ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه استفاده از كريستال ريپورت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

من يك برنامه با vb.net نوشتم كه بايد در چند قسمت گزارش هايي از ديتابيس sql server بگريم ولي اصلا نميدونم اين كريستال ريپورت كه ميگن خوبه كامپوننت ويا برنامه است اگه برنامست كدوم ور‍ژنش براي vb.net خوبه ورژن جديدش چنده و ...؟

لطفا جواب بدين
یعنی اینقدر سوالم بد بودAngry

چرا جواب نمیدین
آخه من نمیدونم این کریستال ریپورت کامپوننت هستش یا نرم افزار

بابا از قدیم گفتن
نقل قول: پرسیدن که عیب نیست ندانستن عیبه ( توی همین مایه ها بودLaugh )
من تا حالا اصلا یا کریستال ریپورت کار نکردم. ولیک.
یه نسخه از کریستال ریپورت همراه VS نصب میشه. توی add که برین. توی قسمت Reporting یه گزینه CristalReport هست.
آها فهمیدم باشه

ببینم پس شما برای گزارش گیری از چی استفاده میکنی توضیح میدی یا نه؟
از لطف تمامی دوستان مچکرم
(۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۴:۲۰)sav68 نوشته است: [ -> ]آها فهمیدم باشه

ببینم پس شما برای گزارش گیری از چی استفاده میکنی توضیح میدی یا نه؟

من که 2 سال پیش نشستم واسه خودم یه Class نوشتم، از اون موقع تا حالا دارم ازش استفاده می کنم. البته این کلاس فقط مخصوص پرینت کردن و بردن به Excel هستش. خود گزارش گیری رو هم که با دستورات فوق العاده ی SQL انجام می دم.
نقل قول: من که 2 سال پیش نشستم واسه خودم یه Class نوشتم، از اون موقع تا حالا دارم ازش استفاده می کنم. البته این کلاس فقط مخصوص پرینت کردن و بردن به Excel هستش. خود گزارش گیری رو هم که با دستورات فوق العاده ی SQL انجام می دم.

سلام

يعني ميخواهيد بگوييد كه كريستال ريپورت هيچ؟
اصلا براي گزارشگيري چكار كنيم يك آموزش با حال دارين؟ چاپ روي صفحه نمايش و پرينت
آره، هیچ
من تو زندگیم از Crystal Report استفاده نکردم، نه تنها من، شرکتی هم که دارم، هیچ کدوم از نرم افزار هاش با Crystal Report نیست

تو فکرشم که یه آموزش بذارم، ولی وقتم تا خرداد سال آینده پره!!! ایشالا بعدش.....:d
خيلي ممنون كه جواب ميدي ولي حالا ميگي با چي گزارش بگيرم يعني چي رو برم ياد بگيرم؟
چرا از خود دستورات اس کیو ال استفاده نمی کنی واسه گزارش گیری؟ یعنی یه دیتاست داشته باشی بهش دستورات مختلف رو بدی و نتیجه رو توی یه دیتاگرید بگیری. اگه هم مشکلی با پرینت داری من یه نمونه تو آدرس زیر پیدا کردم:
http://www.codeproject.com/KB/printing/d...inter.aspx
خيلي ممنون بابت پرينت

مشكل ديتا گرد اين است كه فيلدهاي true false يا همان بيت را بد نشان ميدهد و كاربري كه مبتذي است نميفهمد اين چك باكسها به چه معناست

من ميخواهم به فارسي بنويسد بله و خير
صفحه‌ها: 1 2