ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت ديتابيس با فايل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من یه برنامه ثبت نام دانشجو نوشتم ، می خوام قابلیت سرچ کردن هم داشته باشه، سورس برنامه رو براتون میزارم اگه نظری در مورد بهتر شدنش هم داشتید خوشحال میشم اگه بفرمایید.
من می خوام وقتی که کد پستی رو سرچ کردم تمام مشخصات اون دانشجو بیاد نه اینکه بگه وجود داره یا نه.
خسته نباشید، برنامه ی جالبی نوشتین.
حالا می رسیم به قسمت مشکلات برنامه:
1. بزرگترین مشکل: برنامه با دیتابیس کار نمی کنه!!! اطلاعات رو توی فایل تکست ذخیره می کنه!
2. فایل تکست توی درایو C، ذخیره می شه، اومدیم یارو درایوی به نام C نداشت!، باید فایل تکست(یا DB) کنار برنامه باشه
3. وقتی Command1 رو کلیک می کنین، کلی دستور نوشتین و دونه دونه به کنترل ها فرمان دادین تا Visible شن! خب همشون رو توی یه Frame می کشیدین و یک بار می نوشتین: Frame1.Visible = True
4. نام برنامه، همیشه توی Caption هستش، شما Caption برنامه رو توی قسمت های مختلف عوض کردین. کار استانداردی نیست!!
5. درسته که بعضی کار ها قشنگن ولی نباید انجامشون داد، نمونش اینکه نمی شه فرم رو تکون داد!! درسته که افکت زیبایی رو گذاشتین ولی این موضوع بعد از 2 روز کاربر رو خسته می کنه.
6. برای اینکه توی قسمت کد پستی، کسی غیر از عدد وارد نکنه، نباید توی رویداد KeyPress از IF استفاده کنین، کافیه که به جای تکست باکس از MaskTextBox استفاده کنین.
7. برنامه زمانی باید مقادیر ورودی رو از نظر صحت کنترل کنه، که کاربر دکمه ثبت رو فشار داده، نه زمانی که داره وارد می کنه
8. به جای لیست باکس توی فرم 2 از Grid استفاده کن
9. به برنامه قابلیت ماکزیمایز و مینیمایز بده(کلاً قابلیت تغییر اندازه رو فعال کن) هر چند می دونم توی وی بی 6 کار سختیه
10. قیافه برنامتو یه شکل کن، فرم 3 با بقیه متفاوته!!!
11. اسم هر Object رو مطابق با کارش انتخاب کن، نه Command1 یا Textbox1
12. سعی کن از Comment توی برنامت استفاده کنی
13. یه اسم به جای Project1 انتخاب کن
14. اسم های Form هاتم، همونطور که تو شماره 11 گفتم، درست کن
15. یا از فونتی مثل Tahoma استفاده کن که همه دارن، یا فونت برنامه رو توی Setup بذار که نصب شه
(۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۴۶:۲۰)far_222000 نوشته است: [ -> ]خسته نباشید، برنامه ی جالبی نوشتین.
حالا می رسیم به قسمت مشکلات برنامه:
1. بزرگترین مشکل: برنامه با دیتابیس کار نمی کنه!!! اطلاعات رو توی فایل تکست ذخیره می کنه!
2. فایل تکست توی درایو C، ذخیره می شه، اومدیم یارو درایوی به نام C نداشت!، باید فایل تکست(یا DB) کنار برنامه باشه
3. وقتی Command1 رو کلیک می کنین، کلی دستور نوشتین و دونه دونه به کنترل ها فرمان دادین تا Visible شن! خب همشون رو توی یه Frame می کشیدین و یک بار می نوشتین: Frame1.Visible = True
4. نام برنامه، همیشه توی Caption هستش، شما Caption برنامه رو توی قسمت های مختلف عوض کردین. کار استانداردی نیست!!
5. درسته که بعضی کار ها قشنگن ولی نباید انجامشون داد، نمونش اینکه نمی شه فرم رو تکون داد!! درسته که افکت زیبایی رو گذاشتین ولی این موضوع بعد از 2 روز کاربر رو خسته می کنه.
6. برای اینکه توی قسمت کد پستی، کسی غیر از عدد وارد نکنه، نباید توی رویداد KeyPress از IF استفاده کنین، کافیه که به جای تکست باکس از MaskTextBox استفاده کنین.
7. برنامه زمانی باید مقادیر ورودی رو از نظر صحت کنترل کنه، که کاربر دکمه ثبت رو فشار داده، نه زمانی که داره وارد می کنه
8. به جای لیست باکس توی فرم 2 از Grid استفاده کن
9. به برنامه قابلیت ماکزیمایز و مینیمایز بده(کلاً قابلیت تغییر اندازه رو فعال کن) هر چند می دونم توی وی بی 6 کار سختیه
10. قیافه برنامتو یه شکل کن، فرم 3 با بقیه متفاوته!!!
11. اسم هر Object رو مطابق با کارش انتخاب کن، نه Command1 یا Textbox1
12. سعی کن از Comment توی برنامت استفاده کنی
13. یه اسم به جای Project1 انتخاب کن
14. اسم های Form هاتم، همونطور که تو شماره 11 گفتم، درست کن
15. یا از فونتی مثل Tahoma استفاده کن که همه دارن، یا فونت برنامه رو توی Setup بذار که نصب شه
سلام ممنون از توضیحات کاملتون.
درمورد گزینه 1:استادمون گفته که نباید از دیتابیس استفاده کنیم آیا با تکست نمیشه؟
در مورد گزینه 2:بله درسته خودم هم فکرش رو کردم اما زیاد هم مهم نیست چون این برنامه فقط باید روی یکی از کامپوتر های دانشگاه اجرا بشه ، که میشه.
در مورد گزینه 3:جالبه ، اینو نمیدونستم امتحان می کنم.
در مورد گزینه 4: خواستم برنامه کمی قشنگ تر بشه.
در مورد گزینه 5: چرا میشه فرم رو تکون داد ، تازه این برنامه فقط توی کمتر از 30 ثانیه تست میشه و دیگه تموم.
در مورد گزینه 6: اینو متوجه نشدم، اگه ممکنه یخورده بیشتر در مورد MaskTextBox توضیح بدبد.
در مورد گزینه 7: حرفی ندارم
در مورد گزینه 8:چطوری از Grid استفاده کنم؟
در مورد گزینه 9:فکر کنم اگه قایلیت تغییر اندازه نداشته باشه بهتر چون وقتی که کاربر فرم رو ماکزیمم می کنه قیافه فرم بهم می خوره.
در مورد گزینه 10 تا 14: چشم.
در مورد گزینه 15:بله درسته مثل اینکه من چند جا فونت ها رو عوض کرده بودم
(۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۰۱:۱۹)mohsen_f نوشته است: [ -> ]سلام ممنون از توضیحات کاملتون.
درمورد گزینه 1:استادمون گفته که نباید از دیتابیس استفاده کنیم آیا با تکست نمیشه؟
در مورد گزینه 2:بله درسته خودم هم فکرش رو کردم اما زیاد هم مهم نیست چون این برنامه فقط باید روی یکی از کامپوتر های دانشگاه اجرا بشه ، که میشه.
در مورد گزینه 5: چرا میشه فرم رو تکون داد ، تازه این برنامه فقط توی کمتر از 30 ثانیه تست میشه و دیگه تموم.
در مورد گزینه 6: اینو متوجه نشدم، اگه ممکنه یخورده بیشتر در مورد MaskTextBox توضیح بدبد.
در مورد گزینه 9:فکر کنم اگه قایلیت تغییر اندازه نداشته باشه بهتر چون وقتی که کاربر فرم رو ماکزیمم می کنه قیافه فرم بهم می خوره.

1. با تکست می شه ولی اصولی نیست.
2. سعی کن برنامه رو کامل بنویسی و هیچ وقت به این فکر نکن که فقط می خواد یه جا اجرا بشه، تجربه بهم ثابت کرده که همیشه از همین جا ها آدم ضربه می خوره
3. خواهش می کنم
4. سلیقه ی شماست! استاندارد نیست.
5. من نتونستم توی محور X تکون بدم
6. MaskTextBox نام کنترلی که عین تکست باکسه، فقط می تونی توش تعریف کنی که کاربر دقیقاً چه ورودی هایی رو وارد کنه
7. منم همینطور
8. از کامپوننت ها اضافش کن و توی صفحه Drag کن
9. منم وقتی گفتم سخته منظورم همین بود که شما یه کاری کنی که بهم نخوره
10 تا 14. چشمت بی بلا
15. بله
(۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۱۲:۱۶)far_222000 نوشته است: [ -> ]
(۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۰۱:۱۹)mohsen_f نوشته است: [ -> ]سلام ممنون از توضیحات کاملتون.

1. با تکست می شه ولی اصولی نیست.
2. سعی کن برنامه رو کامل بنویسی و هیچ وقت به این فکر نکن که فقط می خواد یه جا اجرا بشه، تجربه بهم ثابت کرده که همیشه از همین جا ها آدم ضربه می خوره
5. من نتونستم توی محور X تکون بدم
6. MaskTextBox نام کنترلی که عین تکست باکسه، فقط می تونی توش تعریف کنی که کاربر دقیقاً چه ورودی هایی رو وارد کنه
8. از کامپوننت ها اضافش کن و توی صفحه Drag کن
1. بله معلومه که اصولی نیست ، منم به استاد گفتم ، اما گفت آخه بچه های دیگه بلد نیستن (هنوز درسمون نرسیده)Shy
5.آره کمی مشکل جابه جا میشه اما میشه Laugh
2.حالا توی این یه مورد کلک رشتی می زنیم تا پروژه بعد Biggrin
6.می گردم ببینم پیداش می کنم ، هرچی گشتم نبودAngry
8.اینو میدونم Amaze ، منظورم اینکه چطوری فایل تکستم رو توی Grid نشون بدم هر کاری کردم نشد!! Whistle
بچه های دیگه چرا نظری نمی دن؟؟؟؟؟
راستی برای سرچش چیکار کنم؟
سلام
بچه ها تورو خدا کمک کنید کارم خیلی گیره نمی دونم چطوری جستجوشو درست کنم. Sad
ببینید اینجوری فایل رو برای خوندن باز می کنم و اطلاعات رو توی یه لیست می ریزم... Biggrin
کد:
Dim a As String
Open "c:\mard" For Input As #1
Do Until EOF(1) = True
Line Input #1, a
List1.AddItem a
Loop
Close #1
اینم کدهای دکمه سرچ

کد:
Private Sub Cmd_Search_Click()
If txt_Find = "" Then
MsgBox "áØÝÇ ˜Ï ÓÊí ÑÇ ÈÑÇí ÌÓÊÌæ æÇÑÏ ˜äíÏ", vbCritical, "ÎØÇ"
End If
If txt_Find <> "" Then
If InStr(List1, txt_Find) <> 0 Then 'in khat ke dorost nist nemidonam list1. chi benevisam
'in khat ham age shart  ma dorost bod on satr ro neshon bede.
MsgBox "ÏÇäÔÌæíí ÈÇ äíä ãÔÎÕÇÊí æÌæÏ ÏÇÑÏ", vbApplicationModal, "íÏÇ ÔÏ"
Else
MsgBox "ÏÇäÔÌæíí ÈÇ äíä ãÔÎÕÇÊí æÌæÏ äÏÇÑÏ", vbCritical, "íÏÇ äÔÏ"
End If
End If
End Sub
من که دیگه مغزم کار نمی کنه Angry
پروژه نميبينم واسه دانلود گذاشته باشی ؟
چون کارت گير بود از رو توضيحات برنامه رو نوشتم
روش کار هم شبيه به XML هست
جستجو رو بر حسب کد پستيه
چون برنامت رو نديدم جای 3 تا فيلد نام، فاميلی، کد پستي بيشتر نذاشتم
قابليت سرچ، اضافه کردن يوزر جديد، چک کردن يوزر تکراری و باز کردن تمام يوزرها رو داره

پيشنهاد ميکنم اسم تايپک رو به "ساخت ديتابيس با فايل" تغيير بدی تا اگر کسی هم دنبال اين موضوع بود به نتيجه برسه
سلام ، crazyfull دستت درد نکنه.
آره مثل اینکه اشتباهی فایل رو پاک کردم قسمت سرچ رو بهش اضافه می کنم و دوباره فایل رو آپ می کنم.
سلام
چطوری این کد شما رو به برنامه خودم اضافه کنم ، نمی تونم اضافش کنم
برنامه رو توی همون پست اول قرار دادم....
تغييراتی تو برنامه انجام دادم اون ماژول که دفعه قبل نوشتم رو به اين برنامه اضافه کردم و سه تا فيلد اضافه شد
به نظرم اون يوزر کنترل رو از پرژه حذف کنی بهتر باشه
پسر دستت دردنکنه عالیه ، واسه چی می گی اون يوزر کنترل رو حذف کنم؟ قشنگ نیست یا اینکه اصولی نیست؟
راستی من الان که داشتم با برنامه ور می رفتم متوجه شدم با کد پستی 0 مشکل داره.
و این که بعضی موقه ها
وقتی لیست پسرا یا دخترا رو کلیک می کنی تایتلش یه چیز دیگه میشه
صفحه‌ها: 1 2