سلام
بعد از سالها کار با avr و دیگر میکرو کنترلر ها ، یه سری هم به برنامه s7 زدم و گفتم یه کلاس اموزشی راه بندازم
ساعت کلاس از 12:30 تا 2:30 روز های شنبه
اینم درس اول:
هر سوالی داشتید همین جا مطرح کنید و به دوستاتون هم بگید بیان اینجا
سلام
نقل قول: ولی چیزی اتیچ نشده.
درست شد
از سایت زیر میتونید یه نرم افزار توپ دانلود کنید (خیلی هم توپ نیست)
http://www.easyveep.com/
در پایین صفحه روی Download FREE کلیک کنید ، در صفحه بعد نام Company و شغل رو بنویسید و در صفحه اخر EasyVeep 2.18 رو دانلود کنید ، حجمش 6.5 مگ هست
در این نرم افزار ، چندیدن پروژه به صورت فلش اورده شده است که از این به بعد اونا رو یکی یکی انجام میدیم
(کار با نرم افزار اسونه ، فقط یه خورده حوصله میخواد ، اگه خواستید بگید توضیح بدم)
سلام،دست شما درد نکنه.چون یقین دارم روی همین یک فایل زحمت زیادی کشیدید، خدا قوّت. راستی آیا فایلهای درس های بعدی را هم بطور زمانبندی شده قرار میدهید.در ضمن اگر راجع به محل کلاسهاتون و اینکه آیا هزینه ای دارد یا خیر توضیح دهید ممنون میشم.
سلام
کلاسی وجود نداره
همه چیز رایگانه
به دلیل عدم استقبال ، این اموزش به حالت تعلیق در اومده .
فعلا arm و مجلات تخصصی و کتاب منبع تغذیه سویچینگ و نرم افزار دیتاشیت و.... در بورس قرار دارن ، در صورتی که مایلید در هر کدوم همکاری کنید نام اونا رو جستوجو کنید .
با تشکر .
میشه لا اقل اگه کلاسی بر گذار نشد مطالب رو در اختیارمون بزارید
می دونم که خیلی سخته و زحمت داره !!!
(۱۲-بهمن-۱۳۸۷, ۲۰:۲۰:۴۱)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
بعد از سالها کار با avr و دیگر میکرو کنترلر ها ، یه سری هم به برنامه s7 زدم و گفتم یه کلاس اموزشی راه بندازم
ساعت کلاس از 12:30 تا 2:30 روز های شنبه
اینم درس اول:
هر سوالی داشتید همین جا مطرح کنید و به دوستاتون هم بگید بیان اینجا
با سلام, دوست عزیز
هیچ کسی از کار با میکرو
نمیتونه بره سراغ PLC چرا که شرط اولش دونستن برق قدرت و صنعتی است. علاوه بر اینها دانش هیدرولیک و پنوماتیک و ابزار دقیق نیز از شرط های اساسی است. پس با یه سر زدن نمیشه مدرس PLC شد.
حالا این plc که شما تعریفش میکنی زیاد هم کار سختی نیستا ...
میتونم بگم که برنامه نویسی میکرو خیلی سخت تر از کار با plc هستش
زمینه برق قدرت و صنعتی هم نمیخواد
فقط باید کار با گیت های منطقی رو بلد باشی و تمام.
--------------------------------------------------
عادت کنید که زیاد تصمیم بگیرید
(۲۱-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۵۹:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ]حالا این plc که شما تعریفش میکنی زیاد هم کار سختی نیستا ...
میتونم بگم که برنامه نویسی میکرو خیلی سخت تر از کار با plc هستش
زمینه برق قدرت و صنعتی هم نمیخواد
فقط باید کار با گیت های منطقی رو بلد باشی و تمام.
--------------------------------------------------
عادت کنید که زیاد تصمیم بگیرید
من گفتم کار سختیه؟؟؟؟
،منظور من چیز دیگه ای بود.
مهندس شما باید شخصیت ها رو بشناسی تا توانایی هاشون رو بدونی !!
نمیشه با یه نگاه رو افراد قضاوت کرد !!!
فکر کنم همه PLC تایپیک فوق فول فول شدید یکی گفته>> اگر به سخن گفتن کار بر می آمد>> دنیا چون بهشت بود ، اون فایل PDF هم کاری از پیش نبرد (باز نشد) وچقدر این واون از هم تشکر کردند وال...چه احساسی از اتلاف وقت به شما دست میده