سلام به دوستان گرامی خودم :
چگونه می شود تشخیص داد که مثلا فلان IP متعلق به کدام کشور است .
1- آیا راهی وجود دارد که بتوان تشخیص داد که شخص مورد نظر که این IP را دارد در کدام کشور زندگی می کند . یا در کدام کشور ON شده است .
2- آیا نرم افزاری وجود دارد که از طریق ID طرف ( در صورت ON بودن ) IP طرف را به ما بدهد ؟
پیشاپیش سپاسگزارم .
با استفاده از برنامه IpToCuntry یا WhereIsIpمیشه فهمید البته یه چند تا سایت هم هستن که این کارو انجام میدن
بله دوست عزیز یک نرم افزار هست که به شما میگه اون ip متعلق به چه کشوری است حتی محدوده ip را بصورت گرافیکی از روی نقشه به شما نشان می دهد
شما ابتدا برنامه جاوا java v 2.1 اگه اشتباه نکنم را دانلود کنیدبعد برنامه2009 retina رادانلود کنی وهر دو برنامه را نصب کنید چون retin برای فعال شدن به جاوا نیاز دارد حالا برنامه retina را باز کنید ip مورد نظر را بدهیدتا به شما بگوید این ip از کجا شروع می شود و از چه کشور هایی رد می شودومتعلق به کیست
موفق باشید
(۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۳۶:۳۷)fn2008 نوشته است: [ -> ]بله دوست عزیز یک نرم افزار هست که به شما میگه اون ip متعلق به چه کشوری است حتی محدوده ip را بصورت گرافیکی از روی نقشه به شما نشان می دهد
شما ابتدا برنامه جاوا java v 2.1 اگه اشتباه نکنم را دانلود کنیدبعد برنامه2009 retina رادانلود کنی وهر دو برنامه را نصب کنید چون retin برای فعال شدن به جاوا نیاز دارد حالا برنامه retina را باز کنید ip مورد نظر را بدهیدتا به شما بگوید این ip از کجا شروع می شود و از چه کشور هایی رد می شودومتعلق به کیست
موفق باشید
سلام به همه شما دوستان گرامي :
دوست عزيز يعني از طريق اين برنامه با هر كسي كه در حال چت كردن هستم از طريق ياهو مسنجر مي توانم بفهمم آي پي آن شخص چيست ؟
منظور من اين بود كه در حال چت كردن آي پي طرف مقابل رو بدست بيارم .
پيشاپيش سپاسگزارم .
(۲۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۲۹:۰۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]سایت http://www.whatismyip.com/ رو ببینید
ممنون دوست عزيز . نگاه كردن به سايت اما جوابمو نگرفتم - من مي خوام وقتي با يكي مي چتم آي پيشو بدست بيارم .
بازم ممنون .