ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کارهای گرافیکی اعضای ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۵۷:۵۲)Loyal نوشته است: [ -> ]نظرتون رو درباره طرح من بگین.
عیب های کارمو بدونم بهتره...

ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید
به نظر من رنگ پس زمینه باید با رنگ لوگو و اسم آرم تضاد داشته باشه
البته از شلوغ نبودن کارت خوشم اومد ولی خوب اسم شرکت به نظرم اصلا واضح نیست
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۳۲:۴۳)S3D4Love نوشته است: [ -> ]به نظر من رنگ پس زمینه باید با رنگ لوگو و اسم آرم تضاد داشته باشه

بله. نکته خوبیه که در خیلی از کارت ویزیت ها دیده میشه.
البته به نظر من رنگ لوگو، به شرط واضح بودن خود لوگو در تصویر، می تونه با رنگ پس زمینه طرح همخوانی داشته باشه.

توی این یکی فقط رنگ و pattern لوگو رو عوض کردم. حالا چطوره؟

[تصویر:  My%20Design%20B.jpg]

البته فکر کنم قبلی ساده تر و بهتره. چونکه تعدد رنگ در کارت ویزین معمولاً زیبایی طرحشو کم می کنه.
البته این رو هم قبول دارم که این نکته ای که گفتم کاملاً در طرح بالایی رعایت نکردم.
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۵۰:۴۵)Loyal نوشته است: [ -> ]توی این یکی فقط رنگ و pattern لوگو رو عوض کردم. حالا چطوره؟

اگه امکانش هست تصویر رو دوباره آپلود کنید چون این تصویر رو نمی تونم ببینم
لويال جون اون دو تا رنگ سفيد كه پاشوندي جالبه و لي به نظرم به جا ازش استفاده نكردي يني به درد اين طرح و اين موضوع نميخوره

دوم اين كه اون ادرس پايين رو بهتره كوچيك تر و جمع جور تر وارد كني

سوم رنگ سبز هم با رنگ پس زمينه خيلي مچ نيس ميشه مشكي يا بنفش استفاده كرد

اين نظر من بود با توجه به كارت هايي كه زدم . حالا نظر شما ممكنه فرق كنه
من با نظرات آقا سعید تقریبا موافقم اما خوب اون دو تا رنگ سفید به نظر من قشنگه در صورتی که رنگ پس زمینه با اون همخونی داشته باشه
به نظر من مشکل بزرگ این کارت تضاد رنگ هاست
متاسفانه طراحی دوم برای من قابل نمایش نیست Sad
الان پست 65 رو ديدم رنگ بندي هاش خيلي بهتره ولي اون دو مشكل اول هنوز هست

مثلا اون دو تا رنگ سفيد كه پاشيده شده هيچ ربطي نداره با عنوان يا اصلا موضوع

فونت و رنگ خيلي مهمن توي طراحي لوگو يا كارت
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۲:۲۴:۰۵)S3D4Love نوشته است: [ -> ]اگه امکانش هست تصویر رو دوباره آپلود کنید چون این تصویر رو نمی تونم ببینم

برای خودم که میاد. ولی دوباره آپلودش کردم:

[تصویر:  My%20Design%20B.jpg]

(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۰۳:۲۹)S3D4Love نوشته است: [ -> ]من با نظرات آقا سعید تقریبا موافقم اما خوب اون دو تا رنگ سفید به نظر من قشنگه در صورتی که رنگ پس زمینه با اون همخونی داشته باشه
به نظر من مشکل بزرگ این کارت تضاد رنگ هاست
متاسفانه طراحی دوم برای من قابل نمایش نیست Sad

نظراتتون برای بسیار محترمه و دلایلتون هم قابل قبول.
فردا دوباره روی طرح تغییراتی انجام میدم و میذارمش.
امروز سرم شلوغ بود و نتونستم روی طرح دومی و مخصوصاً رنگش، درست فکرمو بذارم.
با اجازه استادان محترم گرافیک و مدیر محترم این بخش یه پیشنهادی داشتم برای بهتر شدن طراحی و پی بردن به اشکالات کار :
تمامی دوستانی که با نرم افزارهای گرافیکی ( فتوشاپ ، مایا ، 3d مکس ، و نرم افزار فوق العاده جالب و راحت photo impact که حتما توصیه میکنم یه بار امتحان کنید و غیره... ) کار می کنند هر کسی بر اساس زمان و امکاناتی که داره یه امضا و یا آواتار و یا پس زمینه ( که بهتره پس زمینه باشه چون مورد استفاده دیگر دوستان هم قرار بگیره ) برای ایران ویج طراحی کنه و بقیه دوستان نظرات خودشون رو بگن
اینجوری هم مشکلات طراحی بر طرف میشه و هم میتونیم که تاپیک ایجاد کنیم در آینده به عنوان بهترین کارها که دوستان میتونن مثلا از پس زمینه برای سیستم خودشون استفاده کنند
این پیشنهاد رو اینجا زدم چون نمی خواستم باز هم تاپیکی ایجاد کنم که باعث تداخل تو کار مدیران عزیزمون بشه
منتظر نظر شما دوستان گل هستم ....Rolleyes
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۲۰:۳۰)S3D4Love نوشته است: [ -> ]با اجازه استادان محترم گرافیک و مدیر محترم این بخش یه پیشنهادی داشتم برای بهتر شدن طراحی و پی بردن به اشکالات کار :
تمامی دوستانی که با نرم افزارهای گرافیکی ( فتوشاپ ، مایا ، 3d مکس ، و نرم افزار فوق العاده جالب و راحت photo impact که حتما توصیه میکنم یه بار امتحان کنید و غیره... ) کار می کنند هر کسی بر اساس زمان و امکاناتی که داره یه امضا و یا آواتار و یا پس زمینه ( که بهتره پس زمینه باشه چون مورد استفاده دیگر دوستان هم قرار بگیره ) برای ایران ویج طراحی کنه و بقیه دوستان نظرات خودشون رو بگن
اینجوری هم مشکلات طراحی بر طرف میشه و هم میتونیم که تاپیک ایجاد کنیم در آینده به عنوان بهترین کارها که دوستان میتونن مثلا از پس زمینه برای سیستم خودشون استفاده کنند
این پیشنهاد رو اینجا زدم چون نمی خواستم باز هم تاپیکی ایجاد کنم که باعث تداخل تو کار مدیران عزیزمون بشه
منتظر نظر شما دوستان گل هستم ....Rolleyes

سارا خانم، فکر جالبی ارائه دادین.
لوگوی سایت رو نگاه بکنین، کار بچه های خودمونه. البته بعد از چند بار تغییر به این صورت دراومده.

پیشنهاد می کنم به تاپیک تصاویر پس زمینه ای (wallpapers) یه سری بزنید.
البته تاپیک تصاویر هنری و گرافیکی هم هست.
سلام
ممنون بابت استقبال و اون لینک هایی که زدید
راستشو بخوایید به این تاپیک ها نرفته بودم البته الان خوشحال شدم بابت دیدن این تصاویر زیبا که توسط شما خلق شده بود

بابته تاخیر این 1-2 روزه باید بگم یه حالم اصلا خوب نبود و یه پام خونه بود و یه پام بیمارستان الان خدارو شکر بهترم و امیدوارم این حال ناخوشم اجازه بده که بتونم یه طرح ( البته هیچ وقت به طرح های شما نمیرسه ) بزنم
فعلا ...
من هم این چند روز رو دانشگاه بودم و نرسیدم روی طرح تغییراتی بدم.

به نظر شما نوشته وسط چه رنگی باید باشه؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8