ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در : تبدیل عدد به حروف + پاک شدن برنامه بعد از اجرا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت همه دوستان . من به دوتا مشکل برخوردم , ممنون میشم دوستان کمکم کنن .
اولین مشکل اینه که من میخوام اعداد رو به حروف تبدیل کنم , از کدهایی که موجوده استفاده کردم و اکثرا این مشکلو داشتن که اگه مثلا بنویسی 120000000001 نمیتونن این عدد رو بخونن . دوستان اگه کدی دارن ما رو هم بی نصیب نذارن .
کمک دومی هم که نیاز دارم اینه که کدی میخوام که بتونه وقتی مثلا روی کامندی روی فرم کلیک شد , برنامه رو کلا حذف کنه .

دستتون درد نکنه . . .
شما بهتره هر سوال رو تو یه تاپیک مجزا بپرسین تا زودتر به جواب تون برسین
جوتب سوال 1
شما اول باید یه parser بنویسین که اون عدد رو 3 رقم 3 رقم جدا کنه بعد اونو بخوانه هر 3 رقم که میخوانه اخرش یکی از مقادیر میلیون-هزار- رو بزاره که برای عدد شما به این شکل در میاد
001
000
000
120
خب حالا باید ببینه چند تا 3 رقم جدا شده 4 تا پس از میلیارد باید حساب کنی 120 میلیارد میلیون نداری هزار نداری و 1 به همین راحتی میتونی پیاده سازی کنی مثل همون جور که ما این اعداد رو میخوانیم همونو میتونی واسه کامپیوتر پیاده ساری کنی
برای جواب 2 هم میتونی از یه فایل bat برای حذف برنامت استفاده delete + ادرس فایلت حالا این فایل bat رو اجرا میکنی و بعدش برنامتو فورا terminate میکنی تا فورا حذف بشه
برای عدد به حروف میتونید از این استفاده کنید : http://www.iranvig.com/modules.php?name=...e&sid=2573
همین الان تستش کردم:120000000001 : صد و بیست بیلیون و یک
ممنون از تمام دوستانی که لطف کردن و جواب دادن .
با کمک دوستان ایران ویج و باقی دوستان مشکلم جل شد . ممنون