سلام
مدتی است که کامپیوترم ویروسی گرفته که Task Manager رو باز نمی کنه و به جای اون صفحه ای در محیط Dos رو نشان میده که فایلی رو اجرا می کنه.
البته ویروس یاب سیمانتیک رو نصب کردم که چند روز پیش هم آن را آپدیت کردم.و هر وقت این ویروس اجرا می شود فایلی با نام config را می یابد که ویروسی است اما نمی تواند به طور کلی آن را پاک کند.در ضمن با باز کردن درایو ها این ویروس اجرا می شود.
سلام.
ویروس نشسته جای فایل تسک منیجرت. اول باید ویروس رو ببندی تا بتونی پاکش کنی. طبق معمول استارت آپ رو کاملا خالی کن و سیستم رو ریست کن. همه برنامه های اضافی مثل مسنجر و مدیا پلیر و حتی نورتون رو ببند. هیچ برنامه ای باز نباشه. برنامه Advanced Process Termination v4.0 که تو سایت هست رو دانلود کن و توسط اون لیست پروسه ها رو بگیر و عکسشو این جا بذار.
اگه پروسه مشکوک رو خودت میشناسی توسط همون برنامه ببندش. اگه تونستی همه پروسه های مشکوک رو شناسایی کنی و ببندی برو تو سیستم 32 و taskmgr.exe رو پاک کن. این فایل رو از فولدر dllcache تو سیستم32 هم پاک کن. اگه دیدی دوباره جایگزین شد با بچ فایل پاک کن که جفتشون هم زمان پاک شن. بعد سیدی وین ازت میخواد. بذار و فایل تسک منیجر سالم رو کپی کن. بعد نورتون رو اجرا کن و کل هاردو اسکن کن.
سلام
بال ویروس یاب macafee درست شد
سالم به همه دوستان
(به روش دستی پاک کردن ویروس)
دوست عزیز
من خودم اصلا انتی ویروس نصب نمی کنم سرعت Pc می یاره پایین تا اونجایی که بتوانم خودم به روش دستی پاک می کنم.
برنامه رو دانلود برنامه :
http://www.4shared.com/file/79417930/d17...Sword.html کن
اگه اسمه ویروس رو داری می توانی در این برنامه پیداش کنی
برنامه رو باز کنید و در قسمت Process
کلیک کنید تا لیست برنامه هایی شما نشون بده
می تونید اینجا ویروس رو پیدا کنید و رو Right Click کنید و Terminate Process رو بزنید
اکه دقت کنید میسر ویروس را اجرا هست هم نشونتون میده برید میسر برنامه و اون جا هم پاکش کنید
باید در MSconfg هم در میسر Stratup تیک برنامه رو در مسیر Run بردارید
باتشکر
یه نگا به تاریخ پست میکردی بد نبود