ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کامبو باکسی که درصد انجام پروژه رو نشون بده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

کامبو باکسی که درصد انجام پروژه رو نشون بده
آیا کامپوننتی برای این کار می شناسید؟

مثلا کامبو باکس رو که باز کنی لیستی از اسم پروژه ها بیاد زیر هر اسم یه پروسس بار باشه.( با پروسس بار درصد انجام پروژه رو نشون بدی)
به اون صورت ندیدم شما میتونین از combobox هایی که قابلیت import عکس یا icon دارن استفاده کنین و بسته به درصد حجم پیشرفت از icon مربوط به اون استفاده کنه
می شه چند تا از این combobox های رو که قابلیت import عکس دارن معرفی کنید یه سوال دیگه اگه از این کامبو باکس ها که گفتید استفاده کنم برنامم موقع لود اسامی به مشکل بر نمی خوره(مثلا خیلی طول بکشه تا لود شه یا ...) چون تعداد اسامی مو جود توی کامبو باکس زیاده؟

توضیحات بیشتر در مورد برنامم برای درک بهتر :

من با همکاری یه فوق لیسانس صنایع نرم افزار efqm درست کردم (90% تموم شده) توی این برنامه کاربر می تونه بصورت نامحدود پروژه بهبود درست کنه که هر پروژه یه سری مرحله رو باید رد کنه تا تکمیل شه و گزارشاتش آماده شه . برای گزارش گرفتن باید اول اسم پروژه رو از داخل کامبو باکس انتخاب کنه حالا من می خام موقع انتخاب نام پروژه از کامبو باکس زیر اسم هر پروژه یه پروسس بار باشه که من بتونم با پر کردن پروسس بار مثلا بگم 60 % این پروژه انجام شده.
می خواستم از کامپوننت TAdvSmoothComboBox استفاده کنم اما :
1- درست نصب نمی شه
2- وقتی نصب شد اصلا چنین چیزی توش نیست .

http://www.tmssoftware.com/site/advsmoothcombobox.asp

اینم تصویر کامپوننتی که گفتم داخلش نیست :
[تصویر:  AdvSmoothcombobox2.png]
با کلی بدبختی کامپوننت TAdvSmoothComboBox نصب شد و امد و همونی که می خواستم. مشکل جدید : آنتی ویروسم کامپوننت رو به عنوان ویروس می شناسه( بعد از استفاده از این کامپوننت در برنامم آنتی ویروس به فایل برنامم گیر می ده ) !! آیا راهی هست که به برنامم گیر نده؟

آنتی ویروسم:
avast! Antivirus
از برنامه های udf استفاده کنین
این برنامه ها برای غیر قابل شناسایی کردن فایلهای تروجان به کار میرن
این جور کنترلها به صورت استاندارد وجود ندارن و توسط developer ها ایجاد میشن
معمولا کنترلهای استاندارد به درد کارهای حرفهای نمیخورن و برنامه نویس برای براورده کردن نیازهای برنامش اونها رو ارتقا میده این نمونه یکی از همون هاست
نقل قول: از برنامه های udf استفاده کنین
این برنامه ها برای غیر قابل شناسایی کردن فایلهای تروجان به کار میرن
میشه اسم چند تا از این برنامه ها رو که توی اینتر نت گیر می یان رو بگی من تا حالا اصلا با این برنامه ها سروکار نداشتم.
ممنون