ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نتيجه مقايسه مرورگرها؛ Opera بهترين مرورگر اينترنتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
تا چندي پيش بعضي از کاربران گمان مي‌کردند تنها يک راه براي گشت‌وگذار در وب و مشاهده صفحات اينترنتي وجود دارد و آن عبارت است از: اينترنت اکسپلورر (Internet Explorer) که بعضاً IE خوانده مي‌شود.

البته اکنون ديگر واضح است که علاوه بر مرورگر مايکروسافت يعني همان IE، مرورگرهاي ديگري هم وجود دارد که اتفاقاً عملکرد، سرعت و امنيت بهتري براي کاربران خود به ارمغان مي‌آورد.

تعداد مرورگرهاي اينترنتي بسيار زياد و متعدد است و بسياري از کاربران حتي نام آنها را نشنيده‌اند، چه برسد به اينکه با آنها کار هم کرده باشند. به عنوان مثال شما کسي را مي‌شناسيد که با مرورگرهايي همچون Camino، Epiphany و SeaMonkey وبگردي کرده باشد؟! خود شما چطور؟!

با اين حال چند مرورگر تقريباً نوظهور و تازه‌نفس، به نوعي رقيب IE مايکروسافت به‌شمار مي‌روند. اين مرورگرها عبارتند از: سافاري (Safari) مرورگر اپل، فايرفاکس (Firefox) مرورگر موزيلا، کروم (Chrome) مرورگر گوگل و اپرا (Opera) مرورگر شرکت نروژي اپرا.

«داشتن سرعت بالا» و «تامين امنيت در برابر هکرها و برنامه‌هاي مخرب» چيزهايي است که کاربران از مرورگرهاي اينترنتي مي‌خواهند و انتظار دارند. جالب اينجاست که اينترنت اکسپلورر نه تنها فاقد اين دو گزينه است، بلکه محبوبيت و رواج گسترده آن بين کاربران در سراسر جهان، باعث شده است که هکرها به چشم يک طعمه چرب و شيرين به آن نگاه کنند. به نظر من اگر اينها را در کنار باگ‌هاي متعدد IE قرار دهيم، بايد حق را به هکرها بدهيم!

اخيراً The Atlanta Journal-Constitution مقايسه‌اي بين چند مرورگر مطرح اينترنتي (همان‌ها که در بالا ذکر شد) انجام داده است و در پايان مرورگر خوش‌دست و سريع Opera را به عنوان بهترين، معرفي نموده است.

گزينه‌هايي که در اين آزمون محک خورده است، عبارتند از: سرعت، قابليت اطمينان، امنيت و نامشهود بودن.
خوشم كه من دوساليه فقط از اپرا استفاده مي كنم !

فقط خيلي ناشناخته هستش . تابستوني حدود 25 - 20 تا كافي نت رفتم و فقط يكيشون مي دونست اپرا چيه و يه ورژن قديميش رو همونجا نصب كرد !

چون من هر جا مي رفتم و ميديدم اپرا نداشتند بلند مي شدم !

فقط ذخيره عكس تو اين 9.62 يكم مشكل داره انگار .
احتمالا firefox رو انتخاب نکردن چون بیشتر سیستم عامل تا مرورگر من دیباگر روش نصب کردم چت داره کلاینت ftp می شه و ...
خفن تر از این نرم افزار eclipse دیگم نداریم Biggrin
سلام.
تریپ اپرا اتفاقا خیلی معروفه. متاسفانه کار دست کاردان نیست و هر ... یی اومده یه کافی نت زده. خیلی عجیبه برام که میگی بین 20 25 تا کافی نت فقط یکی بدونه اپرا چیه.

رینک کاش لینک منبع رو میذاشتی تا نتایج مقایسه رو ببینیم.
یکی میگفت طبق آمار اول IE بعد فایر فاکس پر طرفدار ترینن. بعد هم اپرا در حد چند در صد استفاده کننده داره. بقیه برازر ها هم بسیار کم استفاده میشن.
با سلام خدمت دوستان
(۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۰۴:۳۳:۳۵)Payman62 نوشته است: [ -> ]رینک کاش لینک منبع رو میذاشتی تا نتایج مقایسه رو ببینیم.
یکی میگفت طبق آمار اول IE بعد فایر فاکس پر طرفدار ترینن. بعد هم اپرا در حد چند در صد استفاده کننده داره. بقیه برازر ها هم بسیار کم استفاده میشن.
داداش پیمان عزیزم من این اخبار را از سایت زمانه به نشانی www.zamaneh.ir که اخبار فناوری اطلاعات در سمت راستش است اینجا گذاشتم اگر چیز بیشتری دیدم اینجا می زارم.

با احترام
من هم شنيده بودم اول IE بعد فاير فاکس
اگه سايت داشته باشيد يه نگاه به آمارش بندازيد هميشه IE در صدر بوده بعد فاير فاکس
ٍّIE6 چند سال پیش ۹۸٪ بود الان کل IE ها حدود ۶۸٪ شده و داره می یاد پایین
firefox تو این چند سال از صفر به ۲۱٪ رسیده و داره می ره بالا
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share...b_browsers
سلام.
حالا به کارکرد ie کار ندارم. ولی دلیل بالا بودن در صد استفاده از ie اینه که دیفالت ویندوزه. خیلیا همین ie رو به زحمت باز میکنن و اسم یه سایت رو تایپ میکنن. حالا بیان فایرفاکس و اپرا نصب کنن؟
زمان ie6 من فایر فاکس استفاده میکردم. چون ie ویژگی مالتی تب نداشت ولی وقتی ie7 اومد دیگه با همین ie کار میکنم. البته فایر فاکس هم نصبه رو سیستمم. سرعتشم کمی بالاتره. ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات نمیشه داخلش فارسی تایپ کرد. یا تو این فروم ها که یوزر و پس میدم فردا پس فرداش کوکی ها پاک میشن یا به هر دلیلی باید دوباره یوزر پسورد وارد کنم. شاید الآن شما راهنمایی کنید که فلان گزینه رو تیک بزن میتونی فارسی تایپ کنی یا فلان کار رو بکن دیگه یوزر و پسوردت نمیپره. ولی خوب همه این مشکلات رو مطرح نمیکنن و میرن سراغ ie و طرفداران فایر فاکس کم میشه و ie زیاد.
من الان خیلی وقته با FF کار میکنم و این مشکلا رو توش ندارم. دیگه وقتی IE رو میبینم وحشت میکنم.
اولا اینکه با خطوط با این سرعت وحشتناک !! نمیشه سرعتشون رو با هم مقایسه کرد
دوما اینکه من فکر کنم یه جا خوندم (Softpedia یا C|NET ) که IE8 از همشون بهتره !! FF3.1 هم اگه بیاد میگن غوغا میکنه . فایرفاکس و chrome بزرگترین امتیازشون اینه که رایگان هستن ، یعنی دانلود کنید ، امتحان کنید ، اگه خوشتون اومد استفاده کنید ، ولی اپرا مرحله سوم رو با خریدن یا "پول دادن" داره ، که وقتی یه نفر Windows و IE داره و یه عالمه به خاطرش پول داده دیگه نمیخاد بازم پول بده
به هر حال به نظر من باید همشون را امتحان کنیم و یکی رو انتخاب کنیم ، اپرا هم انتخاب خوبیه! امتحان کنیم!
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۴۸:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]فقط خيلي ناشناخته هستش . تابستوني حدود 25 - 20 تا كافي نت رفتم و فقط يكيشون مي دونست اپرا چيه و يه ورژن قديميش رو همونجا نصب كرد !
چون من هر جا مي رفتم و ميديدم اپرا نداشتند بلند مي شدم !
مشكل از برنامه نيست؛ مشكل از كاربران ايرانيه كه كاربر نيستند ! و به قول همين بچه ها طرف فرق ويندوز با لينوكس رو نمي دونه اومده كافي نت زده...
دولت هم كه قربونش برم بي خيال همه چي...

نقل قول: فقط ذخيره عكس تو اين 9.62 يكم مشكل داره انگار .
فكر نمي كنم... ولي نيمه هر ماه ميلادي مي توني آپديت كني به نسخه جديدتر (الان 9.63).

(۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۳:۱۹:۰۸)crazyfull نوشته است: [ -> ]من هم شنيده بودم اول IE بعد فاير فاکس
اگه سايت داشته باشيد يه نگاه به آمارش بندازيد هميشه IE در صدر بوده بعد فاير فاکس
اين آماري كه شما شنيدي درسته... ولي اين آمار ميزان استفاده كاربران در سطح دنياست يعني آماري از كميت داده شده نه كيفيت.

-------------------------------

بد نيست اين رو هم ببينيد:
Opera 10 Alpha - مرورگري فراي مرورگر ها!
صفحه‌ها: 1 2