ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برگردوندن فیوز بیت ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من امروز دوتا ATmega8 رو برای کریستال خارجی تنظیم کردم حالا دیگه توسط پروگرامر شناخته نمیشن Amaze
راحی برای بر گردوندن اونا هست؟
اگه هست لطفاراهنمایی کنید.
خوبه یه کریستال به پایه هاش ( همرا با خازن ) وصل کنید تا توسط پروگرامر شناخته بشه . ( برای stk200 )

پروگرامر های مثل هاتل هم راحت می شناسنش .
سلام
پروگرمر هاتل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!
(۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۵۸:۰۸)terip2008 نوشته است: [ -> ]خوبه یه کریستال به پایه هاش ( همرا با خازن ) وصل کنید تا توسط پروگرامر شناخته بشه . ( برای stk200 )

سلام
کریستال چند مگاهرتز؟
کریستال هر چی شد . ( البته بسته به تنظیم فیوز بیت ها داره )
بین 1 تا 16 ( و برای سری ال تا 8 )

پروگرامر هاتل هم یه پروگرامر سریاله . ( من تو بازار فقط همینو دیدم )
اگه فیوز بیت ها رو مثل زیر تغییر بدی چی بازم با این روش میشه ایسی رو شناخت؟
SUT0,BOOTSZ1,BOOTSZ0,CKOIT
تا مهندس مدیر تریپ! بیاد من اینو بگم که به جز فیوزبیتهای ckopt که کلاک میکرو رو تعیین میکنن ( اگه کلاک نداشته باشه میکرو روشن نمیشه و پروگرمر هم نمیشناسدش ) بقیه هیچ تاثیری تو شناختن میکرو ندارن ( البته تا اونجایی که به ذهنم میاد)
ولی بازم دوستان میان نظر می دن
سلام
من نه مهندس و نه مدیر اینجا ( اینا چیه می گی ) ؟

فقط میکرو رو قفل نکنید بقیه رو می شه برگردوند .
البته بعضی وقت ها تو بعضی میکروهای کوچولو اگه پایه ریست هم خروجی بذاری ممکنه !! مشکل پیش بیاد .
(۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۴۰:۰۰)amiraliforoozandeh نوشته است: [ -> ]سلام
من امروز دوتا ATmega8 رو برای کریستال خارجی تنظیم کردم حالا دیگه توسط پروگرامر شناخته نمیشنAmaze
راحی برای بر گردوندن اونا هست؟
اگه هست لطفاراهنمایی کنید.

مدار برایتان گذاشتم باponyprog بهترین جواب را میدهد(البته با بسکام وکدویجن هم مشکلی ندارد)مدار طراحی خودم است والان هم ازان استفاده میکنم دلیل ساختش
همین مشکلی بود که شما گفتید که کاملا انرا حل کرد--این برگرامر موازی است-اگر نقشه را ببینید متوجه سادگی ان خواهید شد (امادر عین سادگی مفید)--
مثبت مداررامیتوانید از usb بگیرید در غیر این صورت از بیرون باید به ان ولتاز دهید(تثبیت شده با 7805)--بایه های 8و22 میکروبه منفی وبایه های 20و21و7به مثبت وصل میشود(درMEGA8)این از ضعفهای بروتئوس است
موفق باشید
سلام خسته نباشید
من یگ برنامهhex از اینترنت دانلود کردم برای پرگرام کردن ای سی atm32و8 باید چه تنظیماتی انجام بدم اگر راهنمائی بفرمائید متشکرمیشوم ضمناlcd4*20 برای اولین باره که ای سی میخواهم پرگرام کنم
باید اگه جی تگ دارین غیر فعال کنید و فیوز بیت هارو بزارین رو اون فرکانس خاص

بهتربود ارسالتون رو تو بخش چت باکس avr میزدین