ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کتاب اموزش پروتل dxp
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
کتابی که قصد دانلود ان را دارد در چهار فصل به بررسی نحوه طراحی وساخت یک فیبر مدارچاپی میپردازد ، من سعی کردم در این کتاب کلیه چیزهای مورد نیاز رو بگم ، اگه سوالی داشتید در همین جا مطرح کنید

2

فهرست : -------------------------------------------------------- شماره صفحه
مقدمه: ----------------------------------------------------------------------- 3
فصل اول (ايجاد سند شماتيک)
ايجاد سند شماتيک و پروژه : ------------------------------------------------- 4
وارد کردن قطعات به محيط شماتيک (کشيدن نقشه)--------------------------5
جستجوی يک قطعه در کتابخانه :----------------------------------- --------- 9
کشيدن مسير های رابط بين قطعات در سند شماتيک --------------------- 11
نام گذاری اتوماتيک قطعات:-------------------------------------------------- 12
(PCD فصل دوم (ايجاد سند
تعيين اندازه برد :------------------------------------------------------------ 13
17---------------------------------------------------------------------------: PCB انتقال اطلاعات از سند شماتيک به سند
19-----------------------------------------------------------------------------------: PCB مسير کشی بين قطعات در سند
22------- ---------------------------------------------------------------------------------- PCB تهيه پرينت نهايی از فايل
فصل سوم (نکات و ترفند ها )
قطعه ای که در کتابخانه پروتل موجود نمی باشد -------------------------------------------- 25 PCB ساخت طرح شماتيک و
روش های کم کردن حجم سيم کشی بين قطعات در سند شماتيک --------------------------------------------------- -------- 35
41------------------------ ---------------------------- ( pcb کشيدن لايه مس در قسم های خالی ) Polygon Pour استفاده از
تغيير دادن زاويه جايگذاری قطعات در سند شماتيک---------------------------------------------------------------------- 43
ايجاد ليست از قطعات به کار رفته در مدار------------------------------------------------------------------------- ------ 43
تغيير دادن مقياس اندازه گيری از واحد متريک به اينچ و بلعکس----------------------------------------------------------- 44
اندازه گيری فاصله دونقطه از مدار ---------------------------------------------------------------- ---------------- ----- 44
ايجاد جامپر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 44
کليد های ميانبر--------------------------------------------------------------------------------------------------------- 46
46------------------------------------------------ Altium Designer شبيه سازی مدارات اسيلاتور و ... (مدارات ساده ) با
روشهای مختلف تهيه فيبر مدار چاپی
50--------------------------------------------------------------------- طريقه ساخت فيبر مدار چاپی بوسيله اسپری پزتيو 20
تهيه فيبر مدار چاپی با ماژيک يا لتراست--------------------------------------------------------------------------------- 50
تهيه فيبر مدارچاپی با لامينت-------------------------------------------------------------------------------------------- 51
تهيه فيبر مدار چاپی با روش چاپ ليزری-------------------------- ---------------- -------------------------------------- 51
منابع------------ ---------------- -------------------------------- ---------------- ---------------------------------------

توجه: دوستان بازدید کننده،لطفا برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید .
ممنون

مهندس الان عصر پروتئوس هستش و آموزش اونو بذارين با مخاطب بيشتري رو به رو خواهيد شد .
سلام________دوستان
خيلي عالي
من با prtel99se كار مي كنم اما بدم نمي ياد با PROTEL DXP هم
كار كنم راستي چرا كتاب رو براي دانلود نگذاشتي
ممممممممنون
یک نفر جون دستت درد نکنه.ClapClap

اما یه سوال؟Whistle

خودت این آموزش را گذاشتی، خودت هم دانلودش کردی؟AmazeAmazeConfusedConfused
سلام
من تست کردم ، فایل خراب نباشه ( فکر کنم موقع انتقال سرور بود !!!)
سلام ، به قول دوستمون اگه پروتیوس رو بزارین خیلی ممنون میشیم .
لطفا يه سري به اين لينك بزنين :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...4#pid76824
سلام كتاب خونه ي 99se كامل تره يا dxp ؟ كلا فرقشون چيه ؟
Dxp جدیدتره و امکانات جانبی زیادتری مثل fpga و ... داره

ولی کاره ما رو همون 99seراه میندازه !
نقل قول: سلام كتاب خونه ي 99se كامل تره يا dxp ؟ كلا فرقشون چيه ؟
dxp کامل تر هست ( ورژن 2008 یا همون 6.8.11735 کامل ترین کتابخونه ها رو داره )
فرق شون هم از زمین تا اسمون هست ، کار با dxp خیلی ساده تره
صفحه‌ها: 1 2 3 4