با سلام خدمت همه دوستان
سه سوال وب از دوستان وبمستری داشتم:
1-چطوری می توانیم بفهمیم در تک باکس یا هر چیز دیگر کاربر چه نوعی را وارد کرده است3؟
عددی
حرفی و....
با Jquary?
2- چطوری میشه ساختار درختی مانند Tack pane ویندوز ساخت؟
3- چطوری میشه وقتی کاربر روی عکس کلیک کرد کل صفحه تاریک میشه و عکس با شکل زیبایی ظاهر می گردد؟
قبلا از همکاری همه شما ممنونم
سلام
سوالتتون رو خوب متوجه نشدم ، ولی :
1 - تو همون لحظه که کاربر داره وارد میکنه ؛ با رویدادهای مربوط به صفحه کلید میتونید بفهمید ؛ به غیر از همون لحظه هم با برنامه ای که تو سرور هست و قراره مقادیر بهش ارسال بشن میشه فهمید
2-ساختار Tack pane نمیدونم چیه ؛ ( حداقل به این اسم نمیشناسمش !)
3-یه همچین سوالی دوستان یه جا پرسیده بودن ؛ یادم نیست کجا بود ؛ با جاوا اسکریپت و CSS فکر کنم بشه.
(۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۰۹:۲۷)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
سوالتتون رو خوب متوجه نشدم ، ولی :
1 - تو همون لحظه که کاربر داره وارد میکنه ؛ با رویدادهای مربوط به صفحه کلید میتونید بفهمید ؛ به غیر از همون لحظه هم با برنامه ای که تو سرور هست و قراره مقادیر بهش ارسال بشن میشه فهمید
2-ساختار Tack pane نمیدونم چیه ؛ ( حداقل به این اسم نمیشناسمش !)
3-یه همچین سوالی دوستان یه جا پرسیده بودن ؛ یادم نیست کجا بود ؛ با جاوا اسکریپت و CSS فکر کنم بشه.
دوست عزیزم
ساختار Tackpane ساختاری است درختی،شما در پنجره My computer سمت چپ ویندوز xp تان مشاهده می کنید ساختاری آبی رنگی که هر وقت روی آنها کلیک می کنیم به صورت درختی باز و بسته می شود..
Jquery مجموعه ای از توابع گرد آوری شده جاوا اسکریپ با استفاده از Ajax است که در این سایت همه چیز را به صراحت بیان کرده است و مرجع کاملی برای برنامه نویسان وب برای افزودن قدرت به برنامه و زیبایی و کارآیی کاربرد بسزایی دارد آدرسش هم اینه:
www.jquery.com
در بعضی از چیزهای آن که سر در نیاوردم مثل سوال پست قبلی ام. به خاطر همین سوالم را مطرح کردم
موفق و پاینده باشید.
سلام.
این جواب سوال سوم. دقیقا همون چیزی که میخوای. بسیار حرفه ای و تمیز. با کمک کتابخانه های قدرتمند jquery.
سلام
الان متوجه شدم ؛ خوب فکر کردم Jquary هم جزو همون گزینه های عددی ، حرفی و ... هست ! چون بعدش علامت سوال بود ؛ واسه همینم درست متوجه نشدم !!!
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۲۴:۳۷)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
این جواب سوال سوم. دقیقا همون چیزی که میخوای. بسیار حرفه ای و تمیز. با کمک کتابخانه های قدرتمند jquery.
آقا پیمان
دقیقا همین بود
از همکاری گرم و صمیمانه شما سپاسگذارم.