۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۳:۳۵:۱۵
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۵:۴۸
میشه واسمون آموزش ساخت لوگو رو بزاری .....که هر کس بتونه مثلا برا خودش یه امضا درست کنه یا مثلا رو اسم خودش کار کنه.
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۵۷:۱۸
(۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۵:۴۸)saeed450 نوشته است: [ -> ]میشه واسمون آموزش ساخت لوگو رو بزاری .....که هر کس بتونه مثلا برا خودش یه امضا درست کنه یا مثلا رو اسم خودش کار کنه.
خواهش می کنم. ما کی باشیم که بخواهیم به شما آموزش بدیم.
البته اون نکاتی که به نظر خودم توی ساخت اوگو مفیده براتون میگم. (نظرات شخصی خودم هستن و منبع علمی یا تحقیقاتی ندارن)
توضیحاتی که می نویسم مربوط به لوگو میشه، نه آواتار. لوگو یک آرم تجاریه ولی آواتار خصوصیه و به این چیزا ربطی نداره.
1- تا جایی که امکان داره از بکار بردن عکس در لوگوی خودتون خودداری کنید.
2- لوگوی خوب یه لوگویی هست که بشه اونو سه بعدی هم ساخت.
3- از بکار بردن قسمت های شفاف (Transparent) در لوگو خودداری کنید.
4- سعی کنید لوگویی که طراحی می کنید یه رنگ مخصوص داشته باشه که معرف لوگو باشه. مثلا لوگویی که من برای خودم درست کردم قرمزه و همه جا باید
لوگوی قرمز رو به کار ببرم. هرچند در یکی از تصاویری که فرستادم لوگو رو سبز درست کردم، ئلی اون مال موقعیه که هنوز رنگ لوگو قطعی نشده بود.
5- برای طرح لوگو دوراه رو در پیش دارین:
الف) طرحی دارای معنی و مفهوم.
ب) طرحی بی معنی و فقط ترکیبی از اشکال هندسی و غیر هندسی.
در حالت اول باید یه مفهوم برای لوگوی خودتون پیدا کنید که این ارتباط زیادی به نامی داره که به عنوان نام تجاری برای خودتون انتخاب کردین. البته میتونه ارتباط
هم نداشته باشه، ولی اگه داشته باشه بهتره. (لوگوی خودم از این نوعه ولی طرحش با نام تجاریش فرق می کنه)
در حالت دوم هم بسته به نوع کاری که دارین براش لوگو طراحی می کنین (نوع تجارتتون) می تونین از اشکالی استفاده کنین که بیانگر کار شما باشه.
6- تا جایی که امکان داره لوگو رو طوری طراحی کنید که ابعادش به مربع یا دایره نزدیک باشه. این کار خیلی به درد شرکت هایی که میخوان کار نرم افزاری بکنن خوبه. البته توی این دوره و زمونه برای همه نیازه. برای شرکت های نرم افزاری به اید دلیل نیازه که اگه بخوان برنامه ای بسازن می تونن از لوگوی خودشون به جای آیکن برنامه استفاده کنن.
7- با توجه به نکته بالا بباید اینو بگم که لوگو رو طوری طراحی کنید که ریزه کاری زیادی نداشته باشه و از دور هم درست خونده بشه. این زمانی مفیده که بخواین لوگوی خودتون رو اونقدر کوچک کنین که در یک آیکن به ابعاد 32 در 32 یا 24 در 24 یا حتی 16 در 16 به راحتی مشخص باشه.
اگه نکته دیگه ای هم به ذهنم رسید میگم. شما هم اگر نظری داشتین بگین.
اگه تونستم چندتا لوگو براتون میزارم و می گم که توی هرکدومش چه نکاتی به کار رفته.
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۱۱:۳۹
دوست دارم خدم بیشتر کارهای سه بعدی درست کنم و روی اون ها مانور بدم، ولی کارهای دوبعدی که قبلا انجام دادمو میزارم اینجا ببینین.
خواهشاً نخندین! من ابزارها رو توی برنامه ها خیلی خوب میشناسم ولی سلیقم برای ترکیب بندی اصلاً خوب نیست.
عکس هارو ببینین خودتون می فهمین چی میگم.
این رو مشخصه که برای کجا درستش کردم. هنوز کارش تموم نشده بود، کسی که سفارششو داده بود منصرف شد. منم دیگه بقیشو تکمیل نکردم.
اینم یکی دیگه که ترکیب رنگیش جالب نشده
این یکی هم از سادگی خیلی سرد شده
این یکی رو خودم خوشم اومد
بدون شرح (اینم چاپ نشد)
این یکی و دوتای بعدی رو برای فرمانداری درست کردم. خودتون بخونید چیه.
این اولی طرح روی دعوتنامه بود
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
منتظر کارهای شما هستم. ببینین کارهای من چقدر بده. ولی خجالت نکشیدم و اینجا آوردمشون تا ببینین.
خواهشاً نخندین! من ابزارها رو توی برنامه ها خیلی خوب میشناسم ولی سلیقم برای ترکیب بندی اصلاً خوب نیست.
عکس هارو ببینین خودتون می فهمین چی میگم.
این رو مشخصه که برای کجا درستش کردم. هنوز کارش تموم نشده بود، کسی که سفارششو داده بود منصرف شد. منم دیگه بقیشو تکمیل نکردم.
اینم یکی دیگه که ترکیب رنگیش جالب نشده
این یکی هم از سادگی خیلی سرد شده
این یکی رو خودم خوشم اومد
بدون شرح (اینم چاپ نشد)
این یکی و دوتای بعدی رو برای فرمانداری درست کردم. خودتون بخونید چیه.
این اولی طرح روی دعوتنامه بود
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
منتظر کارهای شما هستم. ببینین کارهای من چقدر بده. ولی خجالت نکشیدم و اینجا آوردمشون تا ببینین.
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۳۸:۱۵
عکس ها باز نميشه
سايت واسه آپلود معتبر باشه بهتره
پرشين گيگ خوب بود ولی بعضی ها مشگل دارن باهاش فکر کنم کسی ديگه با tinypic.com مشگل نداشته باشه؟
سايت واسه آپلود معتبر باشه بهتره
پرشين گيگ خوب بود ولی بعضی ها مشگل دارن باهاش فکر کنم کسی ديگه با tinypic.com مشگل نداشته باشه؟
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۱۹:۰۱:۰۱
واسه من که یه دونه از عکس ها هم باز نمیشه ..
اگه میشه توی قسمت نرم افزار آموزش یه نرم افزار واسه طراحی لوگو بزارید ........
اگه میشه توی قسمت نرم افزار آموزش یه نرم افزار واسه طراحی لوگو بزارید ........
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۰:۱۱:۵۱
توی هرکدوم آپلود می کنم بعضیا باهاش مشکل دارن. Tinypic از همشون بیشتر مشکل داره. چون بعضی از سرورهاش الآن فیلتر شده. بحث فیلترشکن هم که مجاز نیست.
اگه عکس ها باز نمیشه باید همون کاری که من و terip2008 گفتیم بکنین (صفحه 1 رو ببینین). چون احتمال میدم به علت سنگین بودن عکس ها (هرچند حجمشو کم کردم) هرکدومش تا نیمه های کار باز میشه و بعدش متوقف میشه.
و یه چیز دیگه اینکه نه پرشین گیگ فیلتر شده و نه ایران بلاگ. ولی از این به بعد بقیشو توی گیگاایمیج آپلود می کنم. شاید اون بهتر باشه.
اگه عکس ها باز نمیشه باید همون کاری که من و terip2008 گفتیم بکنین (صفحه 1 رو ببینین). چون احتمال میدم به علت سنگین بودن عکس ها (هرچند حجمشو کم کردم) هرکدومش تا نیمه های کار باز میشه و بعدش متوقف میشه.
و یه چیز دیگه اینکه نه پرشین گیگ فیلتر شده و نه ایران بلاگ. ولی از این به بعد بقیشو توی گیگاایمیج آپلود می کنم. شاید اون بهتر باشه.
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۲۷:۴۹
اون کارو کردم ولی بازم نمیشه ..چرا تو خود فضای ایران ویج اپلود نمی کنی ؟ (افزودن فایل پیوست)
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۴۲:۰۵
(۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۱:۲۷:۴۹)saeed450 نوشته است: [ -> ]اون کارو کردم ولی بازم نمیشه ..چرا تو خود فضای ایران ویج اپلود نمی کنی ؟ (افزودن فایل پیوست)
خوب مگه فضای پیوست چقدره؟ توی 5 مگابایت که نمیگنجه! نمیشه همه فایل ها رو پیوست کرد. من توی فروم های دیگه ای هم فعالیت دارم و این فضا رو برای اونها هم نیاز دارم.
به هرحال امشب اون عکس ها رو توی یه سایت دیگه آپلود می کنم و خبر میدم. همون پست رو ویرایش می کنم و آدرس جدید عکس هارو میزارم. ان شاء الله مشکل حل بشه.
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۰۸:۵۵
دوست عزيز سرعت من کم نيست اون show picture هم ميدونستم
سايت های ايرانی به جز پرشين گيگ اصلاً معتبر نيستن
سايت های ايرانی به جز پرشين گيگ اصلاً معتبر نيستن
۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۴۳:۰۸
چقدر خسته کننده بود!!!
همه عکسهایی که تا حالا توی این بحث گذاشتمو دوباره آپلود کردم. ولی این دفعه توی GigaImage آپلودشون کردم. این یکیو دیگه مطمئن هستم که میاد. اگه باز هم نیومد مشکل از جای دیگه ایه، چون تریپ2008 می گفت که مشکلی نداره با عکس ها.
حالا شما دوباره یه نگاهی بندازین ببینین الآن که آدرس هارو عوش کردم عکس هارو می تونین ببینین؟
اگر هم کارهای خودتونو نزارین دیگه معلوم میشه که این موضوعی که من شروع کردم بیخوده. به نظر من بحث یکطرفه فایلده نداره. البته حالا که احتمالاً مشکل عکس ها حل شده قضیه فرق میکنه.
همه عکسهایی که تا حالا توی این بحث گذاشتمو دوباره آپلود کردم. ولی این دفعه توی GigaImage آپلودشون کردم. این یکیو دیگه مطمئن هستم که میاد. اگه باز هم نیومد مشکل از جای دیگه ایه، چون تریپ2008 می گفت که مشکلی نداره با عکس ها.
حالا شما دوباره یه نگاهی بندازین ببینین الآن که آدرس هارو عوش کردم عکس هارو می تونین ببینین؟
اگر هم کارهای خودتونو نزارین دیگه معلوم میشه که این موضوعی که من شروع کردم بیخوده. به نظر من بحث یکطرفه فایلده نداره. البته حالا که احتمالاً مشکل عکس ها حل شده قضیه فرق میکنه.