۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۱:۰۵:۴۳
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۳۵:۳۷
آره منم این رو دارم خیلی خوبه تاز من کتاب vb.net رو هم دارم از همین نویسنده ها (مجید سبز علی گل - سید موسوی - سید هاشمیان) انتشارات صفار
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۸:۴۲
سلام.
pdf داری یا کتاب؟
pdf داری یا کتاب؟
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۶:۱۲:۴۷
سر فصل هاشو میشه بگی؟
۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۲۶:۴۰
سلام دوستان
من اون pdf رو که شما گذاشتی دارم و کتاب vb.net همون pdf رو هم دارم
از سر فصل هاش فهمیدم چون هردو ( یعنی کتاب من و pdf ای که شما گذاشتی) یک سرفصل رو دارند دقیقا مثال هایشان هم شبیه هم بود
من pdf شما رو دانلود نکردم از اسمش فهمیدم اگر حجم خود pdf مگا بایت 12.1 بود یعنی همونه که من دارم ولی عجب pdf ای هستش آدم میبینتش حال میکنه برین کتاب vb.net رو هم بخرین
همون که گفتم همین کتاب هستش ولی ویبیش خیلی خوبه
دوست عزیز اگر اون pdf رو دانلود کردی منم سر فصل های این کتابم و pdf رو میگم ببین همونه یانه؟
1-به ویژوال C# 2005 و یا بیسیک خوش آمدید
2-چار چوب دات نت و ارتباط آن با ویژوال بیسیک یا C#
3- نوشتن نرم افزار
.
.
.
22- ایجاد برنامه های موبایل
به همراه 4 ضمیمه
کلا 951 صفحه میشه C#
و وییبی دات نت هم 931 صفحه کتاب با 3تا ضمیمه تو cd
مشخصات کتاب رو که با گفتم
خلاصه این pdf سیزده هزار تومن می ارزه ها
خسته شدم برم بخورم (شما هم بفرمایید)
نقل قول: سلام.
pdf داری یا کتاب؟
من اون pdf رو که شما گذاشتی دارم و کتاب vb.net همون pdf رو هم دارم
از سر فصل هاش فهمیدم چون هردو ( یعنی کتاب من و pdf ای که شما گذاشتی) یک سرفصل رو دارند دقیقا مثال هایشان هم شبیه هم بود
من pdf شما رو دانلود نکردم از اسمش فهمیدم اگر حجم خود pdf مگا بایت 12.1 بود یعنی همونه که من دارم ولی عجب pdf ای هستش آدم میبینتش حال میکنه برین کتاب vb.net رو هم بخرین
همون که گفتم همین کتاب هستش ولی ویبیش خیلی خوبه
نقل قول: سر فصل هاشو میشه بگی؟
دوست عزیز اگر اون pdf رو دانلود کردی منم سر فصل های این کتابم و pdf رو میگم ببین همونه یانه؟
1-به ویژوال C# 2005 و یا بیسیک خوش آمدید
2-چار چوب دات نت و ارتباط آن با ویژوال بیسیک یا C#
3- نوشتن نرم افزار
.
.
.
22- ایجاد برنامه های موبایل
به همراه 4 ضمیمه
کلا 951 صفحه میشه C#
و وییبی دات نت هم 931 صفحه کتاب با 3تا ضمیمه تو cd
مشخصات کتاب رو که با گفتم
نقل قول: آره منم این رو دارم خیلی خوبه تاز من کتاب vb.net رو هم دارم از همین نویسنده ها (مجید سبز علی گل - سید موسوی - سید هاشمیان) انتشارات صفار
خلاصه این pdf سیزده هزار تومن می ارزه ها
خسته شدم برم بخورم (شما هم بفرمایید)
۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۶:۰۶:۳۲
سلام.
اجل اجل اجل جان خواستم سر فصل هاشو کپی کنم. چون فارسیه نمیشه. 22 فصله. خیلی کامله. دانلود کن.
اجل اجل اجل جان خواستم سر فصل هاشو کپی کنم. چون فارسیه نمیشه. 22 فصله. خیلی کامله. دانلود کن.