ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نویسی تحت لینوکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگه میخوای توی لینوکس برنامه بنویسی فقط پایتون ... با همون gedit خود لینوکس هم کار کن .. یه glade هم بنداز تنگش ، دیگه حرف نداره .
(۳۰-بهمن-۱۳۸۷, ۱۹:۳۲:۳۸)amirjan نوشته است: [ -> ]اگه میخوای توی لینوکس برنامه بنویسی فقط پایتون ... با همون gedit خود لینوکس هم کار کن .. یه glade هم بنداز تنگش ، دیگه حرف نداره .
امیرجان پایتون جای خود، ولی C و ++C هم در جای خودشون خیلی خوبن. پاسکال هم خوبه، اگرچه توی لینوکس چندان رایج نیست(و پشتیبانی‌ش به اندازهٔ پایتون نیست)
من gedit ساده رو ترجیح میدم ولی IDE های مختلف هم جای خودشون رو دارن و خیلی‌ها با اونا راحت‌ترن، شاید یکی خواست از SPE یا Eric استفاده کنه(مثلاً برای پایتون) یا از CodeBlocks برای ++C.
من بر اساس GTK کار می‌کنم ولی QT هم عالیه.
بستگی به خود آدم داره.
نقل قول: من gedit ساده رو ترجیح میدم
منم یه ۲ - ۳ روزه رفتم تو کار gedit اینو ببینید
[attachment=2402]
پلاگین های جالبی براش نوشتن ولی یه پرجکت منجیر خوب براش پیدا نکردم شما ها که تو کار پایتونید یدونه از این نصفه کاره ها رو بگیرید تکمیلش کنید خیلی باحال می شه
از نظر پشتیبانی فارسی بهتر این من ندیدم از نظر سرعت هم عالیه
این قدر خوشم اومد می خواستم یه سایت اختصاصی براش بزنم Biggrin
(۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۴:۰۸:۵۶)ilius نوشته است: [ -> ]امیرجان پایتون جای خود، ولی C و ++C هم در جای خودشون خیلی خوبن. پاسکال هم خوبه، اگرچه توی لینوکس چندان رایج نیست(و پشتیبانی‌ش به اندازهٔ پایتون نیست)
من gedit ساده رو ترجیح میدم ولی IDE های مختلف هم جای خودشون رو دارن و خیلی‌ها با اونا راحت‌ترن، شاید یکی خواست از SPE یا Eric استفاده کنه(مثلاً برای پایتون) یا از CodeBlocks برای ++C.
من بر اساس GTK کار می‌کنم ولی QT هم عالیه.
بستگی به خود آدم داره.

سلام آقا سعید !
چه قدر خوشحالم که اومدی اینجا ! خوش اومدی ...

نقل قول: بستگی به خود آدم داره.
دقیقا این حرف رو قبول دارم ... این ide ها همه ابزارن ، تصمیم با خود آدمه که با کودوم احساس راحتی بکنه و همون رو انتخاب کنه .
یا در مورد زبان برنامه نویسی هم دقیقا همین طوریه ...
ولی توی دیسترو های لینوکس انگار همه چیز و هم اشیا دارن به پایتون دعوتت می کنن !! ، حداقل توی ابونتو که اینطوریه ! همه چیز محیا که بری به سمتش . مثلا کسی که توی محیط لینوکس برنامه مینویسه هیچ وقت نمیره سراغ سی شارپ ! ، یعنی اصلا نمی ارزه که ویژوال استدیو ی ویندوز رو ول کنی بری سراغ مونو !
(۱۹-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۴۵:۱۷)godvb نوشته است: [ -> ]
(۰۹-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۲۲:۴۷)lord_viper نوشته است: [ -> ]شما باید رو لینوکس IDE هایی مثل lazarus یا kylex رو نصب کنین که kylex مربوط به Delphi هست که سال 2001 توسعه اون متوقف شده و فکر کنم رو red hat 8 نصب میشه و لازاروس هم مربوط به free pascal هست که به فورمت RPM بوده و به حجم 61.9 مگ
سلام مبين جان يعني ما با هيچ كاري نميخواد تو ويندوز بكنيم ؟ چيزي ميزي نصب كنيم ؟ فقط لازاروس رو تو لينوكس نصب كنيم ؟ بعد مگه هر برمنامه اي رو كه واسه لينوكس بنويسيم توي همه جواب نميده ؟
برنامه‌ای که توی لینوکس و برای لینوکس بنویسید، توی همهٔ توزیع‌ها اجرا میشه.
فقط اگه برای ۶۴ بیت کامپایل کنید، باینری‌ش توی ۳۲ بیت اجرا نمیشه و باید دوباره کامپایل بشه.
روش نصب کامپایلر لازاروس یا هر کامپایلر دیگه‌ای توی توزیع‌های مختلف لینوکس، یه کم فرق داره.
کدی هم که می‌نویسید یکم به ورژن کامپایلر بستگی داره. مثلاً کدی که برای یک ورژن کامپایلر نوشته شده، با ورژن خیلی جدیدترش ممکنه کامپایل نشه و نیاز به یکم تغییر داشته باشه.

در ضمن کد دلفی رو نمیشه راحت با لازاروس کامپایل کرد برای لینوکس. درسته هر دو پاسکال هستن ولی به کامپایلر / پیاده‌سازی خیلی بستگی داره.
همینطور کد لازاروس رو توی ویندوز باید با کامپایلر لازاروس کامپایل کنید نه دلفی.
بک کتاب برای برنامه نویسی تحت لینوکس با گامباس بصورت الکترونیکی منتشر شده که رایگان هم هست . میتونید اونو از آدرس زیر دانلود کنید
http://www.easypub.ir/gambas.html
صفحه‌ها: 1 2