ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در فولدر آپشن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
من چند وقت پیش داشتم تو رجیستری با تنظیمات فولدر آپشنم ور میرفتم که یه اشتباه کردم. میخواستم همه چیز تو قسمت نمایش فایل های هیدن و ... به حالت دیفالت برگرده. زدم کلید اون قسمت رو پاک کردم. چون همیشه این جور مواقع دوباره کلید ساخته میشه. ولی این دفعه ساخته نشد. الآن فولدر آپشن من نافص شده. عکسشم گذاشتم. میبینید که فقط یه قسمت داره و قسمت مربوط به نمایش فایل های هیدن و پسوند فایل ها و ... حذف شده.
جریان مال چند ماه پیشه و با restore درست نمیشه. چون بکاپ ها رو هم پاک کردم.
فکر میکنم اگه یکی یه export از همون کلید رجیستریش این جا بذاره مشکلم حل میشه.
[تصویر:  folderoption.JPG]
دوست عزیز به نظرم بهتر بود عکسی از تنظیمات رجیستریت هم میگرفتی. اونطوری مقایسه می کردیم ببینیم کدومش اشتباهی عوض شده.

این عکسها رو هم از فولدرآپشن و رجیستری خودم گرفتم. امیدوارم به درد بخوره.

[تصویر:  1232946214.jpg]

[تصویر:  1232902784.jpg]

سلام.
نیازی به مقایسه نیست که. یکی لطف کنه 1 اکسپورت از همون کلید HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder بگیره بذاره مشکل حل میشه دیگه. فقط لطفا ویندوز xp باشه و اگه تنظیمات حالت دیفالت باشه بهتره.
اینم عکس رجیستری.
[تصویر:  folderoptionreg.JPG]
من از همون قسمتی که مشخص کردین یه خروجی گرفتم.
توی پیوست میزارم تا دانلودش کنین.
فقط مواظب باش یوقت ویندوزتو به باد ندی.
ویندوز من ایکس پی هست ولی سرویس پک سه. امیدوارم یوقت رجیستریتو به هم نریزه. اگر هم قبول نکرد فقط فایل رو با برنامه Notepad بازش کن و محتویات داخلشو ببین و تطبیق بده. البته فایل رجیستری رو توی یک فایل فشرده گذاشتم که بتونم پیوست کنم.
اینم یه export از sp2 البته از نوع dark edition v3 که البته مهم نیست
سلام.
تشکر از شما دوستان عزیز.
چون از 1 کلید کوچیک که فقط مربوط به فولدر آپشنه اکسپورت گرفتید اتفاقی نمیفته. من میگم اصلا این کلید رو پاک کرده بودم.
اگه پاکش کردی شاید نیاز باشه با توجه به تصویری که برات ارسال شده و همچنین فایل های رجیستری که الآن در احتیار داری دوباره خودت بسازی.
ولی فکر کنم اگه مشکل باشه بهتر باشه ویندوزت رو بی خیال بشی و یکی جدید نصب کنی.
سلام.
نه عزیز من اگه قرار باشه به خاطر یه کلید کوچیک رجیستری ویندوز بریزم که باید هفته ای 1 بار ویندوز بریزم. من 6 ماه شایدم سالی 1 بار وین عوض میکنم. آخرین باری که وین عوض کردم به خاطر مشکل سخت افزاری بود. به خاطر این مشکلات ساده که نباید وین عوض کرد.
شايد با ساختن user جديد مشگل حال بشه
سلام.
کلید local machin مربوط به تنظیمات همه یوزر هاست و کلیه. تغییر در این کلید بر روی همه یوزر ها اعمال میشه. پس با ساخت یوزر مشکل حل نخواهد شد.
اگه مشکل از کلید current user بود 100% با ساخت یوزر جدید مشکل حل میشد.
شايد مشگل از اينجا نباشه من الان کلاً همه کليدرو پاک کردم و اکسپورت رو اجرا کردم درست شد
صفحه‌ها: 1 2