۲۰-آبان-۱۳۹۰, ۲۳:۳۵:۰۰
۰۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۰۱:۵۱
اینم یه مجموعه فیلم آموزشی از خود سایت پروتئوس
لینک دانلود اتچ کردم
لینک دانلود اتچ کردم
۰۷-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۵۰:۵۸
(۰۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۰۱:۵۱)p3rtic@n نوشته است: [ -> ]اینم یه مجموعه فیلم آموزشی از خود سایت پروتئوسفایلهاش خرابن
لینک دانلود اتچ کردم
۰۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۸:۱۳:۴۸
با سلام.من طبق کتاب آقای یک نفر برای طراحی نقشه فیبر جلو رفتم ولی قسمت سیم کشی خودکار من با کتاب فرق می کرد.می خاستم ببینم تنظیمات من برای برد یه رو چجوری هست؟اینم عکسش
با سلام.من طبق کتاب آقای یک نفر برای طراحی نقشه فیبر جلو رفتم ولی قسمت سیم کشی خودکار من با کتاب فرق می کرد.می خاستم ببینم تنظیمات من برای برد یه رو چجوری هست؟اینم عکسش
۳۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۵۰:۰۸
سلام دوستان یه مقاله در مورد ترانزیستورها است به نام
"Elimination of Bipolar Induced Drain Breakdown
and Single Transistor Latch in Submicron
PD SOI MOSFET"
از مجله ieee از دوستان خواهش دارم هر اطلاعتی در این مورد دارن لطف منن و به من کمک کنن.
"Elimination of Bipolar Induced Drain Breakdown
and Single Transistor Latch in Submicron
PD SOI MOSFET"
از مجله ieee از دوستان خواهش دارم هر اطلاعتی در این مورد دارن لطف منن و به من کمک کنن.
۱۴-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۳۴:۰۶
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۵۶:۵۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]سلام .من تو سایت اموزش نرم افزار پروتوس ندیدم .اگه میشه بزارید
نرم افزار پروتوس واسه فیبر زدن بهتره یا پروتل ....؟؟؟
البته من بیشتر همون قسمت آموزش فیبر زدنش رو میخام .....هر کدوم پروتل یا پروتوس خوش دست تره همون رو بزارید ........تشکر
اکثر شرکتها چاپ مدار فایل پروتل رو میخوان ولی شما میتوند با پروتئوس بکشید بعد به راحتی میشه به پروتل تبدیلش کرد....
۲۸-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۰۲:۳۴
سلام
آیا می شه برای ارتباط با برنامه متلب از مدار شبیه سازی شده در پروتئوس استفاده کرد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوریه
اگرم نمیشه راه حل جایگزین چیه؟
یعنی حتما باید مدارو بسازم؟؟
آیا می شه برای ارتباط با برنامه متلب از مدار شبیه سازی شده در پروتئوس استفاده کرد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوریه
اگرم نمیشه راه حل جایگزین چیه؟
یعنی حتما باید مدارو بسازم؟؟