ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نویسی بوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام به دوستان عزیز من این تایپک رو زدم که دوستان در ساخت بوتر کمک کنند و نظرات خود را بدن.

اقای crazyfull اون کدی که شما در تاپیک کامپوننت یاهو دادین همون کار فرستادن PM معمولی رو انجام میده!

من می خواستم بدونم از پکت دیگری به جز 206À€2À€ هم میشه استفاده کرد. من می خوام مثل تصویر زیر PM ارسال بشه.ایا امکانش است ؟؟؟؟

http://eshraq.persiangig.com/EshraQ-Boot...Qodrat.jpg

ممنون.
اين فقط يک مثال بود خودت گفتی چطور استفاده ميشه نگفتی چه نوع پکتی رو مثال بزن
اين تصوير که گذاشتی با همون پکت پی ام فرستاده شده فقط استايل پيغام پی ام فرق داره

کد:
"<B><I><U><font size=""32""><FADE #00FF33,#FF6600,#FFFF66,#3333FF,#99CC00,#FF3300,#FFFF33,#00FF33,#006699,#003333,#990000,#99FF66,#FF66FF,#FFCC66,#009900,#0033FF,#FF33CC,#339933,#FF6666,#CCFFFF,#CCCCCC,#33CC99,#FFCCFF,#9933CC,#00CCCC,#33CC33,#663333,#CC6699,#9966FF,#FFFFCC,#9900CC,#66FF33,#000099,#999900,#3366CC,#999999,#006600,#FF3399,#666633,#FF6699>▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓â</fade></font>$-)_MS13 Booter_$-)"

اين کامپوننت برای استفاده در بوتر اصلاً مناسب نيست
اگه سؤال در مورد بوتر داشتی تايپک جديد باز کن
این کد شما اصلا پی ام رو نشون نمیده تو پنجره پی ام.

شما می گی این کامپوننت اصلا برای استفاده از بوتر مناسب نیست؟ پس برای چی نوشتید بوت یاهو9

اگه میشه یکم درباره Packet های دیگه توضیح بدین و کارشون رو بگید و اگه زحمتی نیست یه مثالی بزنید.
(۱۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۱۸:۲۲)fuzzer نوشته است: [ -> ]این کد شما اصلا پی ام رو نشون نمیده تو پنجره پی ام.

[تصویر:  2j1u2ae.jpg]

(۱۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۱۸:۲۲)fuzzer نوشته است: [ -> ]شما می گی این کامپوننت اصلا برای استفاده از بوتر مناسب نیست؟ پس برای چی نوشتید بوت یاهو9

اون پکتی که تو کامپوننت هست به وسليه باگ موجود در ورژن 8،9 ياهو مسنجر قربانی رو بوت ميکنه.
اين که شما ميخوای استفاده کنی بايد چندين آيدی لاگين کنی و انقدر پکت با حجم بالا بفيرستی تا طرف ديسکانکت شه

(۱۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۱۸:۲۲)fuzzer نوشته است: [ -> ]اگه میشه یکم درباره Packet های دیگه توضیح بدین و کارشون رو بگید و اگه زحمتی نیست یه مثالی بزنید.

(۱۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۰۳:۳۷)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]اگه سؤال در مورد بوتر داشتی تايپک جديد باز کن
چه جوری میشه با چندین ایدی لاگین کرد و به قربانی PM داد؟
بايد ايندکس رو 0 کنی و تو form_load يه حلقه بزاری و به اندازه که ميخوای آيدی لاگين کنی کامپوننت رو لود کنی

کد:
Dim I As Integer
For I = 1 To 100
Load YMSG1(I)
DoEvents
Next I

بعد برای لاگين و ارسال پی ام هم بايد ايندکس رو مشخص کنی

کد:
Dim I As Integer
For I = 1 To 100
YMSG1(I).Connect User, Pass, Sever
next
دوست عزیز این من که با این کد جواب درستی نگرفتم .بايد ايندکس رو 0 کنی یعنی چه؟ تو کد فرم لود که دادی از Load YMSG1(I) ایراد می گیری.

یه سوال دیگه : از ListBox نمی شه برای لاگین ای دی استفاده کرد؟ اگه میشه توضیح بدین.
Packet ها چی هستند و کارشون چیه و کلا چند نوع هستند؟

اگه میشه با مثال باشه.
من یه سایت معرفی کرده بودم برای برنامه نویسی یاهوو بوتر ها بود توش سورس هم بود البته سایتش خارجی بود بگردین پیدا میشه
از دوستان اگه کسی لینکشو داره بزاره اینجا
ممنون میشم اگه ادرسه سایت رو بدی ولی این جواب سوال من نبود اقای کرزی کمک کنید لطفا!!!
سلام.
پکت ها بسته های اطلاعاتی هستند که بین هم تو یاهو رد و بدل میکنیم. یه سری رمز و علامت وجود داره که سرور یاهو متوجه بشه درخواست طرف چیه. مثلا درخواست اد کردن کسی رو میدی. یه پکت میره به سرور و یاهو از رو اون پکت متوجه میشه که درخواست اد بوده. یا درخواست وب کم هم به همین صورت. فقط تو این پکت ها یک سری علامت ها و رمزها هستند که سرور متوجه بشه درخواست چی بوده.
لیست این رموز رو هم میتونی پیدا کنی. زیاد پیچیده و مشکل نیست.
صفحه‌ها: 1 2 3