ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرم یا dll انتخابگر تاریخ شمسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من خیلی عجیب و سخت به دنبال یک فرم یا dll انتخابگر تاریخ شمسی هستم اگه بتوانید کمکم کنیدخیلی ممنون میشم خیلی گیرم. (ویژوال بیسیک دات نت 2005)
salimiabd@gmail.com
اتفاقا منم دنبال يك اكتويكس ميگردم كه كاربر ديگه خودش تاريخ رو وارد نكنه
بلكه از اون اكتوايكس يه جور انتخابش كنه
اگر برای دات نت میخاین دیگه احتیاج به او سی ایکس و این چیزا نیست. توی دات نت کلاسی برای تاریخ شمسی وجود داره:
تاریخ شمسی در سه خط:
کد:
Dim TARIKH As New System.Globalization.PersianCalendar
Dim strTarikh As String = "{0}/{1}/{2}"
strTarikh = String.Format(strTarikh, TARIKH.GetYear(DateTime.Now), TARIKH.GetMonth(DateTime.Now), TARIKH.GetDayOfMonth(DateTime.Now))
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۲۸:۲۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ]اگر برای دات نت میخاین دیگه احتیاج به او سی ایکس و این چیزا نیست. توی دات نت کلاسی برای تاریخ شمسی وجود داره:
تاریخ شمسی در سه خط:
کد:
Dim TARIKH As New System.Globalization.PersianCalendar
Dim strTarikh As String = "{0}/{1}/{2}"
strTarikh = String.Format(strTarikh, TARIKH.GetYear(DateTime.Now), TARIKH.GetMonth(DateTime.Now), TARIKH.GetDayOfMonth(DateTime.Now))

تشکر خیلی خوب بودHappy

یعنی واقعا شدنی؟At برم امتحان کنمWink
ها ؟ کار کرد؟
البته این ویبی دات نت بود اگر کسی سی شارپ کار میکنه و نمیتونه اون کد رو تبدیل به سی شارپ کنه بگه تا بزارم
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۳۵:۲۲)HoseinVig نوشته است: [ -> ]ها ؟ کار کرد؟
البته این ویبی دات نت بود اگر کسی سی شارپ کار میکنه و نمیتونه اون کد رو تبدیل به سی شارپ کنه بگه تا بزارم

خدای من باورم نمیشهAmazeQuestion 018

من مدت ها بود دنبال او سی ایکس میگشتم ولی حالا...
خیلی از مشکلاتم حل شد فقط ببینم اینو میشه توی sql server هم ذخیره کرد با دیتا تایپ dateTime دیگه ها!؟

خیلی عالی بود تنکیو Clap

به خوبی کار کرد راستی یه جورایی همشهری هستیم انگار نه ! 044
نقل قول: خیلی از مشکلاتم حل شد فقط ببینم اینو میشه توی sql server هم ذخیره کرد با دیتا تایپ dateTime دیگه ها!؟
نمیدانم
نقل قول: به خوبی کار کرد راستی یه جورایی همشهری هستیم انگار نه ! 044
همشهری؟ چطور؟
نقل قول: خیلی از مشکلاتم حل شد فقط ببینم اینو میشه توی sql server هم ذخیره کرد با دیتا تایپ dateTime دیگه ها!؟
نه دیگه. توی SQLServer و توی فیلدی از نوع datetime فقط میتونی یه شیئ datetime ذخیره کنید. یعنی فقط تاریخ میلادی.

راستی. توی دات نت دیگه از ocx خبری نیستا. اینجا فقط dll داریم.
نقل قول: همشهری؟ چطور؟

اولا تشکر از دوستان

دوما واقا شما خرمشهری هستین یا فقط اونجا درس میخونین؟
نقل قول: توی دات نت دیگه از ocx خبری نیستا. اینجا فقط dll داریم.
آره شما درست میگین
نقل قول: نه دیگه. توی SQLServer و توی فیلدی از نوع datetime فقط میتونی یه شیئ datetime ذخیره کنید. یعنی فقط تاریخ میلادی.
پس برای تاریخ شمسی باید از چی استفاده کنیم ها ؟ nvarchar یا varchar
سلام
نقل قول: دوما واقا شما خرمشهری هستین یا فقط اونجا درس میخونین؟
گزینه الف
من اصفهان درس میخونم نه خرمشهر
اگه حرفی بود با خصوصی یا IM جواب بده
دوستت دارم
نقل قول: پس برای تاریخ شمسی باید از چی استفاده کنیم ها ؟ nvarchar یا varchar
تاریخ شمسی رو میتونید به صورت متن ذخیره کنید ولی زیاد فایده ای نداره. میتونید به صورت همون میلادی ذخیره کنید و وقتی خوندیدش تبدیلش کنید. میتونید هم از خود SQLServer برای تبدیلش استفاده کنید.
صفحه‌ها: 1 2