ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سخت افزار چیست؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بچه ها من یه سوال داشتم میخواستم بدونم این سخت افزاری که ما سال سوم هنرستان میخونیم به چه درد ما میخوره؟
مثلا اگه یه کم سوالو بپیچونن من تو حلش میمونم چکار کنم که دیگه این مشکل رو نداشته باشم؟
چون خیلی از این درس خوشم میاد این سوالو پرسیدم اگه شما هم راهنمایی کنید ممنون میشم

دلیل ویرایش:استفاده از عنوان نامناسب برای تاپیک
شنیدم سخت افزارو کردن سختافزار کامپیوتر؟ یا هنوز همون مدار منطقیه؟
سخت افزار هنرستان که همون "سخت افزار کامیوتر" بود سخت افزار دانشگاهی مدار منطقیه
نه. مال ما برعکس بود که. توی هنرستان مدار منطقی خوندیم و توی دانشکده سخت افزار کامپیوتر.
واسه کامپیوتر ها فکر کنم ... همون مدار منطقی بود و هست .که همش گیت اینا(دیجیتال مقدماتی) یاد میدن ..فکر نکنم خیلی چیزی تخصصی از سخت افزار یاد بدن ....

ما که رشته الکترونیک بودیم توی هنرستان میشه گفت عملی بیشتر یاد گرفتیم .......البته همون هم خیلی از معلماش بی انصافی میکردن و درست چیزی یادمون نمی دادن .......

از اون طرف پایه ریاضیمون فوق العاده ضعیف بود ...طوری که هنوز هم داریم چوبش رو می خوریم ...
من الكترونيك تو هنرستان مدار منطقي خوندم و تو كارداني معماري كامپيوتر و ميكرو پروسسور و ميكروكنترلر و تو كارشناسي هم ميكرو كامپيوتر و روش هاي هوشمند ( الگوريتم ژنتيك و .. ) خونديم !
الکترونیک الگوريتم ژنتيک چیکارش داره؟
الگوریتم ژنتیک مگه همون مباحث ویژه نیست ؟ پس هوش مصنوعی جزو کدومش هست ؟
کلا منظورم اینه که الگوریتم ژنتیک و هوش مصنوعی به چه درد الکترونیکیا میخوره؟
منم نمي دونم
از استاده ( دكتراي برق و چند تا هم ارشد داشت ) كه پرسيديم مي گفت درسته اين رشته شايد مربوط به كامپيوتر باشه ولي تو دنيا اين بروبچز برق هستن كه رو اين قضايا كار مي كنن و موفق تر هم هستن . چون ذهن بازتري دارن !!
و الان خيلي از قضايا مثل جايگيري خازن در انتقال برق و يا خطا گيري در توضيع و طراحي ... با همين روش ها حل شده .

همينطور مي گفت : كامپيوتري ها فقط كامپيوتر بلدن و هيچ وقت نمي دونن كاربردي جز بازي و هوش مصنوعي پيدا كنند .

يه چند تا پي دي اف و مقاله خارجي تو اين موضوع هم نشون داد كه همشون ماله كالج الكترونيك و برق دانشگاه هاي خارجي بود و نويسنده هاش هم رشتشون برق و الكترونيك بود !!!

در ضمن مي گفت يكي از درس هاي خوب ارشدتون هم همينه .
رشته کامپیوتر و گرایش نرمافزار اول و آخرش همینا است که.
اینا تعصب رشته است. من نظرم 181.24 درجه با استادتون فرق داره Rolleyes .Whistle البته دور از جون شما.
صفحه‌ها: 1 2