ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوانی فایل exe و اجرای دستورات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
شاید این سوال قبلا بحث شده باشه ولی من چیزی پیدا نکردم
می خوام یک فایل exe که تحت داس لجرا می شه رو فراخوانی و همزمان چند دستور به اون بدم اجرا کنه دستورات فایل exe رو می دونم فقط می خوام با vb که فراخوانی می کنم همزمان چند دستور رو برای فایل exe مورد نظر که اجرا می شه بفرستم
مثلا:
"test.exe" -C -p
test.exe هم فایلی هست که می خوام اجرا بشه اگه ممکنه نمونه کد برای vb6 یا vb.net بذارید
ممنون
کد:
ShellExecute 0, vbNullString, "C:\Test.exe", "-C -p", vbNullString, 0

این مطلب رو بخون
وقتی دستور shell توی خود vb ( و vb.net ) هست دیگه نیازی به استفاده از توابع api نیست ( مخصوصا در vb.net اینکار جرم به حساب میاد Biggrin . ادامه همون تایپیک معرفی شده رو بخونید.
ممنون دوستان
فقط یک مشکل دارم
چطوری می تونم با اجرای فایل exe و پارامترهای اجرایی که به اون می دم در فرم اصلی خودم (در محیط vb ) نشون بدم که چه کارایی انجام داده یعنی حالت مونیتورینگش بیارم روی vb .میشه همچین کاری کرد؟
سلام

من اطلاعاتم در این حده که ؛ باید خود برنامه اطلاعات رو یرگشت بده ، یعنی ActiveX exe باشه ؛ در غیر این صورت باید مقادیر برگشتی جایی ذخیره بشه و بعدا توسط برنامه خونده بشه و قسمتهایی که میخوایی رو جدا کنی و نشون بدی ،، روش معمولش این بود ؛ حالا اگه جدید تر از هم اومده بگید ما هم اسفاده ببریم
میشه دقیق تر بگید چه نوع مونیتورینگی مد نظرتونه؟