ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قویترین و جدیترین پکر از دید شما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
قویترین و جدیترین پکرexe که فایل ما را از کرک شدن نجات بده چیه
من ار ورژن Themida.Custom.Build.v1.9.9.0 استفاده می کردم که همه انتها بهش گیر میدند

نظر شما چیه؟؟؟
اگر پکری را معرفی کردید هماره با لینک دانلود اخرین ورژن ان را بزارید
(۳۰-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۵۲:۳۵)yaghoob.ekrami نوشته است: [ -> ]سلام
قویترین و جدیترین پکرexe که فایل ما را از کرک شدن نجات بده چیه

با سلام. دوست عزيز تو اينترنت هر پكري پيدا كني مي توني واسش آنپكر هم پيدا كني. پس بهتره خودت به فكر چاره باشي. اينطوري خيلي مطمئن تر هستش.
به نظر من Private Exe Protector 2.7.1 خیلی خوبه , واسش هم آنپکر اتومات وجود نداره.
(۰۱-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۸:۲۱)Neynava نوشته است: [ -> ]به نظر من Private Exe Protector 2.7.1 خیلی خوبه , واسش هم آنپکر اتومات وجود نداره.
ميشه لينكشو بزاري

Private Exe Protector 2.7.1؟؟
من نسخه تریال رو از سایت رسمیش دانلود کردم آخرین ورژن اما باز هم آنتی ویروس ها شناسائیش می کنند.
سلام.
آخه مساله اینه که هر پکری که بگیم قوی ترین پکر و جدید ترینه مسلما از دید آنتی ها هم دور نمیمونه.
این مساله یعنی قوی بودن پکر و نا شناخته بودنش از دید آنتی ها با هم رابطه عکس دارن.
اولا بگم که پکر خالی هیچ ارزش مادی و معنوی نداره چون با یه جستجوی ساده میشه unpacker ش رو گیر اورد بهتره از پکر به عنوان یک مکمل در کنار یک protector خوب استفاده بشه تا بتونه بهتر امنیت برنامه رو تامین کنه
(البته تو بحث ویروس نویسی به جای استفاده از پکر بهتره از ابزارهای UDF استفاده کنین)
بستگی داره شما چطوری از پکر ها استفاده کنید , مسلما" استفاده از SDK اونها باعث میشه بازهم تعدادی از کراکرها کنار زده بشن و میدان رقابت محدود تر بشه.
فعلا" برای Private Exe Protector 2.7.1 هیچ گونه آنپکر اتوماتیکی وجود نداره.
سلام
خوب هستيد
اما دستي ميشه اين پكر رو Private Exe Protector 2.7.1 انپك كردد
نميشه
به هر حال قوي ترين وجود خارجي نداره چون به همون نسبت كه قوي تر ميشه انتيش هم قوي تر ميشه
به اميد ديدار
سلام.
زیادم با برنامه ور بریم ممکنه به مشکل بر بخوره. من یه بار برنامم رو پک کردم و بعد با یه پروتکتور پروتکت کردم. ظاهرا مشکلی نداشت. ولی تو یه شرایط خاصی که یادم نیست چی بود برنامه اجرا نمیشد.

در حال حاضر برنامه هایی اومده که مثلا 500 تا پکر رو آنپک میکنه لااقل یه پکری باشه که به این سادگی آنپک نشه.
نقل قول: اما دستي ميشه اين پكر رو Private Exe Protector 2.7.1 انپك كردد
خوب خوتون هم میدونید که لااقل به این سادگی ها آنپک نمیشه.

نقل قول: لااقل یه پکری باشه که به این سادگی آنپک نشه.
اگر مد نظر شما این تئوری هست , من خودم همون Private Exe Protector + SDK رو پیشنهاد میکنم.
صفحه‌ها: 1 2 3