ببین دوست عزیز ما این روش رو امتحان کردیم جواب داد شما هم می خوای امتحان کن. دقت کن روش اینه:
اول یه ویندوز جدید نصب می کنی بلافاصله بعد نصب ویندوز قبل از نصب هرگونه درایور سخت افزاری شما یه سی دی از آخرین آنتی ویروس روز حالا نود یا هر چیزه به درد بخوره دیگه که درست درمون کار می کنه رو نصب می کنی اول سیستم رو اسکن می کنی. اون موقع فایلهای آلوده رو شناسایی می کنه دقت کن بازم می گم به محض نصب ویندوز شما آنتی رو نصب وکل هارد رو اسکن میکنی تو درایو هات هم نمیری در یه کلام هیچ کاری جز اسکن نمیکنی حواست باشه ها اینترنت وصل نشی بخوای آپدیت کنی ها همین اینم همون ویروسی که گفتم من هربار تو تمپ ویندوز دوتا فایل اجرای با حروف عجیب غریب و رندم می سازه. اون فلش رو هم که گفتی کلش ویروسه با ما یحتوی دیگه حواست باشه به سیستم نزنی
سلام.
اگه بتونی ویروس رو با روش هایی که گفتیم غیر فعال کنی نیازی به ویندوز ریختن نیست. بعد از غیر فعال کردن ویروس یعنی بستن پروسه هاش میتونی به راحتی آنتی نصب کنی و کل هارد رو چک کنی.
سلام
من هم کسپر می گیرم.اما مگه آخرین ورژنش برای ویستا نیست؟
در ضمن آخرین ورژنش چنده؟
اگه من اسکن بکنم فایل هایی که ویروس بهشون چسبیده هم از بین می ره؟
راستی , اسم این ویروس چیه؟
خیالتون راحت ایندفه دیگه همشون رو خوندم
نصب ویندوز جوری که درایوی C:\ فورمت بشه
نصب آنتی ویروس
اسکن
بعدا نصب سخت افزار و نرم افزار
درسته
خدایا مبتلایان به ویروس را شفا عنایت بفرما
سلام
برای اطلاع از آخرین ورژن می تونی به سایتش مراجعه کنی
تمام فایل های آلوده به ویروس کل ستاپ هات همرو اگر تونستrepair کنه که هیچ نتونست بزن همه رو پاک کنه هیچ اثری نزاز رو سیستمت بمونه والا دوباره همون آش و همون کاسه.
اسم ویروس هم که آنتی ویروس نود خودت که عکس ازش گذاشتی نوشته تو صفحه قبل یه بار دیگه به عکس نگاه کن اسمش رو نوشته
آقا پیمان والا من که داشتم با سیستم دوستم سرو کله می زدم از برنامه ی Advanced Task Manager استفاده کردیم تو اون برنامه همون طور که دوستان اطلاع دارن کل پروسه ها رو به صورت Detail نمایش می ده هیچ پروسه ای جز پروسه ی اون 2 فایل اجرایی که عرض کردم نبود که اون ها رو هم به محض غرنطینه یا از کار انداختن یا سیستم هنگ می کرد بعد 2 دقیقه 2تا پروسه ی جدید با اسمی تصادفی ایجاد میکرد یا بعد از 5 دقیقه دوباره بدون انجام هیچ کار دو پروسه درون Advanced Task Manager قرار می گرفت تو قسمت استارت آپ هم همه ی انتخاب ها رو برداشتیم حتی به قسمت System در Administartor Tools در کنترل پانل رفتیم کل پروسه های مربوطه رو از کار انداختیم باز هم هیچ جالبه من قسمت Remote Registery رو که در حالت Auto قرار داره و Disable بود رو وقتی به صورت Manual تنظیم کردم و کل پروسه رو باز فعال کردم افاقه نکرد.یه نکته جالب دیگه این که فایل های ویروس رو من رو سیستم خودم اسکن کردم آنتی Trojan Downloader شناسایی کرد بعد روی سیستم خودم اجراش کردم اما ویروس فعال نشد البته اون 2 فایل اجرایی که به صورت تصادفی ایجاد می شدند رو من اجرا کردم.
قصد توهین ندارم اما به نظرم شما کاربر کامپیوتر خیلی نیستی در حد گوش دادن آهنگ و تماشای فیلم چون کسی که کاربر کامپیوتره وقتی میگن به سایتش که شما گفتی کاسپر اسکای مرا جعه کن موتور جستجویی به نام
Google رو طراحی کردن که هرکس دنبال سایتی می گشت کلمه ی مورد نظرشو توش جستجو کنه آدرس گوگل هم که مشخصه
http://www.google.com توش وارد میشین و می نویسین kaspersky به احتمال 99% بهتون این آدرس رو نشون میده
http://www.kaspersky.com چون به من که اینو نشون داد حالا اگر چیزه دیگه به شما نشون داد شما آدرسی ک من اینجا گذاشتم رو بهش رجوع کن.
بازم می گم قصد توهین نبود خواستم یکم دقتتونو بیشتر کنین.
سلام
10 20 بار زدم اما سایتش رو باز نکرد.بعدا این پست رو زدم
حالا هم هر چی می زنم باز نمی کنه.هم با اپرا و هم با فایرفوکس؟
سلام
کسپر رو بی خیلاش شدم
رفتم نود ورژن 3 رو گرفتم.ویندوز رو عوض کردم بعد اسکن کردم 7 8 تا ویروس رو پاک کرد فقط نمی دونم چرا هنوز توی درایو هام یه اتوران وجود داره که محتواش اینه
[autorun]
;Please Do Not Change This Line.
Open=RECYCLER\..\RECYCLER\autoplay.exe
shell\open\Command=RECYCLER\autoplay.exe -open
shell\open\Default=1
shell\explore\Command=RECYCLER\autoplay.exe -explore
[:))]
نمی دونم این چیه؟
فعلا هیچ مشکلی نیست.البته بعد از 1 2 روز.
این از بقایای ویروس که رو سیستمت مونده Shift+Delete کن بره.
سلام
دوباره فعال شده.
همون کارایی که گفتید انجام دادم اما چون اتورانه مونده بود الان دوباره اجراه شده.برم دوباره ویندوز عوض کنم.بای
سلام
خوب هستيد
خواستي بري تو درايو اسم درايو رو تو ادرس بار بزن و بعد فايل هاي اتو ران رو پاك كن
تا از بين بره
به اميد ديدار