ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساختن فایل اجرایی با فلش 8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
با فلش 8 یه فایل اجرایی ساختم که یه فیلم رو پخش کنه و واسه اینکه فیلم نوار لغزان جلو وعقب برنده داشته باشه با خود فلش اول اونو FLV کردم و از همون FLVشدش استفاده می کنم فایل ساخته شده رو سیستم خودم کار می کنه ولی وقتی می برم رو یه سیستم دیگه کار نمی کنه!!!
می تونین کمکم کنین ؟مگه فایل اجرایی (.exe) نشده پس چرا جای دیگه که اجرا می شه فیلم نشون داده نمی شه؟؟
ممنون میشم کمکم کنین
سلام
اساتید عزیز کسی پاسخی نداره؟
لطفا کمکم کنین کارم گیره !!
منم این مشکل رو در مورد فایل exe قبلا داشتم ...وقتی یه فایل فلش می ساختم روی کام خودم صدا داشت ولی کام دیگه که دانلود می کردن صدا نداشت .....

عجیبه ؟؟

فایل exe نباید همچین مشکلی باشه
سلام سعید جان
راهی سراغ نداری بتونم برای فیلم نوار لغزان بذارم که یوزر بتونه فیلم رو جلو و عقب ببره؟
با فلش هم نباشه موردی نیست فقط خروجیش یه فایل اجرایی باشه
ممنون
تا حالا همچین کاری نکردم ...ولی می تونی نوار لغزان دلخاهت رو بسازی ....بعد توی هر کدوم از موقعیت هاش یه فریم تعریف کنی ...مثلا اولش فریم 1 وسطاش فریم 100 و ...

البته این راهی هست که من به ذهنم میرسه ...

تو خود lessons فلش من همچین چیزی رو دیدم که یاد داده ...نوار لغزان ...یه نگاش بکن حتما یاد میگیری
فلش رو به فرمت ديگه تبديل کن mpeg يا AVI يا 3gp يا Mp4 اگه هم بخوای با همين فرمت رو ديگر کامپيوتر ها کار کنه بايد ورژن فلش اونها با ورژن فلش که شما کامپايل کردی هماهنگ باشه
خب این جوری که من باید همه ورژن ها رو کامپایل کنم تا توی همه کامپیوتر ها جواب بده !

راه دیگه ای نداره
(۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۳:۲۸:۲۸)crazyfull نوشته است: [ -> ]اگه هم بخوای با همين فرمت رو ديگر کامپيوتر ها کار کنه بايد ورژن فلش اونها با ورژن فلش که شما کامپايل کردی هماهنگ باشه
نه دوست من نیازی به این کار نیست وقتی فایل اجرایی (exe.)میشه .این حرف شما وقتی درسته که بخوام با فلش باز کنم ولی وقتی فایل خروجی اجرایی باشه نیازی به یکی بودن ورژن فلشها نیست.
(۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۱:۵۹:۵۲)saeed450 نوشته است: [ -> ]تو خود lessons فلش من همچین چیزی رو دیدم که یاد داده ...نوار لغزان ...یه نگاش بکن حتما یاد میگیری
سلام سعید جان
از هلپ خود فلش استفاده کردم واسه اضافه کردن نوار لغزان به فیلم .و مشکلی هم نداشت و خیلی راحت میشه اینکارو کرد با چندین مدل و خروجیش هم flv میشه .همون فایل flv تو یه پروژه دیگه فلش وارد کردم (بازم از هلپ فلش یاد گرفتم )و پروژم رو به صورت اجرایی پابلیش کردم ولی وقتی رو یه سیستم دیگه اجرا میکنم جایی که باید فیلم باشه خالیه و بقیه قسمت ها اجرا میشه .یعنی مشکل فقط همون فیلمست .نمی دونم باید چیکار کنم
ميشه يه فايل آموزش فلش واسم بزارين اساتيد
می گم swf هم همین مشکل رو تو سیتم های دیگه داره یا نه ؟

البته باید فلاش پلایر جدید رو رو اون سیستم ها نصب کنید . ( چون اون فایل exe که می گین داره از کتابخونه هایی استفاده می کنه تو کامپیوتر نیستش و باید فلاش پلایر اون ورژن نصب باشه . )

این مشکل رو من زیاد داشتم و با نصب فلاش پلایر قضیه حل شد .

اینم مثل همون net farmework . هستش . ( درست تایپ کردم ؟؟؟ )
(۲۸-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۴۴:۳۵)terip2008 نوشته است: [ -> ]می گم swf هم همین مشکل رو تو سیتم های دیگه داره یا نه ؟

این مشکل رو من زیاد داشتم و با نصب فلاش پلایر قضیه حل شد .

سلام تریپ جان
در مورد swf نمیدونم
در مورد فلش پلیر هم اگه ایراد از فلش پلیر باشه کل فایل اجرایی که با فلش درست شده نباید پخش بشه نه فقط فیلمش !
من حتی flv فیلم رو هم تو سی دی کنار فایل اجرایی رایت کردم ولی بازم فیلم پخش نشد.
صفحه‌ها: 1 2