرو ببینیم؟البته من زیاد خوشگل نیستما, این رو گفتم تا یه وقت از کارو زندگیتون نزنید بیاید صف بکشید تا منو ببینید.شوخی کردم گفتم جمعه روز محلی باشه تا ما به محضرتون برسیم.اگه کسی می خواد کرج(رجایی شهر)امتحان بده ما در خدمتیم)
سلام
راستی می خواستم ببینم برنامه ای که با زبان ++C نوشته می شه توی همه سیستم عامل ها کار می کنه؟؟
۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۰۶:۲۹
به نظر من محیط VC++.net خیلی جامع و راحته که فقط از برنامه نویسی .Net هم پشتیبانی نمی کنه
با ++C برای لینوکس هم می تونی برنامه بنویسی البته هر کدوم کامپایلر مخصوص دارن
با ++C برای لینوکس هم می تونی برنامه بنویسی البته هر کدوم کامپایلر مخصوص دارن
۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۰۴:۲۰
سلام
راستی می خواستم بپرسم کامپایلر هم توی سرعت برنامه تاثیر داره؟
۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۰:۱۳:۳۵
نقل قول: سلام
بله،بر اساس بهینه سازی که کامپایلر روی کدها انجام می ده سرعت هم تغییر می کنه