ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با زبان فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت تمام دوستان
من یک برنامه به زبان فارسی نوشتم که وقتی روی بعضی از سیستم ها نصب میشه به مشکل نمایش حروف مواجه میشه . خواستم ببینم چجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد . ممنون
سلام
اول از همه باید یه فونت انتخاب کنی که با فارسی سازگار باشه و روی همه سیستم ها وجود داشته باشه(البته بهتره رو همه وجود داشته باشه ! اگه نباشه فونت رو هم باید منتقل کنی) (من همیشه Tahoma استفاده میکنم)
بعد از این باید script فونت رو روی Arabic انتخاب کنی.
از همه مهم تر اینه که روی سیستم مقصد باید فارسی رو فعال کنی (یعنی : از کنترل پنل Regional and Language Options رو باز کن بعد از سربرگ Languages هر دو گزینه رو تیک دار کن و apply بزن . وقتی فونت ها نصب شدن از سربرگ سوم یعنی Advanced گزینه farsi رو از بخش "Language for non-Unicode programs " انتخاب کن . سیستم رو ریست کن .
مشکل حل میشه.

موفق باشی
ممنون از کمکتون
آیا با این راه حل هایی که فرمودین مشکل زبان فارسی تو تمام سیستم ها برطرف میشه ؟
بلی .
یک کار دیگه هم میشه برای رفع مشکل انجام داد:

بهترین ابزار برای پکیج سازی برنامه های نوشته شده با VB6
install shield است به نظر من یک پوشه به نام Fonts همانند با فونت ویندوز دارد
و شما فونتی که در برنامه به کار برده اید می توانید آنرا در داخل پوشه قرار دهید تا به محض نصب این برنامه در سیستم دیگر اگر این فونت در سیستم موجود نباشد این فونت ها را برایتان در پوشه مذکور ایجاد می کند و بدین ترتیب مشکل شما حل خواهد شد.

موفق و سربلند باشید.
ممنون بابت راهنمایی دوستان
دست همگی درد نکنه . راه حل هارو امتحان میکنم و خبرتون میکنم . تشکر
نقل قول: از سربرگ Languages هر دو گزینه رو تیک دار کن و apply بزن
فکر نکنم تیک دوم لازم باشه!
ضمناً من روی یک ویندوز XP که تم ویستا نصب شده بود دیدم که Tooltip ها درست نمایش داده نمیشن با اینکه تنظیمات به درستی انجام شده بودند. اینو دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد!
تیک اول برای زبونهای راست به چپه. که برای نصب زبون فارسی باید گذاشت.
تیک دوم برای زبونهای چینی ژاپنیه. ولی نمیدونم چرا خیلی از ( حتی مهندسین ) کامپیوتریا شدید اصرار دارن که باید دومی رو هم گذاشت.
سلام
به این دلیل که ممکنه دوستمون بخواد برنامش رو به چینی هم ترجمه کنه ، دوست نداشتم دوباره بیاد یه تاپیک جدید بزنه !
مشکل دوستان حل شد ؟!

موفق باشید
آقا یون سلام
آقا چه جور می شه داخل ویژوال بیسیک داخل یکی از کنترل ها مثل تکست باکس فارسی نوشت ؟ یا چه جوری می شه داخل لیبل فارسی نوشت؟
چون وقتی می خوام بنویسم ؟ می زاره

آقا چند تا سایت هم برای فارسی و .... داخل ویژوال بیسیک 6 گشتم نبود که نبود .... پس انیها که برنامه ی فارسی می نویسن چه جوری می نویسن اون هم با ویژوال بیسیک
شما اگه تنظیمات ویندوز رو درست انجام بدی چه توی VB چه توی Word چه توی هر جعبه متنی که تو ویندوز باشه راحت میتونی فارسی بنویسی.
من خودم برای تست زبون فارسی پنجره Run رو باز می کنم و یه چیزی توش مینویسم: منظورم اینه که اگه تنظیمات زبان رو درست انجام داده باشی تو هر جعبه متنی میشه بدون مشکل فارسی تایپ کرد.

اگه منظور سؤالتون رو درست گرفته باشم پس بهتره یه سر به این تاپیک بزنید.
در غیر اینصورت هر چی بالا تایپ کردم هیچکدوم به سؤال شما کمکی نخواهد کرد.
صفحه‌ها: 1 2