ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادرس مسیر ججاری در explorer
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
فقط برای پوشه های خاص مثل My Documents یا My Music و از این قبیل پوشه ها اینطوریه و وقتی یه پوشه رفتی جلوتر

آدرسش توی Edit به نمایش در می یاد

برای همون پوشه ها خاص هم می شه توی برنامه چک کرد که مثلا اگه My Documents بود آدرسش رو با استفاده از توابع دیگر

API پیدا کرد(یه سورس توی انجمن ویژوال بیسیک در بهترین سورسها گذاشتم که آدرس پوشه های خاص رو برمی گردونه)
(۰۴-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۴۲:۳۵)yeketaz نوشته است: [ -> ]فقط برای پوشه های خاص مثل My Documents یا My Music و از این قبیل پوشه ها اینطوریه و وقتی یه پوشه رفتی جلوتر

آدرسش توی Edit به نمایش در می یاد

برای همون پوشه ها خاص هم می شه توی برنامه چک کرد که مثلا اگه My Documents بود آدرسش رو با استفاده از توابع دیگر

API پیدا کرد(یه سورس توی انجمن ویژوال بیسیک در بهترین سورسها گذاشتم که آدرس پوشه های خاص رو برمی گردونه)

هنوز نگرفتی قضيه چيه
مسأله گرفتن my documents يا فولدر خاصی نيست وقتی اون تيک رو برداری و يا آدرس بار رو غير فال کنی ديگه نميشه از اديت مسير رو گرفت
راستی. مسیر جاری رو توی حافظه explorer با artmoney میشه پیدا کرد. فقط مسئله اینه که هرباری یه جاییه. فکر نکنم بدرد بخوره.
منیه چند تا extention برای windows explorer دارم که اونها بدون ازتباط با address bar خیلی راحت کار میکنن
حالا میخواهم واسه خودم یه برنامه بنویسم که رو explorer قرار بگیره
البته ادرس مربوط به full path و show addressbar رو تو ریستری پیدا کردم ولی نمیخواهم از این طریق کار کنم

گرفتن از حافظه دردسرهای خودشو داره اونم اگه مکانش ثابت نباشه
نقل قول: منیه چند تا extention برای windows explorer دارم که اونها بدون ازتباط با address bar خیلی راحت کار میکنن
من نفهمیدم این یعنی چی؟؟ نمیتونید روش کار اونا رو بفهمید؟
صفحه‌ها: 1 2