ايران ويج

نسخه‌ی کامل: من هك ميكنم چون ...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان مدتيه فكر ميكنم چرا هك اينقدر ميون همه مقبوله و خيلي دلم ميخواد بدونم چرا بعضي ها از هك كردن (به هر نوع و شكلش-هك آي دي ياهو تا هك سايت) لذت ميبرن.
هر كدوم از دوستان كه تو اين زمينه تجربه دارن و يا اصلا به هك علاقه دارن همينجا بنويسن ببينم چرا؟
مثلا من خودم روزي نيست چند تا ايميل بهم نرسه توش نوشته باشه
ميخوام آي دي يكي رو هك كنم چيكار كنم؟.
يا اينكه يه سايتي هست خيلي دلم ميخواد هكش كنم ميشه بگي چطوري ؟
از اين دست سوالها خيلي زياد ازم ميپرسن حالا شما بگين و هم نظر بدين چرا هك ميكنيد؟
سلام
راستش لذت نداره ولي يه حس لذت بخش داره!!! كه هيچكدوم از واردي كه نوشتي نيست! :roll: 8)
هكر ها چند دستند
1 - كسايي كه دنبال هك كردن ID هستند اینا خودشون دو دسته هستند
1 - 1 - کسایی که یه پدر کشتگی با طرف دارن می خوان حالشو بگیرند ولی فقط یه email از اون رو دارن
1 - 2 - کسایی که دنبال به دست آوردن اطلا عاتی از طرف هستند مثلا می خوان بدونند کی هست چی کار می کنه بعضی ها هم فقط می خوان بدونن ایمیلی که براش فرستادن رو خونده یا نهAmaze (طفلکی ها)
2 - کسایی که ترو جان می فرستند (یا می نویسند) این ها هم چند دسته اند
2 - 1 - کسایی که فقط دوست دارن بگن من یه ترو جان نوشتم که خیلی توپه (خیلی ها اینجورین)
2 - 2 - بعضی ها هم دلشون درد می کنه فقط قصد اذیت کردن دارن مثلا خود من یادمه اولین ترو جانی که نوشتم یه CPU Error خوشگل رو صفحه میداد جاتون خالی آدمین مرکز کامپیوتر اومد در Case رو باز کرد CPU رو فوت می کرد می گفت داغ شدهAmaze (به انواع Error ها CPU Error رو اضافه کنینAmaze )جا تون خالی تا دو روز می خندیدم (یه آدم چقدر می تونه بد باشه ولی الان خوب شدم)
2 - 3 - تعداد کمی قصد دزدی اطلا عات رو دارن مثلا دزدی سوالات تایپ شده توسط استاد ، اکانت اینترنت، پسورد yahoo و ...
3 - کسایی که سایت دی فیس می کنن
3 - 1 یا با هاش پدر گشتگی داشتن یا اینکه خیلی قیافه می گرفته می خوان حالشو بگیرن
3 - 2 کسایی که سایتهای با کلاس رو دیفیس میکنن اینها می خوان بگن من خیلی سرم میشه گذشتن از یه مانع هرچی سخت تر باشه لذتش هم بیشتره نه اذیت کردن یه نفر بلکه عبور از یک مانع سخت خیلی لذت داره

4 - قفل شکستن هم راستی هست
اینها فکر کنم فقط انگیزه مالی دارن
اینها دلا یلی بود که من دیدم یا شنیدم از بقیه دیگه هم خبر ندارم اگه می دو نید بگید.
البته اکثر کسایی که من دیدم جزء دسته 1 - 2 قرار دارن Amaze
منم خوشم نمياد :roll:
از منم خيلي ميپرسن حتي اونروز يكي اومده بود ميگفت چجوري پسورد ايدي دوستمو هك كنم
بهش ميگم بلد نيستم
ميگه جون من بگو- ميگم بابا بخدا بلد نيستم-ميگه به من بگو به هيچكي ياد نميدم
-ميگم اصلا امكان هك ايدي نيست بدون فرستادن فايل -ميگه حسود بگو به هيچكي نميگم
ميگم => :cry: بلد نيستم ميگه دروغگو ....و.... :oops:
اخه فرض كنيم من زدم يه سايتي هك كردم چي به من ميرسه هيچي :cry:
باور كنيد تنها چيزي هست كه ازش نميشه پول در اورد :roll:
اصلا هم كيف نداره شايد برا اولين و دومين بار خيلي كيف كني بري پيش دوستات كلاس بزاري ولي بعد يه مدت ميبيني ارزش نداره
خوب اين گزينه هاي شما كامل نيست يكي واسه اين هك ميكنه كه نشون بده امنيت طرف مقابل چقدر پاپينه.
ولي من يه حور ديگه ام !! من دوست دارم راهاي نفوذ و هك رو ياد بگيرم و بعد يه جوري واسش ضد يا آنتي بسازم ! خدايي صفاي اين كار خيلي بيشتر از خو هك كردن :wink: اوايل فكر ميكردم هك سايت خيلي حال ميده ، ولي دو تا كه هم كردم ديگه مزش رفت Amaze
اگه يه نفر باشه فقط چند تا نرم افزار كار كرده باشه و (يه كتاب هك خونده باشه بايد چي كار كنه(من نيستما Biggrin )
منم قبول دارم اين سايت شده سايت هك مي گم يه چيز بدرد
بخور بنويسم بفروشيم مثل گلهاي شادي(چه عالي چه عالي) Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
سوال خوبی رو مطرح کردی اشکان جان ... :think:
اتفاقا" من دارم مورد هک تحقیق میکنم چون 2 هفته دیگه باید یه مقاله در مورد هک رو کنفرانس بدم ...
درس شیوه ارائه علمی مطالب ... ( اگه کسی مطلب در مورد داره کمکم کنه !!! :?: )
و اما جواب نظرخواهیت ... راستش خیلی دلایل برای این کار وجود داره ...
به نظر من هک کردن و یادگیری هک در همه موارد هم مضر نیست ...
توی همین تحقیقم از یک کتابی خوندم که هکر ها چهار دسته هستند .. شاید بد نباشه اینجا هم دسته بندی کنم
1-) White Hat Hacker Groupe معروف به کلاه سفید ها ...
این دسته معمولا" ادمای باسوادی هستند و کارشون پیدا کردن ضعفهای امنیتی شبکه و بعد محافظت از شبکه هست ... این دسته خیلی خلاق هستند و هک رو یاد میگیرند برای اینکه با هکر ها مبارزه کنند
( نمونه این دسته امیرجان خودمون :wink: )
2-) Black Hat Hacker Groupe ( کلاه سیاه ها )راههای نفوذ به شبکه
این دسته در واقع خرابکار ترین دسته هکر ها هستند ... به این دسته Cracker هم میگن ... و معمولا ویروس مینویسند برای اینکه به کامپیوتر قربانی نفوذ کنند و کامپیوتر یه بنده خدایی رو داقون کنند و از آزار و اذیت اون شاد بشن
(نمونه این دسته هم .... بماند ... اصلا" تو این سایت نداریم همچین آدمی )
3-) Gray Hat Hacker Groupe ( کلاه خاکستری ها )
هدفشون از هک نه خرابکاری هست و نه پیدا کردن ضعف های شبکه ... بلکه هدفشون فقط استفاده از اطلاعات قربانی به منظورهای مختلف هست ... حالا یکی میخواد ID یکی رو بفهمه تا میل اون رو بخونه چون اطلاعاطش رو لازم داره .... یکی دیگه اطلاعات یه سایت دیگه رو لازم داره و ..... به این دسته Whacker هم میگن ...
( نمونه این دسته یک هکر ژاپنی در سال 1994 به سایت ناسا Nasa - - حمله کرد و اطلاعات اونجا رو که خیلی هم محرمانه بود به طور رایگان در اینترنت قرار داد تا همه بخونن )
4-) Pink Hat Hacker Groupe ( کلاه صورتی ها ) ... با پلنگ صورتی فرق داره ...
نام دیگه این دسته Booter هست که این دسته معمولا" افراد بیسوادی هستند که از برنامه دیگران استفاده میکنن و با اون برای دیگران ایجاد مزاحمت میکنن ... متاسفانه تعداد این نوع هکر ها روز به روز داره بیشتر میشه ... از بقال سر کوچه بگیر تا استاد دانشگاه بلدن از برنامه Sab 7 یا هزار و یک برنامه مشابه استفاده کنن ... این دسته خودشون برنامه نویس نیستند . حتی شاید مبانی شبکه رو هم ندونن ولی به راحتی دوستان ناآگاهتر از خودشون رو هک میکنن
( نمونه این دسته هم بقال ... قصاب ... پسر خاله من که دو سال دیگه میره مهد کودک و .... )
با تعریف این چهار دسته اهداف هریک از این دسته ها هم مختلف هستش !!
من خودم خیلی از هک خوشم نمیاد ... ولی توصیه میکنم اگه هک رو یاد میگیرید یه کلاه سفید باشید ....
به هر حال من فکر نمیکم هیچکدوم از دسته های هکر ( بنا به گفته بعضی ها ) افراد شرور و بدی باشن ....
امیدوارم جوابم کامل و مفید بوده باشه ...

:wink:
آقا يمين لطفا اين عكس مربوط به آي ديت رو عوض كن بدجور فروم رو بهم ريخته.
اما ممنون از همه چون اطلاعات خوبي تونستم بدست بيارم . منم خيلي دلم ميخواد بدونم چرا هك ؟
ولي تو اين سايت هكر زياده ولي هيچ كدومشون جواب ندادن . من منتظرم .!
سلام دوستان
به نظر من ... هك كردن ... يكي از راه هاي رسيدن به خداست !!!! Amaze Amaze
ببخشيد شوخي كردم! Biggrin
آقا اشكان گزينه هات فكر ميكنم كامل نباشه
ببينيد اگه كسي هك كردن رو بلد نباشه و راه و روش اون رو ندونه هيچوقت نميتونه با هكر ها مقابله كنه ! خوب دزديدن اطلاعات و يا از بين بردن اطلاعات كار خوبي نيست
ولي هشدار دادن و گوش زد كردن ميتونه مفيد باشه!
راستي آقا افشين !اگه تحقيقت تموم شد بزار تو سايت ما هم استفاده كنيم !! (بابا عجب رويي دارم من !!)
Mohamad_VB نوشته است:راستي آقا افشين !اگه تحقيقت تموم شد بزار تو سايت ما هم استفاده كنيم !! (بابا عجب رويي دارم من !!)

به روي چشم ... ولي هنوز تموم نشده ... داكيومنت هاش طول ميكشه تا آماده شه
البته فكر منيكنم مقاله من به درد شما اساتيد هك بخوره !!!

:wink:
صفحه‌ها: 1 2