ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جریان میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من یک سوال دارم :
ببینید انطور که من فهمیدم اگر از میکرو مستقیم جریان بکشیم زیاد (مثلا برای تابلو , طوری که مستقیم مثبت هارا بدیم به میکرو و منفی ها را بدیم به همدیگه) این باعث میشه که میکرو بسوزه . برای درمانش مجبوریم که یه تقویت کننده جریان بگذاریم بین میکرو و ال ای دی ها !
حالا اگر بخوایم که از میکرو بدیم به یه شیفت رجیستر و از اون هم بدیم به مثبت های ال ای دیا , ایا باز هم نیاز به بافر خواهیم داشت یا نه ؟(یعنی چون خود شیفت رجیستر ها مثبت منفی دارن پس باید بتونن جریان لازم برای اون تعداد ال ای دی که بهش وصلن را تامین کنن بدون نیاز به جریانی از میکرو ؟!)

ممنون
ما كه نفهميديم چي شد ولي جريان خروجي شيفت رجيستر ها هم حدود ميكرو هستش !
جریان خروجی رو از روی کاتالوگ آی سی می تونی ببینی ولی بیشتر از چند میلی آمپر (۲۰) نیست
سلام
باید نمونه ای باشه که بتونه جریان لازم رو بده
تابلو روانی که من دیدم با مگا 8 و 6 تا شیفت ریجستر ساخته شده بود اما روی ای سی لاک زده بودن و شمارشون معلوم نبود
ممنون از پاسخ هاتون .
خب من می خواستم از 74595 استفاده کنم اما دیتاشیتش میگه که 6میلی امپر میده در حالی که فکر کنم هر ال ای دی 20 میلی میخواد که چون باید موازی بگذاره تو مدار باید پس 5 یا 6 میلی بذاره درسته ؟
یعنی باید دنبال ای سی دیگه بگردم یا همین خوبه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
می تونی بدی به یه ترانزیستور یا از سری uln استفاده کنی
اهان...
منظورم همین بود دقیقا از اول هم!
می خوام بدونم مجبورم از ترانزیستور استفاده کنم یا نه؟چون این طوری هزینه میره بالا...
خود 595 ها نمیتونند از خودشون 8تا ال ای دی را روشن کنند؟
8 تا رو میتونن اما بیشتر نه
البت بستگی به نوع LED ها داره(از نظر اندازه و مرغوبیت).
باید تست کنی. اگه کم نور بود ULN2308 بهترین گزینه هست.