سلام
هدف از ایجاد این تایپیک آموزش قدم به قدم طراحی PCB مدار و طرح و رفع مشکلات پیش آمده در این باره هستش
لطفا هرکدام از دوستان که فایل یا جزوه و عکس و...آموزشی در این باره دارند همینجا بذارند تا همه استفاده کنیم
در ضمن هر عزیزی که تو این کار خبره شده بیاد واز ابتدای کار با قسمت طراحی PCB نرم افزار پروتئوس رو نکته به نکته توضیح بده
قبلا از تمامی دوستانی که در این باره کمک خواهند کرد تشکر وسپاس فراوان می کنم
سلام به همه دوستان
من یه تازه واردم و یه سوال دارم
وقتی بعضی از قطعات رو میارم رو صفحه و میخوام شبیه سازی رو شروع کنم. خطا میگیره و میگه مدل این قطعه مشخص نشده. no model specified for device
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
فوری!
پروتئوست کدوم نسخه هستش؟؟؟
شمارشو میگم...
(۲۰-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۳۶:۵۳)sniper_I نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان
من یه تازه واردم و یه سوال دارم
وقتی بعضی از قطعات رو میارم رو صفحه و میخوام شبیه سازی رو شروع کنم. خطا میگیره و میگه مدل این قطعه مشخص نشده. no model specified for device
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
فوری!
کتاب خونه ی قطعات ناقصه
با تشکر از دوستان
یه سوال دیگه
وقتی یه سری از IC ها رو میارم مثل IC شماره 74HC08 به جای اینکه کل IC رو نشون بده فقط یه گیت نشون میده. مثلا در مورد این قطعه فقط یه گیت And نشون میده.
اینم از کتابخونشه؟؟
ضمنا پرتئوس نسخه 7.4 رو دارم!
(۲۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۲۶:۰۳)sniper_I نوشته است: [ -> ]با تشکر از دوستان
یه سوال دیگه
وقتی یه سری از IC ها رو میارم مثل IC شماره 74HC08 به جای اینکه کل IC رو نشون بده فقط یه گیت نشون میده. مثلا در مورد این قطعه فقط یه گیت And نشون میده.
اینم از کتابخونشه؟؟
ضمنا پرتئوس نسخه 7.4 رو دارم!
همیشه همینطوریه .... کل آی سی رو که نشون نمیده ... یه گیت نشون میده واگر هم به گیتهای بعدیش نیاز داشته باشی باید دوباره روش کلیک کنی و... درضمن پایه های مثبت ومنفی تغذیه رو هم خودش نصب میکنه ولازم نیست که شما اینکارو بکنید
همچنین پیشنهاد میشود که نسخه جدید پروتئوس 7.7 رو دانلود کنید:
http://yazdkit.com/proteus77sp2-2463.html
با سلام دوباره خدمت دوستان
راستش من کتابخونه ها رو دانلود کردم و کپی کردم ولی بارم همون مشکل رو دارم.
لطفا بیشتر کمکم کنید
ممنون.
مهندس این ایراد نیست !
روش پروتئوس همینجوره !
شما چهار تا گیت بذار و به پایه هاشون و شماره ای سی دقت کن !
حالا هشت تا گیت بذار تا ببینین چجوری پوتئوس عمل می کنه !!
سلام
می خواستم بدونم چجوری میشه از کریستال خارجی میکرو، توی پروتوس استفاده کرد؟؟؟؟
من کریستال خارجی میذارم و فیوزبیت میکرو را هم روی کریستال خارجی تنظیم میکنم، ولی پروتوس ارور میده!!!!!
واسه اینکه کریستالت device هستش !!!