ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قویترین و جدیترین پکر از دید شما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
themida مثلا روی بعضی ویندوزها (مخصوصا بعضی نسخه هایMRT) ها کاملا ناپایداره
themida مثلا روی بعضی ویندوزها (مخصوصا بعضی نسخه هایMRT) ها کاملا ناپایداره
شاید این به این خاطر هست که تیم MRT خیلی ویندوز رو انگولک میکنه وگرنه تنها مشکلی که من با این پروتکتور دارم آنتی ها هستن که همشون خدا رو شکر بهش گیر میدن.
(۰۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۳۲:۴۶)Neynava نوشته است: [ -> ]شاید این به این خاطر هست که تیم MRT خیلی ویندوز رو انگولک میکنه
دقیقا همین طوره
هر پكري ان پكي داره ولي مهمشه اينه كه چقدر كار ببره تا انپك بشه و طرف حوصله اونو داشته باشه كه چندين ساعت روي ان كار كنه و يا حتي بعد از انپك كردن برنامه جواب بده يا نه
اگر دوستان ورژن فول themida 2 دارند بزارند براي دانلود ...
themida براش آنپکر اتوماتیک این اعراب ملخ خور دادن بیرون...
توی olly های دستکاری شده هم نمیتونه وجود دیباگر را تشخیص بده و راحت دیباگ میشه...
ولی به عنوان یک پروتکتور در رتبه اول هست به خاطر تنوع روتینهای محافظت کننده.
سلام
خوب هستيد
جوكر جان شما اها اصفهان نيستيد احيانا
به اميد ديدار
(۰۶-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۳۷:۲۹)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
جوكر جان شما اها اصفهان نيستيد احيانا
به اميد ديدار
سلام.
چرا از اصفهانه.
جوکر جان به این فروم خوش اومدی.
ایشون همون جوکر شبگرد هستن. یه مدت شبگرد خوابیده بود بالا نمیومد. ایشونو دیدم یه سر زدم دیدم دوباره راه افتاده.
سلام
خوب هستيد
توي پي تي با هاشون اشنا شدم
به اميد ديدار
اقا برای خوش امد گویی به جایی زدن پست براش پی ام بفرست

حالا این پکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیر شما سوال پرسیدی و همه جوابتون رو دادن , گفتی قوی ترین همه گفتن PEP و Themida ؟!
بله اصفهانم :)
تشکرات شدید خدمت دوستان :)

در مورد این جمله
نقل قول: من ار ورژن Themida.Custom.Build.v1.9.9.0 استفاده می کردم که همه انتها بهش گیر میدند
هر ورژنی استفاده کنی فرقی نمیکنه ، به خاطر اینکه موتورهای مثلا هوشمند این آنتی ویروسها نمیتونن این نرم افزار را آنپک و آنالیز کنن ، کلا میگناین نرم افزار پروتکت شده و ممکنه خطرناک باشه ! و ریسکه خلاصه...

Lena151 یه زمانی یه پروتکتور داده بود بیرون ( همین اسم را سرچ کن ) اونم تو نوع خودش جالب و قوی بود....

البته jokerProtector منم هست :)
فقط مشکلش اینه که با دلفی سازگاره فقط ...
صفحه‌ها: 1 2 3