سلام
من به کتاب آموزشی زبان انگلیسی نیاز دارم.اگه کسی داره خواهشمندم بزاره.اگر هم کتاب خوبی می شناسید که برای من که از ابتدا می خوام شروع کنم و هیچی هم بلد نیستم, مناسبه معرفی کنید برم بخرم.
سلام
منم به تازگی به انگلیش بد جوری گیر دادم
یه کتاب جالب هستش به نام Dictionary of common errors
خیلی جالبه
ارزش خریدنشو داره
از اسمش هم معلومه که رو اشتباهاتی که در مکالمه و بیان جملات هستش اشاره می کنه و کلی هم مثال داره
سلام
خیلی ممنون بابت معرفی کتاب اما:
شما گفتید برای رفع اشتباهاتی که در مکاله و بیان جملات وجود داره, کتاب خوبیه این درست اما من کتابی که از اول شروع کرده باشه می خوام
این کتاب رو زمانی می خرم که حداقل یه خورده زبان بلد باشم اما من که وقتی توی ساختن جملات مشکل دارم و از قوائد چیزی سرم نمی شه بنظرت بازم این کتاب گزینه خوبی برای منه؟
شما فرض کن من هیچی بلد نیستم(واقعا هم همین طوره) اونموقع کتابی متناسب با وضعیت من معرفی کن.یعنی از صفر
اگه وضعت صفره ( مثل من ) cd های magic english رو بگیر .
13 تا هستش و خیلی باحاله !
سی دی american english برای کوکان هم عالیه .
سلام
این Magic English به زبان فارسی دیگه؟
نه . آموزش توسط کارتون های معروف برای بچه های خارجی هستش . ( ولی برای ما بزرگهای غیر انگلیسی خوبه ) !!!
یه بار ببینی می فهمی خیلی آسون توضیح می ده . ( تازه همه کارتون های معروف رو هم می بینی )
(۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۳۰:۳۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]13 تا هستش و خیلی باحاله !
برم واسه دوقلوهام بخرم پس
شبکه baby tv هم واسه بچه ها خیلی خوبه با اینکه دیگه هیچ شبکه ای رو نمیذارن ببینی !!
سلام
چطوری.برنامه کودک نشون می ده بعدش آموزش؟
قیمتش چقدره؟
کتاب هم سراغ دارید؟ ترجیحا به زبان فارسی اگه هم زبان اصلی لاقل فهمیدنش آسون باشه
(۲۸-بهمن-۱۳۸۷, ۰۹:۴۷:۴۰)alaska نوشته است: [ -> ] (۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۳۰:۳۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]13 تا هستش و خیلی باحاله !
برم واسه دوقلوهام بخرم پس
شبکه baby tv هم واسه بچه ها خیلی خوبه با اینکه دیگه هیچ شبکه ای رو نمیذارن ببینی !!
از طرف من توپولی هاتون رو ببوسین .
یعنی میشه ما هم بچه دار بشیم !
سلام
آقا این سی دی رو چطوری می تونم بخرم؟از کجا
بعد اینا رو سی دی هستند یا دی وی دی؟
من cd خریدم ولی احتمالا divx شون هم رو dvd باید اومده باشه .
کلا 14 cd می شه . خواستی بگو برات بفرستم .