ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چرا سایت ایران ویج اینجوری شده !؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یه چیزی برام سواله. تو پست اول از اینکه یکی سوال میپرسه و اونیکی جواب میده انتقاد شده!!!

مگه اینجا قراره چیکار کنیم؟

پروژه رو بسازیم و بفرستیم در خونه تا تخصصی تر بشه؟ یا ...؟

خلاصه ماچیزی نفهمیدیم!
دوست عزیزم . ما نگفتیم که شما پروژه بسازید بفرستید .
بنده عرض کردم که بد نیست لااقل به سوالات دوستان پاسخ روشن بدید .
می دونین من نمی تونم این جریان رو خیلی باز کنم ، چون مسلما شخص شخیص جناب عالی بنده رو متهم می کنین که می خوام از این انتقادات سوء استفاده کنم و شما رو مجبور کنم که به تاپیک هایی که خودم در اون ها طرح سوال کردم پاسخ بدید .
بنابراین کسی حق مطلب رو می تونه ادا کنه که نه مدیر باشه و نه کاربری که نیاز به راهنمایی داشته باشه (خودش در پاسخ دادن به سوالات مشارکت کنه) کسی مثل امین جان (که در ص قبل می تونین پاسخ ایشونه رو بخونین) یا ... .
البته به عنوان نکته ی آخر باید این مطلب رو روشن کنم که نوک پیکان انتقادات حقیر بیشتر به جانب بخش نرم افزاره نه الکترونیک . چه بسا که از نظر جناب عالی آپلود یک برنامه بر روی سرور به معنی ارسال با پست به درب منزل درخواست کننده باشه ؟!
------------------------------------
جناب آقای هادی عزیز :
اگر اون تاپیک که بنده عرض کردم و جناب عالی پاسخ دادید :
نقل قول: در مورد اون پست هم اولا جای سوال پرسیدنش اونجا نبوده یعنی اون تاپیک اصلا نباید زده می شد چون فروم برای این ساخته شده که هر کسی سوالش رو بپرسه بقیه جواب بدن
من اگه بلد باشم و بخوام جواب بدم اول عنوان تاپیک رو می بینم وقتی عنوان مشخص نکنه که سوال چیه اگه هم بلد باشم باز نمی کنم تا جواب بدم چون نمی دونم که چیه
بنابراین باید یه سرچ بکنی ببینی دقیقا مشکل شما مطرح شده یا نه اگه مطرح نشده باید یه تاپیک اختصاصی براش بزنی
اگر این تاپیک به این صورته که جناب عالی می فرمایید پس چرا هنوز پابرجاست و پاک نشده ؟ (نکنه قضیه ی پست های بی محتواست که به نسخه ی 27 خودش رسیده ؟!)
و اگر نه ، پس چه اصراری هست که تاپیک تکراری نزنیم ؟ خوب وقتی حقیر می گردم و موضوع مورد نظرم رو پیدا نمی کنم ، و بعد می بینم چنین تاپیکی وجود داره و مسلما دربردارنده ی سوال حقیره مجبور می شم که طبق قوانین تمام انجمن ها عمل کنم و سوالم رو در این قالب بیان کنم . شما بنده رو به خاطر احترام به قوانین (حتی اگر نا نوشته باشه و موجب نظم انجمن) مواخذه می فرمایید ؟!
------------------------------------
در آخر تمام این تند روی هایی که دارم به خاطر اینه که دلم به حال این انجمن می سوزه .
حیف و واقعا حیفه که این جو صمیمی انجمن به جای اینکه موجب پیشرفت بشه گاهی موجب توقف بشه .
نمی خواستم این رو بگم ، اما می گم تا بدونین من از چی ناراحتم :
همین سوالاتی رو که در این انجمن پرسیدم ، بعد از اینکه تا این لحظه بی پاسخ مونده رفتم و در انجمن برنامه نویس پرسیدم شاید یک دقیقه نشد که اولین نفر جواب داد ! و در کمتر از 10 ساعت (با پرسیدن ادامه ی سوالاتم) نزدیک 5 جواب دیگه هم دریافت کردم و الان 90 درصد مشکلم حل شده .
چرا این سایت با این همه پتانسیلی که داره نباید برتر از برنامه نویس باشه ؟! من خیلی وقت ها جواب سوالاتم رو با سرچ گوگل در این سایت پیدا کردم نه در برنامه نویس اما این نتایج برای زمانی بودن که همه به هم کمک می کردین تا سایت بهتر بشه ، نه اینکه چت باکس ... .
فاین تذهبون ؟!
صفحه‌ها: 1 2