سید جون شاید فکر کنی دارم مصخره می کنم .....ولی باور کن هیچ کدومش برای من باز نمیشه !
سلام
ولی برای من,هم قبلا باز می شد هم العان.
اول معذرت میخوام که اینو می نویسم، ولی من روی غلط املایی یخورده بیش از حد حساسم.
(۲۵-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۰۲:۲۹)saeed450 نوشته است: [ -> ]سید جون شاید فکر کنی دارم مصخره می کنم .....ولی باور کن هیچ کدومش برای من باز نمیشه !
مصخره درست نیست. باید بنویسی مسخره
(۲۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۰۵:۳۶)xsalamx نوشته است: [ -> ]سلام
ولی برای من,هم قبلا باز می شد هم العان.
العان درست نیست. باید بنویسی الآن.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
حالا بریم سر بحث خودمون. سعید جان، دوست عزیزم من این عکس ها رو سه جای مختلف آپلود کردم تاحالا. هرسه نوعشو خودم راحت میتونم ببینم. با پنج تا مرورگر هم امتحان کردم. هیچ کدوم اونا هم فیلتر نشدن. احتمالاً یه مشکل دیگه ای هست که من سر در نمیارم.
اصلاً یه چیزی آدرس یکی از این عکس هایی که میگی باز نمیشه رو توی نوار آدرس مرورگرت کپی کن و اجراش کن. ببین عکسی میاد یا نوشته مربوط به فیلتر رو نشون میده. اگه عکس اومد پس احتمالاً یه جایی از تنظیمات مرورگرت به هم ریخته. اگر هم نیومد حتماً یه مشکلی هست که من سر در نمیارم.
شرمنده از این بیشتر چیزی به ذهنم نمیرسه.
ولی العان خوب اومدی ...کلی خندیدم
سلام
چیکار کنیم دیگه(سواد نیست که در حد تیم ملی)
ولی مصخره باحالتر بود
من از هردوتاتون معذرت میخوام.
ولی به نظرم از بحث داریم پرت میشیم.
کارهای دوستان چی شد؟ من هنوزم منتظرم...
مهندس شما کارهای باحالت رو بذار . ( منتظریم )
عکس ها از اول خوب میومد . نمی دونم چرا اپرا رو کسی استفاده نمی کنه . ( اگه خوبیهاشو بدونه )
پست های اضافه رو هم چند وقت دیگه پاک می کنم تا زیاد از موضوع پرت نشیم .
باشه. پس یخورده بگذره و پما هم پست های اضافه رو بردار.
من دوباره شروع می کنم.
ولی اینا همش برام باز شد ! کریزی جان میشه بگی با چی کار کردی ؟
به به چه کارهای جالبی.
یه خواهشی دارم. اگه میشه کنار هرکاری یه توضیحی هم دربارش بدین.
مثلاً اینکه چرا طراحی کردین؟ سفارشی بوده یا تمرینی؟
از همین چیزا دیگه
جلوه عکس آخریه فکر کنم برای فتوشاپه! درست نمیگم؟ آخه من خودم برای درست کردن حالت فلزی توی فتوشاپ از همین افکت (Blending Mode) استفاده می کنم.