چند روزیه تو فکر اینم که برم سراغ میکرو . . . !
چندتا مقاله خوندم . . .
دیگه می خوام با یه mega16 شروع کنم. ولی یه مشکل هست. اونم اینه که این کامپیوتر من پورت موازی (پارالل) نداره !! باید چیکار کنم؟ چندتا تقشه پروگرمر پیدا کردم. ولی نه وقتش رو دارم نه حوصلش . . . پروگرمر usb تو بازار هست ؟ اگه هست اسمش چیه؟
چندتا سوال دیگه :
codevision و bascom رو ویستا اجرا میشن ؟
میشه با ویژوال استودیو هم برا میکرو برنامه نوشت ؟
پروگرامر usb تو بازار هست. حدود 15000 تومان هم قیمتش هست. تو بقالی های جمهوری هم گیر میاد.
codevision تو ویستا اجرا می شه اما بسکام رو نمی دونم.
هنوز اینقدر پیشرفته نشدن که با ویژوال استودیو بشه براشون کد نوشت. البته من هنوز ندیدم شاید...
هر پروگرمر usb که بگیرم تو codevision یا bascom شناخته میشه ؟ یا خودشون برنامه دارن برای ارتباط با میکرو ؟
راستش من در این مورد تازه کارم ! نرم یه چیزی بخرم نتوتنم باهاش کار کنم ؟!
برای پروگرام میتونی از پورت سریال هم استفاده کنی چند تا نقشه پروگرمرش تو سایت هست
پروگرامر های usb خودشون یه برنامه رابط مجزا دارند که شما باید کد هگز ساخته شده توسط کامپایلر رو به اون بدیدو روی میکرو بریزید.
نرم افزار بسکام روی ویستا نصب میشه
اما نرم افزار رابط پروگرامر رو نمیدونم...
سلام
شروع کردم ولی همین اول به مشکل خوردم!
مشکل این کد چشمک زن چیه؟! درست چشمک نمی زنه! Led یا خاموش می مونه یا روشن! اگه هم چشمک بزنه سرعتش زیاده! البته بعضی وقت ها هم درست کار میکنه. بنظر میرسه مشکل از تایمر!
یه پروگرمر یو اس بی گرفتم (پاسارگاد) خودش یه برنامه داره فایل hex رو بهش میدم بعد پروگرم می کنه. یه سیری تنظیمات هم توش داره! مثل calibration یا تنظیم فیوزها. مشکلم به اینا مربوط میشه؟
تنظیمات بیسکام رو هم باید انجام بدم؟ مثلا بخش compiler قسمت های chip یا communication.
کد:
$regfile = "M16def.dat"
$CRYSTAL = 8000000
Config Porta = Output
Do
Toggle Porta
Waitus 1000000
Loop
End
کد php:
$regfile = "M16def.dat"
$CRYSTAL = 8000000
Config Porta = Output
Do
Toggle Porta
Waitms 1000
Loop
End
اینو امتحان کن ببین چی میشه؟
در ضمن یه سری مبدل USB به parallel هم هست که روی programer جواب میده.
عنكبوت فروش نوشته است:مشکل این کد چشمک زن چیه
حداكثر عدد تو اين دستور بين 0-65535 هستش . در صورتي كه شما گذاشتين 1000000 !!
در صورتي كه تاخير بيشتر مي خاين بايد از دستور waitms و wait استفاده كنيد .
ببخشید!
کد اصلی این بود
waitms 500
این جواب نمیداد !
یه کارایی کردم. بهتر شد. به میکرو 5 ولت داده بودم که تبدیلش کردم به 1.5 درست شد! دلیلش رو از شما می خوام !
یه تغییر دیگه هم داده بودم : فرکانس رو به 1000000 تغییر دادم
اصلا این فرکانس و کالبیربشن چی هستن؟
ببین فرمانس اصلی که میکرو داره توش کار می کنه و فرکانسی که اون بالا به برنامه معرفی می کنی باید یکی باشه تا بتونه تاخیر ها رو درست محاسبه کنه
ولتاژ خیلی پایین هم میکرو رو معلوم نیست چی کارش میکنه ممکنه قاطی کنه