ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با وینسوک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان وی بی کار
من یه مشکل با وینسوک داشتم از چند نفر هم سوال کردم اما هیچ کس نتونست جواب منو بده
حالا ببینم اینجا می تونم جواب سوالم رو پیدا کنم
سوال:
من دارم یه برنامه مانند قسمت صفحه ی روم در یاهو مسنجر می سازم و می خواستم هر وقت روی یکی از آدی ها کلیک شد صفحه ای باز شود و طرف بتواند با آنها چت کند اما مشکل من اینجاست که وینسوک در عین واحد فقط می تواند به یک کلینیت پاسخ دهد و اگر بخواهیم 2 نفر با آی دی های متفاوت با یک آی دی چت کنند چگونه وینسوک می تواند با هر دو آنها ارتباط بر قرار کند؟

با تشکر
سعید هکر 8O :idea: :?:
سعيد خان سلام

آقا اون برنامه اي كه تو سايت زده بودي يكم باعث ناراحتي دوستان شده چون تاپيكش واقعا مبالغه اي امكان ناپذير بود ! 8O حالا ميمونه كه خودت بهتر اين مسله رو توضيح بدي !

راجع به اين سوال كه پرسيدي ..... راستش همون طور كه مطمعن هستم ميدوني ياهو مسنجر با يه پورت به سرور ياهو وصل ميشه و تمام پيغام ها رو هم از اون يه پورت دريافت مي كنه بعد اونها رو آناليز مي كنه ( با توجه به نوع گفتار سيستمي كه براي دريافت و ارسال دارند )
پس نبايد تعجب كني كه چطور چندتا آي دي با يك آي دي يا برعكس يا هر جوري كه شما بخواي فرض كني ميشه ارتباط برقرار كرد ! :roll:
تمام پيغامها پست ميشن به سرور ياهو و با توجه به تقدم يكي يكي پست ميشن به گيرنده خاص خودشون اما نكته اينحاست كه چطور سرور ياهو با يه پورت به اينهمه كلايت پاسخ ميده ؟؟
نمونه قشنگ ديگه اي از اين مثال پورت 80 هستش !! در آن واحد تعداد خيلي زيادي از افراد مي تونن با اون پورت رابطه برقرار كنن و از خدمات پروتكل HTTP اسفاده كنن !
اگه هدفت ساخت يه همچين سيستميه كه متاسفانه من هم نمي دونم چطور يه پورت رو ميشه اينطور انعطاف پذيرش كرد اما فكر نكنم وين ساك يه همچين قدرتي رو داشته باشه اما شايد بشه از طريق API اين كارو كرد !
اگه از بقيه دوستان كسي ميدونه يه شرح بده ! چه با وين ساك چه با API ! :wink:
با وي بي هر چيزي ممكنه
کد:
Private Sub socket_Close(Index As Integer)
    Form1.Caption = "Connection closed: " & Socket(Index).RemoteHostIP
    Socket(Index).Close
    Unload Socket(Index)
    iSockets = iSockets - 1

End Sub

Private Sub socket_ConnectionRequest(Index As Integer, ByVal requestID As Long)
    Form1.Caption = "Connection request id " & requestID & " from " & Socket(Index).RemoteHostIP
  If Index = 0 Then
    sRequestID = requestID
    iSockets = iSockets + 1
    Load Socket(iSockets)
    Socket(iSockets).Accept requestID
  End If

End Sub
فقط اينو iSockets بايد Golobal تعریف کنی
آقا هادي اين كد آيا تك پورت رو ساپورت مي كنه يا واسه هر ارتباط يه پورت ميده ؟؟
يه توضيح بدي خوبه !
آقا ha_60 دستتون درد نکنه درست شد
و در مورد اون رم و سی پیو بگم که این فرمول طوری که من یادم مونده 1 سال پیش یکی از بچه های برزیلی اونو با نتد پد نوشته بود و من چون خواستم مه راحت تر بشید اونو براتون با وی بی نوشتم و در مورد اور فلو در این مورد من منظور به اور فلو رم نبود بلکه اور فلو بافر رو یکم اطلاعات جمع آوری کنید تا بدونید چگونه کار می کند و تازه اگر می خواهید به سایت اون گروهی که گفتم بردی تا همون چیزی که من گفتم ببیندید
www.Brctrysecurity.gp
سعید هکر
نقل قول: آقا هادي اين كد آيا تك پورت رو ساپورت مي كنه يا واسه هر ارتباط يه پورت ميده ؟؟
به یه پورت گوش می کنه و هر تعدادی که بخوان می تونن به هش connect کنن مثل پورت 80

نقل قول: بلکه اور فلو بافر رو یکم اطلاعات جمع آوری کنید تا بدونید چگونه کار می کند
از کجا می دونی اطلاعات ندارم ؟ هر چیزی باشه به سوختن RAM , CPU ربطی نداره