ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت کارت ریدر برای کپی کردن کارت سوخت و سیم کارت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام خسته نباشین دوستان،یه سوال داشتم،من به دوستم از طریق خط تلفن پیام دادم جواب پیام با یه شماره که همه عددهاش شبیه شماره دوستم بود به جز دو رقم آخر که عدداش صفر بود به دستم رسید،میخواستم ببینم چه جور همچین چیزی امکان داره،ممکنه قضیه هک مطرح باشه،اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم کمک کنین مرسی
سلام

"خط تلفن" یعنی "تلفن داخل منزل" یا "تلفن همراه" ؟

اگه منظور تلفن ثابت هست؛ این امکان رو از کحا آوردید؟ خود مخابرات ارایه داده؟
و مدل تلفنتون چیه؟
من یه برد گذاشته بودم تست شه، برد روزی 40 50 تا پیام بهم میداد یه روز یه پیام داد که شماره سیم کارت عوض شده بود و دو رقم وسط شماره ام صفر شده بود. منم نفهمیدم مشکل از چیه ولی حدس میزنم گاهی اوقات اپراتور ها اشتباه میکنن
البته اگر با تلفن ثابت پیام میدیدن من نمیدونم....
(۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۱۱:۵۵:۱۸)afshkh نوشته است: [ -> ]
(۲۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۱۰:۱۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]ولی من هیچ وقت اون کار رو نکردم هاا :-) من فندکش رو داشتم فکر کنم الانم قاطی وسایلم باشه، بزارید آمار دقیقش رو بگیرم حتماً میارم تا همه جوانان مومن..
سلام
اينكار ديگه امكانپذير نيست.
نرم افزارش رو عوض كردن و ديگه نميشه كارت رو قفل كرد
در مورد كارت سوخت و كارت بانكي هم فقط ميشه ازروشون كپي تهيه كرد. ولي تاثيري نداره چون اطلاعات اصلي در سرور بانك و شركت  نفته. ميتونيد از كارت كپي يا اريجينال يا هردو   استفاده كنيد اما مبلغ از حسابتون كم خواهد شد
 من دقیقا میخوام همین کار رو کنم متورم قدیمیه یدونه کارت بیشتر نداره گم بشه یا خراب شه دیگه نمیدن میخوام چنتا کپی بگیرم بزارم خونه
صفحه‌ها: 1 2 3 4