ايران ويج

نسخه‌ی کامل: fiie recovery
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام رفقا ! بدبخت شدم !!
3-4 روزه که اومدم خونه تازه فهمیدم بابام همه چی رو از تو کامپیوتر پاک کرده!! حالا نمی دونم فرمت کرده یا delete . . . منتظرم تا برگرده ! می خوام بکشمش !! تمام سورس هام پروژه هام اطلاعات مهمم طرح جشنواره . . . ! نتیجه سال ها زحماتم به باد رفت !!
دیگه اصلا مغزم کار نمی کنه ! ! شک عجیبی بهم وارد شد !!
چیکار کنم؟ بهترین برنامه ریکاوری چیه؟ قبلا چند یار این برنامه های ریکاوری رو برای برگردوند فایل ها امتحان کردم. ولی هیچ وقت ازشون نتیجه نگرفته بودم !!
سلام.
قصه نخور اسپایدر عزیز همه چی درست میشه. فقط 2 تا کار بکن.
اول این که اصلا سیستمی که هاردش پاک شده رو روشن نکن. چون اگه اطلاعات جدید روی قبلی ها بشینه دیگه نمیشه ریکاوریشون کرد یا ناقص ریکاور میشن. ویندوز هم گاهی اوقات جا کم میاره میره تو یه درایو دیگه واسه خودش پوشه تمپ درست میکنه. پس بهتره اصلا سیستم رو روشن نکنی. یا اگه روشن میکنی برنامه نصب نکن. کپی و کات نکن. کار سنگین نکن. یه وقت رم کم بیاری از هارد کمک بگیره. کلا تو این چند روز زیاد با سیسمت ور نرو و بهش استراحت بده.
کار دوم این که برنامه recover my files رو دانلود کن. من ورژن 3.9.8.5124 رو همراه کرک دارم. اگه تونستی ورژن جدید گیر بیاری که هیچ. ولی اگه نه بگو همینو برات آپلود کنم. این برنامه کارش درسته. همه فایلاتو بر میگردونه. بعد هم نصب کن و بشین ریکاور کن.
فقط امیدوارم پدرت بعد از پاک کردن فایل ها اطلاعات جدید کپی نکرده باشه.
getDataBack هم فوق العاده هست.
امتحان کنید.
مشکل حل شد !!
بابام همه چیو کپی کرده بود تو چندتا دی وی دی !!
کارش درسته پس.
خوب شد نکشتيش وعلا الان داشتی دنباله برنامه اي برای برگردوندن بابا ميگشتی Biggrin
Recovery MyFather
(۰۹-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۲۱:۴۱)HoseinVig نوشته است: [ -> ]Recovery MyFather
سلام.
baba recovery بهتره. من خودم تستش نکردم. ولی خیلی تعریفشو شنیدم.
ایشالا هیچ کدومتون مجبور به استفاده ازش نشید.