ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نتيجه مقايسه مرورگرها؛ Opera بهترين مرورگر اينترنتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من با هر مرورگری که توی کامپیوترم نصب کرده بودم سه بار این لینک رو تست کردم. نتیجه معدل سه بار رو پایین می نویسم.

FireFox 3.0.7 = 70.33
Google Chrome 2.0.170.0 = 99.33
Internet Explorer 8.0.6001.18702 = 20
Maxthon 2.5.1.4751 = 13
Opera 9.64.10487 = 85
Orca Browser 1.1.2 = 70.33
Safari 4.528.16 = 99.33
Portable Chromium 0.3.154.0 = 78.33
Portable Google Chrome 0.2.149.27 = 78.66
Portable Internet Explorer 7 = 12
Portable Opera 9.6.10408 = 84
Portable FireFox 3.0.b2 = 58.33
Portable Minefield 4.0.a1pre = 67
Opera 10.00.1139 Alpha = 100

مرورگر جدید اپرا بهترین نمره رو گرفت. تنها مرورگری بود که هر سه دفعه نمره 100 گرفت.
مقایسه با شما...
نقل قول: من هم شنيده بودم اول IE بعد فاير فاکس
اگه سايت داشته باشيد يه نگاه به آمارش بندازيد هميشه IE در صدر بوده بعد فاير فاکس

اگر مایکروسافت مرورگر خودشو از روی ویندوز که به صورت پیشفرض وجود داره برداره دیگه این آمار رو نمیشه دید. یعنی باید از آماری که اون موقع به دستشون میرسه خجالت بکشن.
خیلی از مردم چون تجربه استفاده از مرورگر های دیگه رو ندارن یا کار زیادی توی اینترنت ندارن به همون IE راضی هستن.
سلام.
ie8 رو دانلود کنی. خیلی عالیه.
آقا پیمان شما که گفتی لود صفحاتش همونه که بود... و فقط سرعت خود برنامه زیاد شده..!!
سلام.
نگفتم لود صفحاتش در همون حده. در واقع در اون مورد نظر ندادم. چون دقیقا مقایسه نکردم. ولی خوب گفتم خود ie سریع تر باز میشه.
در کل مرورگر خوبیه. دلیلی نمیبینم بخوام از فایرفاکس استفاده کنم. چون لود صفحاتش هم خیلی خوبه. اگر اختلافی هم باشه در حد دهم ثانیه است که برای ما محسوس نیست.
ضمن این که قبلا مشکلاتی که با فایرفاکس داشتم مثل تایپ فارسی یا پریدن پسوردهام رو مطرح کرده بودم که دلیل این شده بود که از ie استفاده کنم.
در کل من محصولات خود ماکروسافت رو به سایر کمپانی ها ترجیح میدم.

یادش به خیر. یه زمانی با دایال آپ لود شدن صفحه اصلی یاهو 5 دقیقه طول میکشید. الآن در عرض 1 ثانیه لود میشه.
به نظر من که فایرفاکس موزیلا ( Firefox ) از بقیه تا حدودی بهتر عمل می کنه.ولی باز می گم هیچکدوم کاملا از بقیه سرتر نیستند و نخواهند بود ...
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۴۸:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]خوشم كه من دوساليه فقط از اپرا استفاده مي كنم !

فقط خيلي ناشناخته هستش . تابستوني حدود 25 - 20 تا كافي نت رفتم و فقط يكيشون مي دونست اپرا چيه و يه ورژن قديميش رو همونجا نصب كرد !

چون من هر جا مي رفتم و ميديدم اپرا نداشتند بلند مي شدم !

فقط ذخيره عكس تو اين 9.62 يكم مشكل داره انگار .
منم با كمك علي با اپرا آشنا شدم
واسه من قابليت اپديت شدن كه خيليراحته خيلي جالبه
اما چون با فاير فاكس كار نكردم نظري ندارم
اما نسبت به IEور‍ژن 6 به قبل خيلي راحت تره
اگه ترفندي داره (اپرا رو ميگم)خوشحال ميشم به من ياد بدين
سلام.
این لینک رو ببینید. نتیجه مقایسه همه مرورگرهاست.
ie بیشترین طرفدار رو داره.
[تصویر:  300px-Web_browser_usage_share.svg.png]

البته یه بار گفتم چون دیفالت ویندوزه. ولی خوب کارکردشم خوبه که کسی عوضش نمیکنه.

این لینکم مقایسه سرعت مرورگرها در زمینه های مختلفه.
بین ie firefox opera safari
البته ie7 هست نه 8. مسلما ie8 همه آمار رو به هم میریزه.

در زمینه باز شدن مرورگر اپرا حرف اول رو میزنه و فاصله چشم گیری هم با سایر مرورگرها داره.
[تصویر:  cold_start1.png]

هنگامی که برازر یک بار باز شده و یه سشنی تو حافظه موجوده و مجدد مرورگر رو باز کنیم باز هم اپرا بهترین عملکرد رو داشته. البته آمار نزدیک به همه.
[تصویر:  warm_start1.png]

در لود صفحات هنگام استفاده از ویژگی مالتی تب safari بهترین بوده.
[تصویر:  Multi-Tab-Load2.png]

در لود کدهای جاوا اسکریپتی هم Safari حرف اول رو میزنه.
[تصویر:  javascript_test1.jpg]

در لود استایل ها هم safari فوق العاده هست و تفاوت زیادی با سایر مرورگرها داره.
[تصویر:  css_test1.png]

فایر فاکس فقط در میزان رم مصرفی بهترین رتبه رو به دست اورده که نسبت به لود صفحات فکر نمیکنم مهم باشه.
[تصویر:  memory_use1.png]

در این مقایسات نه ie حرفی برای گفتن داشت نه فایر فاکس که این همه ازشون تعریف میکردیم. باز اپرا یه مقدار آبرو داری کرد و در اجرای اولیه برنامه یه رتبه ای به دست اورد. ولی در موارد سرعت لود صفحات همه آیتم هارو safari برد.
پس نه دلیلی داره ما بریم سراغ فایرفاکس نه فایر فاکسی ها بیان ie. همه بریم سمت safari. نه هم بریم سراغ ie8.
البته باز میگم این مربوط به ie7 بود. ie8 خیلی بهتر شده. چند وقت دیگه نتیجه مقایساتشون میاد.
صفحه‌ها: 1 2