سلام من قبلا از فایرفاکس استفاده میکردم . دیشب مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم و دوباره فایر فاکس رو از سایت اصلیش دانلود و روی سیستمم نصب کردم اما موقع ورود به یاهو میل یا جیمیل این ارور رو میده :
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to
www.google.com.
Can't connect securely because the SSL protocol has been disabled.
(Error code: ssl_error_ssl_disabled)
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن . مرسی
منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی نمیدونم چطور حل شد!
خوب حالا الان من چیکار کنم ؟
دوستان سی نیست بتونه به ما کمک کنه . دیروز تو گوگل سرچ کردم اما چیزی عایدم نشد و هیچ کدوم از روشها جواب ندادن .
یکی به داد من بر3 . . .
نقل قول: یکی به داد من بر3 .
opera رو از ما نگرفتن !!
میشه یه عکس ازش بگذارید اینجا؟
(۱۲-بهمن-۱۳۸۷, ۲۰:۵۳:۳۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]نقل قول: یکی به داد من بر3 .
opera رو از ما نگرفتن !!
ایشون میگه گاوه نره شما میگی خر ماده رو بدوش؟
ایشون میگه فایرفاکسم خرابه شما میگی اپرا رو نگرفتن؟
این بحث ها رو نکنین بابا.
مشکل دوستمون رو حل کنید.
reza_vb6 جان، اول اینو باید بگی که آیا با مرورگرهای دیگه هم همین مشکلو داری یا نه؟
اگه مرورگرهای دیگه مشکل ندارن پس تنظیمات فایر فاکست مشکل داره و باید روی اون بحث کنیم.
و اگه مرورگرهای دیگه هم مشکل دارن باید تنظیمات اینترنتت رو چک کنی و شاید هم اشکال از ISP سرویس دهنده باشه
محمد چرا من نمیتونم با فایرفاکس یاهوو رو باز کنم.با اکسپلورر هم یه وقتای باز می کنه یه وقتایی نه
کد:
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to us.yahoo.com. The OCSP response contains out-of-date information. Error code: SEC_ERROR_OCSP_OLD_RESPONSE
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
Learn more…
Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites
ورژن 50.0.1 فایرفاکس رو هم دارم الان
سلام خوب هستيد
معمولا اين مشكل به علت عدم توانايي در وليد كردن لايسنس هست
ساعت و تاريخ سيستم اگر درست نباشه مي تونه مشكل ساز بشه
وجود ويروس هم اين مشكل را بوجود مياره چون پورت ssl رو بعضي از ويروس ها ريدايركت ميكنن
ببنيد با تنظيم ساعت و تاريخ مشكلتون حل ميشه
اميدوارم كمك كنه
طبق گزارش هایی که شده یه باگ امنیتی واسه نسخه های 41 تا 50 مرورگر فایرفاکس پیش اومده که از طریق یه سری اکسپلویت کشف شده اقدام به هک و دزدی اطلاعات میکنه