ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بازم کمکم کنین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اقایون من 2 تا فرم دارم
داخل فرم اولش اینجوری نوشتم
# Windows Form Designer generated code "
Dim form2 As New Form2
یعنی بالای فرم اول امدم شی form2 را تعریف کردم بعد هم داخل فرم اول هر کجا که form2 را بخوام می تونم ازش استفاده کنم(مثلا show کنم)
اما داخل فرم دوم که اگر بنویسم
# Windows Form Designer generated code "
Dim form1 As New Form1

بعد هم بخوام ازش کار بکشم بهم اور می ده MyBase.New()
اما اگر داخل هر تابع (مثل کلیک شدن یک دکمه ) بیام اینجوری بنویسم(اینها رو داخل فرم دو می نویسم)
dim form1 as new form1
form1.show
برام کار می کنه ... یعنی باید توی هر تابع تعریفش کنم . مشکل من همین جاست راه بهتری وجود نداره که مثل همون فرم یک کار کنه... این قدر نیاز نباشه تعریفش کنم؟
آقا بازم هر یه سوال دیگه
آقا فکر کنین من می خوام یه برنامه ی فارسی درست کنم حالا یه منوی فایل هم می خوام براش بزارم اما وقتی به فرم اضافش می کنم می ره سمت چپ ... می شه کاریش کرد که بره سمت راست فرم؟
اقا من اومدم داخل فرم یکی از خاصیت ها رو ست کردم که راست به چپ اسم فرم رو بنویسه(خاصیت right to left) اما حالا همه چیز که داخل فرمه هست از راست به چپ می نویسه میشه کاریش کرد که فقط فرم راست به چپ بنویسه اما بقیشون این طوری نشن؟
یا می خوام این خاصیت فالس باشه(همون خاصیت right to left فرم) اما منوی فایل بره سمت راست ... اینو باید چی کار کنم؟
آقا یه سوال دیگه

آقا چه جوری می شه شکل فرم رو قشنگترش کرد؟ چون داخل ویژوال بیسیک 6 مثلا یه اکتیویکس اضافه می کردم به فرم همه چیز خوشکل می شد(آقا مثلا یکی از همین اکتویکس ها http://www.topshareware.com/vbSkinner-Fr...-10418.htm بود که به فرم اضافش می کردم) .... داخل ویژوال بیسیک دات نت از این چیزا نیست؟ اگر هم می شه همچین کاری کرد لطفا هم بگین چه جوری باید این طوری کنم هم اگر فایل اکتیویکس می خواد اون یه لینک بدین برای دانلودش
(البته اگر زحمتی نیستااااا)
نگرفتم. میشه کد هارو بزاری؟
با سلام

موضوع سوال رو مناسب انتخاب کنید
هر سوال رو تو تاپیک جدا مطرح بکنید
آقا فایل ضمیمه رو نگاه کنید شاید بهتر بفهمید
آقا مشکل من اینه که داخل فرم یک می تونم یه شی به صورت پابلیک از فرم دو درست کنم اما داحل فرم دو فقط به صورت محلی می شه تعریفش کرد و باید توی هر تابع تعریفش کنم؟ چرا این اینجوریه؟ کار راحتری وجود نداره؟ + اون سوالات قبلیم هم اگر می شه جواب بدین
آقا کمکم کنین
من .net تازه 2 روزه کار ميکنم
شما داری فرم يک رو که وجود داره تعريف ميکنی!
نفهميدم چرا اين کار رو کردی هدفی که داری بگو شايد بتونيم مشگل حل کنيم
آقا crazyfull مشکل من همین هست که خاصیت اصلی این دات نت شی گرایی اونها است به خاطر همین باید یه شی از فرم های دیگه باید بسازین تا بتونین از دیگه فرم ها استفاده کنین اگر این طوری نباشه نمی تونی کاری انجام بدی
چون داحل ویژوال بیسیک 6 بشه فقط با دستور form2.show فرم دیگه رو شوش کرد اما با دات نت باید بنویسی
dim form2 as new form2
form2.show
به خاطر همین هم باید یه شی از فرم دو ساخت
نه خوب. توی VB.NET شما میتونید مثل ویبی مستقیم استفاده کنید. این برنامه که مشکلی نداشت؟برنامه مشکل دارو بگذارید.

(۲۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۲۶:۵۶)baby_1 نوشته است: [ -> ]آقا فکر کنین من می خوام یه برنامه ی فارسی درست کنم حالا یه منوی فایل هم می خوام براش بزارم اما وقتی به فرم اضافش می کنم می ره سمت چپ ... می شه کاریش کرد که بره سمت راست فرم؟
اقا من اومدم داخل فرم یکی از خاصیت ها رو ست کردم که راست به چپ اسم فرم رو بنویسه(خاصیت right to left) اما حالا همه چیز که داخل فرمه هست از راست به چپ می نویسه میشه کاریش کرد که فقط فرم راست به چپ بنویسه اما بقیشون این طوری نشن؟
یا می خوام این خاصیت فالس باشه(همون خاصیت right to left فرم) اما منوی فایل بره سمت راست ... اینو باید چی کار کنم؟

خب خاصیت RighToLeft منو رو true کنید فقط.
اینجا کنترل ها از باباشون خصوصیت ها رو به ارث میبرن. یعنی وقتی شما خاصیت RightToLeft یه فرم رو true کنید تمامی کنترل های توی فرم هم این خاصیتشون تغییر میکنه. اگه نخواستید میتونید کنترلهایی که نمیخواید رو انتخاب کنید و خاصیت مورد نظرتونو تغییر بدید.

یه چیز دیگه. چرا شما هنوز داری از ورژن 2003 استفاده میکنی؟ بابا شما که دیگه نباید 5 میلیون پول بدی. برو رو 2008
آقا 2008 چندتا سی دی هست؟و چقدر طول که نصب بشه؟
چون 2003 5 تا سی دی هست فقط برای نصب خود برنامه+کریستال ریپورت و .... که به 3 تا سی دی نیاز داره حدودا 1 ساعت طول می کشه نصب بشه
آقا بعدش هم این 2008 کامله ؟ یعنی همه ی چیزهای دات نت داخلش هست؟
نه نياز به تعريف نيست مثل vb6 هم ميشه عمل کرد From2.show
صفحه‌ها: 1 2