ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مفاهیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا این یه جمله از یه کتاب است که نوشته
"وقتی یک برنامه ویژوال بیسیک دات را کامپایل می کنید به زبانی که سی ال آر از آن سر در می اورد و زبان ام اس ای ال ترجمه می شود و هنگام اجرا سی ال آر کدهای ام اس ای ال ها را به سرعت به کدهای ماشین ترجمه کرده و اجرا می کند"

آقا من وقتی یه فایل ویژوال بیسیک را کامپایل می کنم یه فایل اگزه ساخته می شه که اون هم حتویاتش مثل فایل های باینری دیگه هست.... پس اون فایل هایی که می گه کجاست؟

آقا اصلا می شه بگین اسمبلی زبان دات نت یعنی چی ؟ و چه کارها می کنه؟
یه بار دیگه هم فکر کنم همینجاها گفته بودم.
مبنای تکنولوژی دات نت بر قابل انتقال بودن هسته. برای همین اومدن یه زبان میانی به اسم MSIL ساخته. تمامی زبانهای خوانواده دات نت هنگام کمپایل به این زبان تبدیل میشن. بنابراین میتونن با هم در محیط CLR ارتباط بر قرار کنن. و این که هر جا دات نت نصب بشه اینها هم بتونن اجرا بشن.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۰۵:۵۴)baby_1 نوشته است: [ -> ]آقا من وقتی یه فایل ویژوال بیسیک را کامپایل می کنم یه فایل اگزه ساخته می شه که اون هم حتویاتش مثل فایل های باینری دیگه هست.... پس اون فایل هایی که می گه کجاست؟
شما یه پسوند میبینی و چند تا بایت. هر فایل exe ای که دستورات اسمبلی نیست. ( البته برای راه اندازیش مطمئنا یه چیزایی هست ) . مثل vb6

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۰۵:۵۴)baby_1 نوشته است: [ -> ]آقا اصلا می شه بگین اسمبلی زبان دات نت یعنی چی ؟ و چه کارها می کنه؟
نگرفتم منظورتونو ؟؟