ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مجموعه اموزش های نرم افزار پروتوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من تو وبلاگم گذاشتم دانلود کنید
اینم یه مجموعه فیلم آموزشی از خود سایت پروتئوس

لینک دانلود اتچ کردم
(۰۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۰۱:۵۱)p3rtic@n نوشته است: [ -> ]اینم یه مجموعه فیلم آموزشی از خود سایت پروتئوس

لینک دانلود اتچ کردم
فایلهاش خرابن

با سلام.من طبق کتاب آقای یک نفر برای طراحی نقشه فیبر جلو رفتم ولی قسمت سیم کشی خودکار من با کتاب فرق می کرد.می خاستم ببینم تنظیمات من برای برد یه رو چجوری هست؟اینم عکسش
با سلام.من طبق کتاب آقای یک نفر برای طراحی نقشه فیبر جلو رفتم ولی قسمت سیم کشی خودکار من با کتاب فرق می کرد.می خاستم ببینم تنظیمات من برای برد یه رو چجوری هست؟اینم عکسش
سلام دوستان یه مقاله در مورد ترانزیستورها است به نام
"Elimination of Bipolar Induced Drain Breakdown
and Single Transistor Latch in Submicron
PD SOI MOSFET"
از مجله ieee از دوستان خواهش دارم هر اطلاعتی در این مورد دارن لطف منن و به من کمک کنن.
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۵۶:۵۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]سلام .من تو سایت اموزش نرم افزار پروتوس ندیدم .اگه میشه بزارید

نرم افزار پروتوس واسه فیبر زدن بهتره یا پروتل ....؟؟؟

البته من بیشتر همون قسمت آموزش فیبر زدنش رو میخام .....هر کدوم پروتل یا پروتوس خوش دست تره همون رو بزارید ........Heartتشکر

اکثر شرکتها چاپ مدار فایل پروتل رو میخوان ولی شما میتوند با پروتئوس بکشید بعد به راحتی میشه به پروتل تبدیلش کرد....
سلام
آیا می شه برای ارتباط با برنامه متلب از مدار شبیه سازی شده در پروتئوس استفاده کرد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوریه
اگرم نمیشه راه حل جایگزین چیه؟
یعنی حتما باید مدارو بسازم؟؟
صفحه‌ها: 1 2 3