سلام آقا اشكان اينم يه هديه از سايت ما به سايت شما.
ايشاالله هميشه موفق باشي.
هشدار مي ديم كه سايت هاي زيادي اين مشكل رو دارن.!!
عكسي از هك ايران ويج.
http://WWW.Kachal667.Net
فعلا حق نگهدارتون.
اي بابا آخرش ايران ويج هم بيچاره ميشه.
سلام
خوب عاليه! ايول!!! :wink: ولي خوب هنوزم مونده كه صفحه admin رو پيدا كني و ...
از آقا اشكان هم خواهش ميكنم يكي از نگهبانهاي نيوك رو نصب كنند. :roll:
راستي پاسورد ادمين هاش كو؟! اينا كه ماله يوزر هاست 8)
ممنون ازت آقاي Boydread كه بهم گوش زد كردي - من يه پچ نصب كردم اگه ميشه يه تستي بكن ببين مشكل حل شده يا نه.
آقا اشکان اون بچه راست می گه امنیت سایت کمه خودم به پوشه هایی مانند داوود و بد فیلتر شما نفوذ کردم اگر کمک می خواهید در مورد امنیت سایت یا بخواهید امنیتتون بالا ببرید خودم براتون امنیت 100 می کنم اگر قابل بدونید تا کمک کنم
سعید هکر 8)
من از كمك ديگران استقبال ميكنم بگو چيكار كنم. در باره اون فولدر هم كه گفتي ببين حالا هم ميتوني ببيني ؟
با سلام
چقدر آقا اشکان تند دست به کار شدید اگر همه ی سرورهای ما مثل شما بود گروه لاشافسکی نمی تونیست 3 تا از سرورهای ما رو بزنه اما به هر حال آفرین.....
واقعا تند دست به کار شدید و در مورد سوال شما باید بگم که اولش نشد و مداوم ارور می داد اما بلاخره متوجه شدم که شما چند تا پوشه ی جدید یکی با نام up نیز ساخته اید اما وقتی باز دوباره آزمایش کردم باز ارور داد مجبور شدم به پایگاه داده یه سرک بندازم خیلی خوشحال شدم چون اونجا هم مقاوم شده بود اما بعد از چند دقیقه یادم امد که سایت شما بر لینوکس نصب شده است به همین دلیل با دستور lS -a به پوشه های شما نیز دسترسی پیدا کردم اما بگم که خیلی امنیت زیادتر از قبل شده بود باز اگر سوال یا کمکی خواستید من در خدمتم ........ خوشحال می شم کمک کنم اگر دوباره ما رو قابل بدونید........ :roll: :wink: 8O
kamran11958 نوشته است:سلام
خوب عاليه! ايول!!! :wink: ولي خوب هنوزم مونده كه صفحه admin رو پيدا كني و ...
از آقا اشكان هم خواهش ميكنم يكي از نگهبانهاي نيوك رو نصب كنند. :roll:
حالا بيا و خوبي كن .
داداشمون و باش .
اشكان جان نگاه چي ميگه.اونوقت مي گيد با سايت ايران ويج چي كار دارين.
ولي نه داداش.اشكان جان گفتم كه خودمون حلش كرديم مسپله رو ديگه از بابت اين باگ نگران نباش.
باگ هاي ديگه رو ... :wink:
عزيزم اشكان جان واسه چي حول ميكني
هيچ و هيچ و هيچ كاري نميشه كرد من اين باگ رو حدود يه سال پيش ديده بودم
راستي آقا اشكان اون باگي كه بهت گفتم هنوز درست نشده ها ! يه فكري بكن .... :wink: